Kérjük, olvassa el részletesen ezt az oldalt, majd válassza ki a menüből a nyomtatója típusát és keresse ki az Önnek megfelelő tintapatront ill. utántöltő készletet! Miért költene el nyomtatásra négyszer-ötször annyit, mint amennyit elegendő lenne? Miért dobja ki a kiürült patronjait és vesz helyettük újat, amikor egyszerűen utántölthetné? Olvassa el részletesen, hogyan tud súlyos tízezreket megtakarítani a nyomtatóján! HP tintapatron utántöltő készletek CANON tintapatron utántöltő készletek Gyakran ismétlődő kérdések Hírlevél, amellyel Még Olcsóbban Nyomtathat! Keressen Plusz Pénzt! - Ajánljon Bennünket! Megajándékozzuk Önt és Barátait!


Ha Ön eddig sokallta a nyomtató-tintapatronok árát...
          ...Akkor most a LEHETŐ LEGJOBB HELYEN JÁR!

Olvassa végig, hogyan spórolhat meg
akár többszázezer Ft-ot a következő évek során!TUDTA, HOGY TINTASUGARAS NYOMTATÓJÁVAL
ÖTÖD- VAGY AKÁR TIZEDÁRON IS NYOMTATHATNA?

HOGY HOGYAN?   Tőlünk most megtudhatja!

 Olvassa el az UTÁNTÖLTÉS? MIÉRT? menüpontot!


Gyakran Ismétlődő Kérdések

Hírlevelünk olvasóit megkérdeztük arról, hogy milyen kérdések megválaszolásával tudjuk leginkább segíteni Önöket abban, hogy ki tudják aknázni a patronjaik otthoni feltöltésével elérhető előnyöket.

Ha olyan kérdése lenne, amire itt sem találja meg a választ,
keressen bennünket bátran!
            Solti Csaba
            info@refillparadise.hu
            Tel: 30/218-7667

Nemzetközileg elismert minőségű, rendkívül nyomtatófej-kímélő tinta, a legfejlettebb gyártási technológiáknak köszönhetően
Egyszerűen használható, a dobozban részletes, képekkel illusztrált útmutatóval, patrontöltő és fúvóka-légtelenítő eszközzel
Kedvező ár, amellyel - még a postaköltséggel együtt is - ötöd- vagy akár tizedáron jön ki a nyomtatása
Megbízható, évek óta piacon levő termékek, minőségi garanciával
Akár több tízezer Ft-os évi megtakarítás a nyomtatási költségein - Nem mindegy!websas.hu

Mi mindent találok az utántöltő készletek dobozában?
- Mindent, amire a feltöltéshez szüksége lesz. A tinta visszazárható fecskendőkben van. A feltöltőkeret és a légtelenítőfecskendő, a képekkel illusztrált és magyarra is lefordított, részletes felöltési útmutató szintén a dobozban van. A teljes készletet csak egyszer kell megvennie, a későbbiekben elegendő csak a külön kiszerelt tintákat rendelnie.

Miért pont a RefillParadise utántöltőit érdemes választanom?
Bizonyára Önnek is vannak aggályai a tintapatronok töltésével kapcsolatban, és ezek sajnos nem alaptalanok. Több cég megjelent a piacon mindenféle készlettel, a többségükben csak a tinta van, és sem eszközt, sem lehetőséget nem adnak a fúvókák légtelenítésére. Ez pedig egy nagyon fontos mozzanata a feltöltésnek, mert ha elmarad, az a feltöltés sikertelenségét fogja eredményezni. Ha pedig nem megfelelően kilégtelenített fúvókákkal 'erőlteti' a nyomtatást -annak ellenére, hogy látszik a nyomtatás eredményén, hogy valami nem stimmel-, akkor az könnyen a patron meghibásodását okozhatja, elégnek a fúvókák apró izzószálai. Ezen pedig már csak a patroncsere segít. Nem érdemes silány márkákkal kockáztatnia, ráadásul azok gyakran lényegesen többe is kerülnek, mint az ink-mate professzionális kittjei. Ott ugyanis a bolti értékesítés összes költségét is meg kell fizetnie.
A tinta szempontjából is a RefillParadise a legjobb választás. Egy speciális, szabadalmaztatott technológiával a pigment-szemcséket molekuláris méretben oszlatják el az oldószerben, így ezek a tinták annyira fúvókakímélőek, hogy az 'egyszer használatos'-ra tervezett fúvókasor is kibír 8-10-15 feltöltést.
A RefillParadise utántöltőkészletei mögött olyan távolkeleti nyomtatófesték-konszern áll, amely a legnagyobb nyomtatógyárak fő beszállítója. Ön garantáltan kiváló minőséget kap, ráadásul - az internetes rendelésnek köszönhetően - nagyon kedvező áron.

"Soha semmit nem vettem még az Interneten, nem is gondoltam, hogy valaha is fogok így vásárolni. Viszont az, hogy 4 fekete patron 20.000.- Ft-os ára helyett postaköltséggel együtt is csak kb. 4.300.- Ft-ot fizessek, ez már túl nagy különbség volt, így hát rászántam magam. Nem bántam meg, azóta is így nyomtatok!"
                                                                                 Kozári Dénes, Pécs

Nem fog ártani a patrontöltés a nyomtatómnak?
Nem. A kereskedő, a szerviz munkatársa, a gyártó és a nyomtató kézikönyve mind ugyanabból az okból riogatnak azzal, hogy az utántöltés a nyomtató károsodását okozhatja. Egyszerűen ellenérdekeltek abban, hogy Ön olcsóbban nyomtasson, hiszen az Ön elköltött pénzéből élnek.
Gondolja csak át: a patron cseréjével gyakorlatilag a nyomtatójának minden olyan részét is kicserélte, amely egyáltalán érintkezik a tintával... Akkor mi köze lenne a nyomtató többi részének ahhoz, hogy a patronban milyen tinta van? Ráadásul az ink-mate tinták sokkal finomabb -molekuláris szintű- pigment-eloszlásúak, így sokkal fúvókakímélőbbek is, mint akár a patronban levő eredeti tinták...

Mennyit tudok megtakarítani a patron otthoni utántöltésével?
Az attól függ, mennyit nyomtat, és milyen nyomtatója van. Vegyünk egy olyan példát, amelyben Ön havonta vesz a HP nyomtatójába egy fekete és egy színes patront. A két patron ára együtt kb. 9-10.000.- Ft. (A fekete 4.200-5500.- körül, a színes 4.800-5.800.- Ft körül szokott lenni a 2015-ös árakon.) Ekkor évente kb. 120.000.- Ft-ot költ patronra. Ha ezt a RefillParadise utántöltőkkel oldja meg, és egy patronja 12 utántöltést bír ki (általában 8-15 utántöltés után kell cserélni), akkor a teljes költsége a 9-10.000.- Ft-os patronok egyszeri ára lesz, valamint 1 fekete utántöltő készlet és 1 színes, amely együtt (postaköltségekkel számolva, úgy, hogy egyszerre csak egy feketét és egy színest rendel) mindössze 18-20.000.- Ft lesz évente, azaz Ön kb. hatodáron nyomtatott! Évi több mint 100.000.- Ft-ot dobott volna ki a patronjaival, teljesen feleslegesen! Így viszont megtakarította a teljes nyomtatási költsége 85%-át! Hát ez benne a zseniális...

"Régebben ha nyomtatni kellett,mindig a pénzre gondoltam, és szorongás fogott el. Aztán Solti Csaba jóvoltából megismertem a RefillParadise utántöltő készleteit. Kicsit félve kezdtem el használni, de kellemesen csalódtam. A minősége kiváló, nagyon olcsó, és sokáig tart. Ma már hálával gondolok a NETREND Bt.-re nyomtatás közben. Köszönöm, és bátran ajánlom mindenkinek."
                                                                     Nagy István, Gyöngyöstarján

Hogyan tudom leadni a rendelésemet?
Az árlisták alatt megtalálja részletesen leírva, hogy milyen adatokat írjon meg nekünk a rendelésében. Ha van kedvezményre jogosító kuponkódja, azt ne felejtse el beleírni a rendelésébe! Kedvezmény-kuponkódokat a hírlevelünk megrendelői kapnak, amelyek a következő saját rendelésükhöz használhatók, illetve át is tudják adni a barátaiknak, ismerőseiknek. (Küldje el másoknak a hírleveleinket bátran! Az ismerősei örülni fognak neki!)

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt utántöltő készletjeimet és hogyan?
Általában 1-2 munkanapon belül viszi a postás utánvételes üzleti csomagban, amelyet a postásnak fog kifizetni. Ha nem találják Önt vagy meghatalmazottját otthon, akkor pedig telefonon keresik, majd értesítőt dobnak be, amellyel a postahivatalnál át tudja venni a küldeményét.

"Soha semmit nem rendeltem még az Interneten, valahogy mindig látni szerettem az árut, mielőtt megvettem. Mindig attól féltem, hogy nem fog tetszeni, amikor megkapom. Nos, az utántöltő kittekkel ilyen probléma nem lehet: ha a patronkód alapján beazonosítottam, hogy mi kell a nyomtatómhoz, akkor az jó is lesz hozzá, mese nincs... És a fizetés sem gond, utánvéttel jön, a postásnak fizetem! (Mellesleg nincs is hitelkártyám...)"
                                                                             
 Dudás Gabriella, tanár

Hogyan tudom megállapítani, hogy melyik utántöltő készletre van szükségem?
Ha az árlistánkban megtalálja a nyomtatója típusát (vagy legalábbis a sorozatát, pl. a HP DeskJet 610C a HP DeskJet 600 sorozat néven szerepel), akkor már meg is van, hogy a fekete és a színes patronjához melyik utántöltőre lesz szüksége.
Ha a nyomtatója típusát nem találja (hiszen az összes típust képtelenség lenne felsorolni), de a patronja típusát sikerült megállapítania és azt megtalálja a táblázat 'Eredeti kód' oszlopában, akkor ezzel megtalálta azt is, hogy az egyes patronjaihoz milyen utántöltő készletek kellenek.

Hogyan tudom megállapítani, hogy milyen patron van a nyomtatómban?
Ha felnyitja a nyomtató fedelét, a legtöbb nyomtató ilyenkor olyan helyzetbe hozza a fejet, hogy a patronok kivehetők legyenek. A patronokon általában olvasható az azonosítókódjuk, az a kód, amelyet az árlistánkban az 'Eredeti kód' oszlopban megtalál. Ha a patronján nem található ilyesmi kód, akkor a nyomtató leírásában keresse ki, hogy milyen patron való a készülékébe, vagy keressen meg bennünket, szívesen segítünk Önnek.

"Havonta két-három patronunk kifogyott a rengeteg fotónyomtatástól, így évente a nyomtatónk árának a tízszeresét dobtuk ki az ablakon. Amikor először hallottunk arról, hogy házi utántöltő készletekkel mennyivel gazdaságosabb lehetne, kétkedéssel fogadtuk. Ma már csak utántöltőt használunk, a nyomtatási költségeink az eredetinek mindössze a 20%-át teszik ki..."
                                                                      
Körtvélyesi Zsuzsa, vállalkozó

Nem találom a nyomtatómat a listában. Mit tegyek?
Próbálja meg megállapítani a nyomtatójában levő patronok típusát. Ha ezt már megtalálja a listában, akkor meg tudja rendelni a hozzá való utántöltő készletet. Ha nem találja, akkor -végső esetben- keressen meg bennünket a kérdésével. Sajnos még ebben az esetben is fennáll a lehetősége annak, hogy Önnek esetleg nem tudunk segíteni, de megpróbálnia mindenképpen érdemes.

Vajon nekem is sikerülni fog a patronjaim feltöltése?

Ne aggódjon, eddig még mindenkinek sikerült. Az ink-mate utántöltő készletek úgy lettek kialakítva, hogy mindenféle gyakorlat, felkészültség nélkül is bárki végre tudja hajtani az egyszerű, képekkel illusztrált lépéseket. Lehet, hogy eleinte kicsit jobban oda kell figyelnie, de ezt csak egyszer kell az életben megtanulni, és innen kezdve töredékáron nyomtathat az idők végezetéig.

"Nem hittem volna, hogy egy ilyen fakezű, technikailag analfabéta ember, mint én, meg tudná tanulni egy tintapatron házi feltöltését. Sikerült, és nem is volt nehéz..."
                                                                             
Czutor József, nyugdíjas

Milyen patronok tölthetők újra és milyenek nem?
A nyomtatógyárak állandó küzdelmet folytatnak azért, hogy a patronjaikat ne lehessen újratölteni. Ennek a harcnak a szellemében akár még azt is megteszik, hogy speciális chip-et építenek a patronba, a nyomtatóba pedig a chip kezelésére, lekérdezésére alkalmas modulokat helyezik el, a chip-nek pedig az a feladata, hogy megakadályozza a nyomtatást a patron első kiürülése után. Mit gondol, kinek a költségén építik bele a patronokba ezt a technológiát? Az Ön költségén. Hiszen ezek a patronok mindenképpen drágábbak lesznek, mint egy egyszerűbb, chip nélküli patron. Azokat a nyomtatógyárakat, amelyek így -ennyire lekezelően- bánnak az ügyfeleikkel, nem javasoljuk Önöknek. Az EPSON nyomtatók új generációja ilyen. Ha Ön megvett egy EPSON nyomtatót, innen kezdve teljesen ki lesz szolgáltatva a gyártó cég eredeti patronjaira kialakított áraknak, hiszen ott még versenyhelyzet sem tud kialakulni, a gyártó teljesen monopolizálja azoknak a patronoknak a gyártását.
A HP és CANON patronok jelenlegi generációja utántölthető
. Úgy tűnik, ezek a gyártók felismerték, hogy komoly piacvesztést jelentene, ha elpártolnának tőlük azok az ügyfeleik, akik a patronok otthoni utántöltésével szeretnének gazdaságosabban nyomtatni.

Meddig tudom használni újratöltésekkel a patronjaimat?
A fúvóka nélküli -csupán tintatartályként szolgáló- patronok gyakorlatilag korlátlan számú alkalommal utántölthetők.
A fúvókasort tartalmazó patronok élettartamának a fúvókasor elhasználódása vagy tönkremenetele szab határt. Egy hibátlan patrontest átlagosan 8-15 alkalommal tölthető újra a minőség romlása nélkül. A leggyakoribb oka annak, hogy egy patron végleg tönkremegy, az, hogyha a fúvókákban található izzószál elég. Ha valamelyik fúvókát 'üresen', tinta nélkül használjuk, az nagyon gyorsan túlhevül és rövidesen tönkremegy. (Ezért fontos a feltöltés után a gondos fúvókalégtelenítés, mert ezzel az elejét vehetjük a probléma kialakulásának.)

Hány utántöltésre elegendő a töltőkészlet tintája?
Ez attól függ, hogy mekkora kapacitású a patron, hány ml tintát kell beletöltenünk. A fekete utántöltő készletek általában 60 ml tintát tartalmaznak. A színes utántöltők színenként 20 ml-t, azaz összesen szintén 60 ml tintát tartalmaznak.
Így általánosságban elmondható, hogy a fekete HP patronok többsége 6-szor tölthető fel egy utántöltő készlettel, a színes HP patronok pedig - attól függően, hogy mennyire egyformán fogynak az egyes színek - kb. 5-6-szor. A CANON nyomtatók esetében kb. 8-13 ml a patronok töltete, így a fekete és a színes patronok egy készlettel kb. 4-7 alkalommal.

"Csak ajánlani tudom, mert költségtakarékos és a minősége sem rossz!"
                                                                                          Császár Bálint

Meddig tartható el a felbontott utántöltőkészlet?
Gyakorlatilag korlátlan ideig. A fecskendők légmentesen visszazárhatók, a dobozban levő többi eszköz is teljesen időtálló. A gyártó 3 évig vállal rá garanciát.

Miért érdemes feliratkoznom a RefillParadise Hírlevelekre?
A rendszeres hírleveleinkben igyekszünk minden olyan információt megosztani Önnel, amelyeknek hasznát veszi, amelyek segítenek abban, hogy még többet hozzon ki a nyomtatójából, még kedvezőbben, praktikusabban, sokoldalúbban tudja azt használni. Ez mellett rendszeresen kedvezmény-kuponokat is küldünk, amelyeket a rendelésénél tud 5% - 15% kedvezményre váltani. Ezeket a kedvezménykuponokat bátran elküldheti az ismerőseinek is, hálásak lesznek érte Önnek.

A korábbi hírleveleinkben hozzásegítettük már Önt praktikus nyomtatási segédprogramokhoz, bemutattunk digitális művészeti alkotásokat tartalmazó weblapokat, ahonnan gyönyörű képeket tud kinyomtatni és akár a lakását tudja díszíteni a bekeretezett képekkel. Tanácsot adtunk a beszáradt patronok fúvókáinak házi újraélesztésével kapcsolatban, ötleteket kaphatott arra vonatkozóan, hogy milyen nyomtatót vásároljon, tippeket, trükköket, ötleteket osztottunk meg Önnel a legkülönfélébb témákban. A korábbi hírleveleinkhez -amennyiben hírlevél-megrendelőnk- itt tud hozzáférni a hírlevél-megrendelésnél kapott jelszóval: Korábbi Hírleveleinkhez kattintson ide!

Amennyiben Önnek van egy weblapja, akár pénzt is kereshet azzal, hogy embereknek segít megismerni ezt a sokkal gazdaságosabb nyomtatási módszert. Amennyiben az Ön weblapjáról érkezők feliratkoznak a hírlevelünkre, Önnek ebből jutaléka lesz! Gondoljon bele, egy ingyenes -és rendkívül hasznos- dolgot ajánl a látogatóinak és pénzt keres vele! Ráadásul kockázatmentesen, és további munka nélkül! (Ez az! Dolgozzon csak az Internet!) A további részletekért kattintson ide:
RefillParadise Partnerprogram

"A hírlevelükben olvastam, hogy végre megjelent a CANON nyomtatóinkhoz is az utántöltő készlet, amire már régóta vártunk. A patronok több mint 7.000.- Ft-ba kerülnek, így nagyon költséges lenne a nyomtatás az iskolánkban. Az utántöltéssel ez a gond is megszűnt... A kedvezménykuponokat pedig külön köszönjük!"
                                                                          Sipos László, iskolaigazgató

Miért nem javasolják a gyártók, kereskedők és a szervizek az utántöltést?
Mert nem az az érdekük. Sőt. Ők a vásárlók elköltött pénzéből profitálnak. Gyakori - szinte jellemző - eset, hogy a gyártó 'utasításba adja' a szervizeknek, hogy 'tiltsák meg' az utántöltött patronok használatát. Olyasmivel tudják erre 'kényszeríteni' az ügyfeleiket, hogy megvonják a garanciát az utántöltött patronokat használó nyomtatóktól. Ha viszont kiszámítjuk, hogy a nyomtatók kevesebb mint 1%-ával történik a garanciális időn belül valami gond, azaz ekkora eséllyel kockáztatja meg, hogy párezer Ft-ot kell esetleg fizetnie egy javításért, miközben az utántöltésekkel ennek a többszörösét takarítja meg minden egyes patronkifogyáskor, akkor rögtön kiderül, hogy a garanciamegvonás csak kétségbeesett próbálkozásuk a piacaik védelme érdekében. Ne dőljön be nekik. (Ha pedig a nyomtatójának lejárt a garanciája, akkor végképp semmi eszköz nincs a kezükben, amellyel megakadályozhatnák, hogy Ön akár ötödáron nyomtasson a profi utántöltő készletekkel.)

Mi a szerepe a fúvókalégtelenítésnek? Miért annyira fontos?
A fúvókasor egyes fúvókái gyakorlatilag úgy működnek, mint parányi, mikroszkopikus méretű 'tintaszivattyúk'. Egy pici izzószál egy pillanat alatt felhevíti a környezetében levő tintát, az így keletkező parányi gőzbuborék pedig 'kilövi' a tintacseppet a papírra. Az izzószálat a további odaérkező tinta hűti le, hogy ezzel újabb tintacsepp kilövésére legyen lehetőség. Mindez nagyon precízen vezérelve és kalibrálva történik.
Ha viszont a fűtőszál környezetében nincsen tinta -tehát levegős a fúvóka-, akkor eleve nem tud megindulni a tintapumpálás folyamata, ez a fűtőszál gyors túlhevülését és rövid időn belüli tönkremenetelét is eredményezi. Tehát ha azt látjuk, hogy hiányos, csíkos a nyomtatás, ne erőltessük, ne nyomtassunk tovább, hanem orvosoljuk a problémát. Ha be van száradva a fúvóka, gőzöljük ki és légtelenítsük. Minden feltöltés után végezzük el a leírásban szereplő légtelenítési műveletet. Ezzel tudjuk jelentősen megnövelni a patronjaink élettartamát.

Miért nincsenek az EPSON patronokhoz utántöltő készletek?
Sajnos az EPSON élen jár abban, hogy megakadályozza a patronjai utántöltését, akár azon az áron is, ha ezzel a patronjai -a beépített chip-nek köszönhetően- drágábbak lesznek. Azaz Önnel fizettetik meg annak a költségét is, hogy Önt megakadályozzák a gazdaságosabb nyomtatóhasználatban...

Más tintasugaras nyomtatók és faxkészülékek (Brother, Philips, OKI) patronjainak a feltöltésére van-e lehetőség?
A RefillParadise termékskáláján csak a HP és CANON nyomtatókhoz vannak utántöltők. Ennek ellenére több sikeres próbálkozás volt már PHILIPS faxkészülékek és nyomtatók, BROTHER és OKI készülékek patronjainak - főként a fekete patronoknak - az utántöltésére. A feltöltés kritikus pontja a fúvókák légtelenítése. Erre a HP nyomtatókhoz való fekete és színes tinták és egy úgynevezett univerzális légtelenítő eszköz adnak megfelelő megoldást: ezek az univerzális légtelenítő eszközök a patronok méretétől és alakjától függetlenül lehetővé teszik a fúvókák tintával való feltöltését. Ha sokat költ ezeknek a készülékeknek a patronjaira vagy nem tudja beszerezni a szükséges festékpatront, mindenképpen érdemes megpróbálkozni az utántöltéssel. Kérje bátran a segítségünket akár telefonon, akár email-ben.

Hogyan tudom házilag rendbehozni a patron beszáradt fúvókáit?
Erről a témáról kimerítően írtunk a 2005. szeptemberi hírlevelünkben, ezért a legegyszerűbb, ha ide kattintva elolvassa azt. (Ilyen és hasonló tippekkel látjuk el Önt, ha megrendeli az ingyenes hírlevelünket.)

"Nagyon elégedett vagyok a NETREND-del, Csaba telefonon nagyon sokat segített, amikor egy beszáradt patront kellett újraélesztenem. Adott néhány olyan tanácsot, amit kipróbáltam és rövidesen üzemképes lett a nyomtatóm. 16.000.- Ft körül lettek volna a patronok, ha most újakat kellett volna vennem."
                                                                                    Kósa Katalin, Makó

Hogyan tudom a legjobb nyomtatási minőséget elérni a nyomtatómmal?
A legtöbb nyomtatónak többféle nyomtatási minőségi beállítása van. Ezeket a nyomtatóvezérlő program kezelőszervei között megtalálja.
A Vázlat (Draft) üzemmód a leggyorsabb, de egyúttal a leggyengébb minőségű nyomtatást eredményezi. Olyankor használjuk, ha csak egy 'piszkozatot' akarunk gyorsan kinyomtatni.
A Normál mód minden szempontból megfelelő, szép eredményt produkál, általában ezt használjuk a dokumentumok nyomtatására.
A Legjobb (Finest, Photo) nyomtatási módot akkor használjuk, ha kiemelkedően jó minőségre van szükség. Ez lassúbb is és tintaigényesebb is az előző két üzemmódnál.
Ezen kívül gyakori, hogy megválaszthatjuk a papír minőségét is:
Normál papírra máshogyan kell nyomtatni, mint Fotópapírra vagy Transzparens (írásvetítő-) fóliára. Az utóbbi kettő ismét tintaigényesebb nyomtatást eredményez, illetve eltérő színkeverési eljárást használ, figyelembe véve az egyes hordozóanyagok tinta-abszorbeáló tulajdonságait.

Milyen nyomtatót érdemes vásárolnom?
Erről a témáról többször is írtunk már a hírlevelünkben. A 2006. decemberi hírlevelünkben, valamint a 2006. áprilisi hírlevélben is volt erről szó. Kattintson és olvassa el! (Ilyen és hasonló tippekkel látjuk el Önt, ha megrendeli az ingyenes hírlevelünket.)

"Már a korábbi nyomtatómhoz is Önöktől rendeltem a töltőkittet, most abban kérném a segítségüket, hogy milyen nyomtatót vegyek. A HP nyomtatómba való patront kb. 40-szer sikerült vele feltöltenem! Ezt azért én sem gondoltam volna, azt írták, hogy 8-15 alkalmat fog kibírni a patron!"
                                                                              Balogh Gyula, Kecskemét

A feltöltés után is üresnek mutatja a patront a nyomtató-meghajtó program tintaszint-jelzője. Mit tegyek?
A nyomtatók többsége nem 'méri' a patronban levő tintaszintet, hanem az egy adott patronból kilőtt tintacseppek számolásával 'saccolja' azt. Ez azt jelenti, hogy a nyomtató vezérlőprogramja 'megismeri' az egyes patronokat egy -az érintkezőkön keresztül kiolvasható- azonosító kóddal, minden nyomtatáskor a megfelelő mennyiséggel csökkenti a hátralevő tintamennyiség-adatot, és ezt tárolja minden egyes patronunkhoz.
Főként HP nyomtatóknál okoz ez problémát. A régebbi HP nyomtatók esetén még ki lehetett játszani ezt a tintaszint-ellenőrzést csupán azzal is, hogy betettünk két régi, használt patront egymás után a nyomtatóba, majd harmadikként a most feltöltött patront, és mivel csak a két utolsó patron szintjeit jegyezte meg a szoftver, a harmadikként betett patront már új patronnak látta, és így telitöltöttnek mutatta. Hasonló hatást lehetett elérni az érintkezők speciális leragasztgatásával is. Ezek a módszerek a HP 27, HP 28, valamint a HP 56, HP 57 és HP 58 patronoknál még működtek. (Ezekről bővebben a 2005. októberi hírlevelünkben olvashat.)
Sajnos az újabb sorozatoknál, a HP 21, HP 22, HP 336, HP 338, HP 337, HP 339, HP 342, HP 343, HP 344 patronoknál ez már nem működik. Szerencsére a nyomtató nem állítja meg a nyomtatást, az üresnek mutatott patronnal is tovább nyomtat, csak az időnként megjelenő figyelmeztetőablakot kell becsuknunk.
A CANON nyomtatók többségénél a narancssárga PAPER FEED gomb vagy a piros "körben háromszög" gomb 5-10 másodpercig történő nyomvatartásával lehet a tintaszintfigyelést kikapcsolni.

"Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak az utántöltővel kapcsolatban. A gyári patronok áránál jóval kedvezőbb költséggel tudok nyomtatni. Eddig 4-szer töltöttem újra a HP-t. Csak az zavar, hogy újratöltés után a tintaszint kijelzése nem változik, de ennyi belefér."
                                                                                   Szűcs László, Makó

Hogyan juthatok kedvezménykuponokhoz és hogyan tudom felhasználni azokat?
Kedvezménykuponokat a Hírlevelünk olvasói rendszeresen kapnak. A megrendelések borítékjában is időről időre küldünk kedvezménykuponokat, amelyekből egy az Ön következő vásárlásához használható fel, a többit pedig oda tudja adni mindazoknak az ismerőseinek, akik szintén tintasugaras nyomtatót használnak. (Lehet, hogy épp Ön is úgy jutott el hozzánk, hogy kapott a barátjától egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont, vagy elküldte Önnek egy ismerőse a Hírlevelünk egy példányát.)
Ha még nem tette meg, rendelje meg most az ingyenes
hírlevelünket, csak jól járhat vele. Ezt garantáljuk.

Átadhatom másoknak is a kedvezménykuponomat? Felhasználhatjuk többen is? Akár többször is?

Igen. Sőt, ennek örülünk is, hiszen a közös célunk az, hogy minél több embernek tegyük elérhetővé a minőségi kompromisszumok nélküli, töredékáron történő nyomtatás lehetőségét. Ön azzal, hogy rátalált erre az információra, behozhatatlan előnyben van a nyomtatási költségek terén azokkal szemben, akik még mindig kidobálják a kiürült patronjaikat. Adja át az ismerőseinek a kuponkódokat (a weblapunk címével - www.RefillParadise.hu - együtt), hogy minél több embernek segíthessünk. Az ismerősei nevében is köszönjük!

"Nálunk a faluban nem kapható a nyomtatónkba való patron, a legközelebbi város Veszprém, oda kellene bemenni vásárolni. Örülök, hogy az Interneten meg tudom rendelni a töltőkészletet, kihozza a postás, és még ráadásul sokkal olcsóbban jön ki, mintha patront vettem volna! Már évek óta ezt használom!"
                                                                                           Papdi Veronika

Bizonytalan vagyok abban, hogy nekem is sikerülne a feltöltés. Meg tudnám nézni, hogyan kell feltölteni a patronjaimat?
Igen, egy videón meg tudja nézni. Ez a videó a HP 27-es patron feltöltésén keresztül mutatja be a patrontöltést. Az Ön patronja esetében ez kissé eltérő lehet, ezeket a dobozban levő leírás tartalmazza, így azt a leírást kövesse.
- Például a színes patronja esetében a tinta betöltését minden egyes szín esetén külön-külön meg kell tennie, és a teljes patronkapacitásnak csak az 1/3-át kell beletöltenie. (Pl. egy 10 ml-es patronba színenként 3-4 ml tintát töltsön.) A fúvókalégtelenítést a 3 szín betöltése után kell elvégeznie, tehát csak egyszer.
- A CANON patronok esetén fel kell bővítenie a feltöltőlyukakat, mielőtt bele tudná szúrni a tűt. Bővítse fel annyira, hogy a levegő szabadon jöhessen ki a tű mellett, azaz akár a tű átmérőjének a 2-3-szorosára. Erre egy hegyes ollót is használhat.
- Egyes CANON patronok esetén nem a légtelenítőkerettel végzi el a fúvókák légtelenítését, hanem a dobozban levő vagy külön mellékelt univerzális légtelenítő eszközzel. Kövesse a leírásban szereplő útmutatást.

Videó a HP 27 patron utántöltéséről (1.5 perc)Részletesebb Videó a HP 28 patron utántöltéséről (7 perc)

HP 21 Patron feltöltési útmutató és patron-információk >>>

HP 22 Patron feltöltési útmutató és patron-információk >>>

      CANON PG-40 fekete patron ismertető, patron-feltöltési útmutató >>>
      CANON CL-41 színes patron ismertető, patron-feltöltési útmutató >>>

      CANON PG-510 fekete patron ismertető, patron-feltöltési útmutató >>>
      CANON CL-511 színes patron ismertető, patron-feltöltési útmutató >>>

      CANON PG-512 fekete patron ismertető, patron-feltöltési útmutató >>>
      CANON CL-513 színes patron ismertető, patron-feltöltési útmutató >>>


MEGRENDELÉS

A megrendelt tételeket
    - Az egész ország területén mindenhová postaköltség felszámításával, utánvéttel,
    - Szegeden 600.- Ft kiszállítási díjjal
(illetve több darab rendelése esetén díjmentesen)
juttatjuk el Önhöz.
(A postaköltség 4000.- Ft alatti rendelésnél 1400.- Ft, 4000.- - 10.000.- közöttinél 1700.- Ft, afelett 2000.- Ft)
(Még ezekkel együtt is sokkal gazdaságosabban jön ki a nyomtatása, mintha boltban vásárolna...)

Rendelését email-ben az info@refillparadise.hu címre küldje, vagy az alábbi űrlapon írja be.

Kérem, hogy az e-mail-ben tüntesse fel
    - a rendelt tételek ink-mate kódjait és darabszámát,
    - a postázási és -szükség esetén- a számlacímet,
    - ha lehet, a telefonszámát (az esetleges félreértések gyors tisztázásához),
    - céges megrendelés esetén a csomag átvételére jogosult személy nevét, illetve az ÁFA-s számla számlacímét, a cég adószámát,
    - ha van kedvezményre jogosító kupon-kódja, akkor feltétlenül írja bele a rendelésébe!
        (Kedvezmény-kuponokat a hírlevelünk megrendelői kapnak. Rendelje meg!)

Köszönjük.

 
Az Ön E-mail címe:


 
Megrendelés,
kérdés, üzenet:
 

                    
 


Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
...és akkor szüksége lehet a Refill-Paradise-ra!
Bookmark-olja (tegye be a Könyvjelzők közé) ezt az oldalt, hogy visszataláljon...
Hogy segíthessünk! - CTRL+D
HP utántöltő készletek     CANON utántöltő készletek
 LEXMARK utántöltő készletek


NETREND Bt.
2030 Érd, Vadkacsa u. 3.
Tel.: (30)218-7667
E-mail: info@refillparadise.hu


Látogatóink által a leggyakrabban használt keresőszavak:
canon s200, tintapatronok, hp deskjet 600, refill, tintapatron, ajándékkészítés otthon, canon bjc 3000, canon i865, epson tinta, epson után tölthető patron, hp 342 utántöltö, hp patron feltöltési utmutató, hp psc 1510, milyen nyomtatót vegyek, nyomtatás, nyomtatás szeged, nyomtatópatron töltés szeged, nyomtatópatronok töltése otthon, patron utántöltő, patrontöltő, refill paradise, tintapatron feltöltés, kattintson ide, www.refill-paradise.euceg.hu, a nyomtatás, a tintasugaras nyomtatópatron töltése otthon, ajándékkészités otthon, c 8728, cannon bjc 3000, canon 6500, canon bjc 250 patron szeged, canon bjc 300, canon bjc 4000, canon ip 1000 nyomtató fej, canon ip 3000 nyomtatófej élettartam, canon ip1000 patron, canon kompatibilis festékpatronok, canon megrendel, canon mp 520 akció, canon mp160 tintapatron, canon pixma 200, canon pixma 300, canon pixma ip, canon pixma ip 1200 utántöltő , canon pixma ip 3000 nyomtató, canon pixma ip 4500, canon pixma ip1000, canon pixma ip1200 tintapatron, canon pixma ip3000

Látogatóink a következő helységekből érkeznek:
Abaújszántó, Abádszalók, Abony, Ács, Adony, Ajka, Albertirsa, Alsózsolca, Aszód, Bábolna, Bácsalmás, Badacsonytomaj, Baja, Baktalórántháza, Balassagyarmat, Balatonalmádi, Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Balatonlelle, Balkány, Balmazújváros, Barcs, Bátaszék, Bátonyterenye, Battonya, Békés, Békéscsaba, Bélapátfalva, Berettyóújfalu, Berhida, Biatorbágy, Bicske, Biharkeresztes, Bóly, Bonyhád, Borsodnádasd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bük, Cegléd, Celldömölk, Cigánd, Csenger, Csepreg, Csongrád, Csorna, Csorvás, Csurgó, Dabas, Debrecen, Demecser, Derecske, Dévaványa, Devecser, Dombóvár, Dombrád, Dorog, Dunaföldvár, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Dunavarsány, Dunavecse, Edelény, Eger, Elek, Emőd, Encs, Enying, Ercsi, Érd, Esztergom, Fehérgyarmat, Felsőzsolca, Fertőd, Fonyód, Fót, Füzesabony, Füzesgyarmat, Gárdony, Göd, Gödöllő, Gönc, Gyál, Gyomaendrőd, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Harkány, Hatvan, Herend, Heves, Hévíz, Hódmezővásárhely, Ibrány, Izsák, Jánoshalma, Jánossomorja, Jászapáti, Jászárokszállás, Jászberény, Jászfényszaru, Kaba, Kadarkút, Kalocsa, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecel, Kecskemét, Kemecse, Kenderes, Kerekegyháza, Keszthely, Kisbér, Kisköre, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kistarcsa, Kistelek, Kisújszállás, Kisvárda, Komádi, Komárom, Komló, Kozármisleny, Körmend, Körösladány, Kőszeg, Kunhegyes, Kunszentmárton, Kunszentmiklós, Lajosmizse, Lábatlan, Lengyeltóti, Lenti, Létavértes, Letenye, Lőrinci, Maglód, Makó, Marcali, Martfű, Martonvásár, Mándok, Máriapócs, Mátészalka, Mezőberény, Mezőcsát, Mezőhegyes, Mezőkovácsháza, Mezőkövesd, Mezőtúr, Mindszent, Miskolc, Mohács, Monor, Mór, Mórahalom, Mosonmagyaróvár, Nádudvar, Nagyatád, Nagybajom, Nagyecsed, Nagyhalász, Nagykálló, Nagykanizsa, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Nyékládháza, Nyergesújfalu, Nyíradony, Nyírbátor, Nyíregyháza, Nyírlugos, Nyírtelek, Orosháza, Oroszlány, Ócsa, Ózd, Őriszentpéter, Örkény, Paks, Pannonhalma, Pálháza, Pápa, Pásztó, Pécel, Pécs, Pécsvárad, Pétervására, Pilis, Pilisvörösvár, Polgár, Polgárdi, Pomáz, Putnok, Püspökladány, Ráckeve, Rakamaz, Répcelak, Rétság, Sajószentpéter, Salgótarján, Sarkad, Sándorfalva, Sárbogárd, Sárospatak, Sárvár, Sásd, Sátoraljaújhely, Sellye, Siklós, Simontornya, Siófok, Solt, Soltvadkert, Sopron, Sümeg, Szabadszállás, Szarvas, Százhalombatta, Szécsény, Szeged, Szeghalom, Székesfehérvár, Szekszárd, Szendrő, Szentendre, Szentes, Szentgotthárd, Szentlőrinc, Szerencs, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szikszó, Szob, Szolnok, Szombathely, Tab, Tamási, Tapolca, Tata, Tatabánya, Téglás, Tét, Tiszacsege, Tiszaföldvár, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszalök, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tokaj, Tolna, Tompa, Tótkomlós, Tököl, Törökbálint, Törökszentmiklós, Tura, Túrkeve, Újfehértó, Újszász, Üllő, Vác, Vámospércs, Várpalota, Vásárosnamény, Vasvár, Vecsés, Velence, Veresegyház, Veszprém, Vésztő, Villány, Visegrád, Záhony, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalalövő, Zalaszentgrót, Zirc

Jogi nyilatkozat a vásárlás feltételeiről