Kérjük, olvassa el részletesen ezt az oldalt, majd válassza ki a menüből a nyomtatója típusát és keresse ki az Önnek megfelelő tintapatront ill. utántöltő készletet! Miért költene el nyomtatásra négyszer-ötször annyit, mint amennyit elegendő lenne? Miért dobja ki a kiürült patronjait és vesz helyettük újat, amikor egyszerűen utántölthetné? Olvassa el részletesen, hogyan tud súlyos tízezreket megtakarítani a nyomtatóján! HP tintapatron utántöltő készletek CANON tintapatron utántöltő készletek Gyakran ismétlődő kérdések Hírlevél, amellyel Még Olcsóbban Nyomtathat! Keressen Plusz Pénzt! - Ajánljon Bennünket! Megajándékozzuk Önt és Barátait!


Ha van egy látogatott weblapja             
                  és szeretne vele vele pénzt keresni...
          ...Akkor most a LEHETŐ LEGJOBB HELYEN JÁR!

RefillParadise Hírlevél
Partnerprogram


Amennyiben Önnek van egy megfelelő látogatottságú
weblapja vagy elegendő ismerőse, vagy bármi olyan módszere, amellyel emberekhez információt tud eljuttatni,
pénzt tud keresni csupán azzal, hogy
- egy vagy több hirdetés kihelyezésével -
olyan látogatókat hoz a RefillParadise weblapra, akik megrendelik az ingyenes hírlevelünket.

Ön szerint borzasztóan nehéz lehet egy ingyenes,
mégis ezreket-tízezreket érő dolgot ajánlani másoknak?
- Szerintünk nem nehéz. Az emberek szívesen fogadják, örülnek neki.

 

Regisztráció
ha még nem Partnerünk
 
Belépés
Partnereink számára

Affiliate Program - Pénz áll a házhoz - Keressen pénzt azzal, hogy másoknak segít Ötödáron nyomtatni!

Ez nem egy internetes munka, hanem egy lehetőség arra, hogy pénzt keressen.

Ha van egy weboldala, Facebook-profilja, blogja, vagy bármi, amit sokan látnak, tegye ki oda a hirdetésünket és jutalékot kap a hírlevél-feliratkozókért!

Pénz - Internetes jövedelem - Internetes bevétel - Ingyenes regisztráció - Affiliate program - Partnerprogram - Nem PTC - Nem MLM - Ingyenes - Otthonról végezhető munka - Távmunka - Pénzkeresés - Pénz az Interneten - Jutalék a hírlevél-feliratkozókért - Ingyenes Affiliate-program

Nemzetközileg elismert minőségű, rendkívül nyomtatófej-kímélő tinta, a legfejlettebb gyártási technológiáknak köszönhetően

Egyszerűen használható, a dobozban részletes, képekkel illusztrált útmutatóval, patrontöltő és fúvóka-légtelenítő eszközzel
Kedvező ár, amellyel - még a postaköltséggel együtt is - ötöd- vagy akár tizedáron jön ki a nyomtatása
Megbízható, évek óta piacon levő termékek, minőségi garanciával
Akár több tízezer Ft-os évi megtakarítás a nyomtatási költségein - Nem mindegy!websas.hu


Mi is ez a RefillParadise Hírlevél Partnerprogram?

A partnerprogram -Affiliate Program- az Interneten már jól ismert és nagy sikerrel működő együttműködési forma, amellyel jutalmazni tudjuk azokat, akik segítik a munkánkat.
A RefillParadise.hu weblapunk hírlevelének olvasói már eddig is nagyon sokat kamatoztathattak mindabból az információból, amelyet a Hírlevelünkön keresztül tudtunk eljuttatni hozzájuk. Mivel szeretnénk, ha még több embernek tudnánk segíteni, ezért elindítottuk a RefillParadise Partnerprogramot, amelyben fizetünk minden egyes - az Ön weblapjáról érkező - új Hírlevél-megrendelő után. Tehát ha Önnek van egy weblapja, amelyet amúgy is látogatnak az emberek, miért ne kereshetne ezzel pénzt csupán azáltal, hogy ajánl nekik egy ingyenes hírlevelet, amelyből ráadásul rögtön hasznuk is származik?

Miért jobb, mint más partnerprogramok?
Az Interneten a partnerprogramoknak, a jutalékkal járó partneri együttműködéseknek nagy hagyománya van, és sokak által kedvelt pénzkereseti forma. Mégis jelentős különbségek vannak partnerprogram és partnerprogram között.
Nézzük meg, miben más, miben jobb a RefillParadise Hírlevél Partnerprogram, mint más partnerprogramok:

Egyszerű, gyors, ingyenes regisztráció és üzembehelyezés!

Mivel az ingyenes hírlevél-feliratkozásokért fizet jutalékot, sokkal könnyebb vele bevételt elérni.

Az alacsony kifizetési limit révén gyorsan juthat a pénzéhez!

Ajándékba kapja a regisztációjához a WebMarketing Villámkurzus című online tanfolyamot, amelynek tanácsaival, ötleteivel még jobban ki tudja használni a Partnerprogramunk előnyeit! Ez a tanfolyam önmagában is kb. 35.000 - 45.000 Ft értéket képvisel, de Ön most ezt ajándékba kapja!

Sokkal jobb átkattintási arányú hirdetési módokat tud használni, mint más hirdetések (pl. a Google AdSense) esetében, így a jutaléka is magasabb tud lenni!

Nem probléma az sem, ha az Ön weblapja témája nem illeszkedik a tintasugaras nyomtatáshoz, hiszen az olvasói közül nagyon sok embernek van nyomtatója és mindenki keresi a sokkal gazdaságosabb megoldást a méregdrága tintapatronok helyett.

Biztos lehet benne, hogy egy olyan ügyet támogat, amellyel emberek ezreinek tudunk segíteni nagyon komoly összegek megtakarításában, és ezzel még pénzt is tud keresni!

Hogyan működik?
Ha Ön regisztrál a Partnerprogramba, kapni fog egy egyedi azonosítót, amely szerepelni fog az Ön weblapján elhelyezett reklámban. (Ha még nincs saját weblapja, pár perc alatt ingyen készíthet egy blog-ot a www.blog.hu oldalon, és ide is kiteheti a hirdetését, vagy kiválaszthat egy Ön által jól ismert és mások által még fel nem dolgozott témát a www.lap.hu vagy www.linkpark.hu linkgyűjteményeknél. Ez utóbbi linkportálok viszonylag magas látogatottságot tudnak eredményezni, ha érdekes témát választ!) Törekedjen arra, hogy ezt az egyedi, csak Önhöz tartozó linket, reklámot minél több helyre elhelyezze a weblapján. A rendszerünk ez alapján az azonosító alapján tudja nyomon követni, hogy az a látogató, aki feliratkozott az ingyenes hírlevélre, eredetileg az Ön weblapjáról érkezett, így Önnek írja jóvá az ezért járó jutalékot. Bármikor megnézheti, hogy hányan érkeztek az Ön weblapjáról és ebből hányan rendelték meg a hírlevelet, ezek alapján mennyi az Ön eddig összegyűlt jutaléka. Ha az összeg elérte a minimális kifizetési határt - ez jelenleg 2.000.- Ft -, akkor kérje a jutaléka kifizetését.

"Már évek óta használom a RefillParadise Hírlevél Partnerprogramot arra, hogy pénzt keressek a blogommal! Az eddigi legjobb affiliate program, amivel csak találkoztam!"
                                                          Kovács Ádám

Miért jó ez nekem?
Ha már úgyis van egy weblapja, amit látogatnak az emberek, miért ne keresne vele pénzt nulla befektetéssel, nulla kockázattal, ráadásul úgy, hogy eladnia sem kell semmit, és az egyszeri beüzemelésen kívül többé nincs vele semmi dolga... Még a weboldala látogatóiból sem veszít, mert meg tudja oldani, hogy a weblapunk új ablakban nyíljon meg.
Ugye, mennyivel könnyebb egy ingyenes - és ráadásul azonnali hasznot, megtakarítást hozó - hírlevelet ajánlani, mint eladni valamit, amiért fizetniük kell az embereknek?

Mennyit fizetnek egy hírlevél-feliratkozásért?
A jutalék összege minden egyes feliratkozó után bruttó 50.- Ft. Nem is olyan rossz egy ingyenes - sőt, közvetlenül hasznot hozó - dolog ajánlásáért, nem igaz?

Mennyi munkám van vele?
Kb. 15-20 perc. Egyszer. Onnan kezdve gyakorlatilag semmi teendője nincs. Néha nézze meg a statisztikáit, és ha az összegyűlt bevétele elérte a 2.000.- Ft-ot, akkor kérje a jutaléka kifizetését.
A munka lépései: Regisztráció a Partnerprogramba, szöveges link vagy grafikus banner beillesztése a weblapja egy vagy több (lehetőleg minél több) helyére, esetleg egy még jobb reklámszöveg kitalálása és beillesztése... Ennyi.
Ha egy kicsit ért ahhoz, hogy JavaScript-kódot tegyen a weblapjára, könnyen megteheti, hogy felugró ablapkan hirdeti a partnerlinkjét, így kb. tízszeres átkattintási arányt - és ezzel tízszeres jövedelmet is - érhet el!
Ha esetleg van egy saját hírlevele, amellyel elegendően sok emberhez juttathatja el az információt, akkor ezt a hírlevelét is használni tudja arra, hogy az olvasói közül érdeklődőket, feliratkozókat toborozzon. Ezzel nekik is értékes dolgot adott - méghozzá ingyen -, meg Önnek is jutaléka van belőle. Nyer-Nyer felállás, nem igaz?

Mennyit tudok vele keresni?
Ez teljesen az Ön weblapja látogatottságától függ, de megfelelő, hatásos hirdetési módok alkalmazásával még egy kisebb látogatottságú weblapon is jó eredmények érhetők el. A RefillParadise Hírlevél Partnerprogrammal folyamatos bevétele lehet úgy, hogy igazából semmi további munkája nincs vele. Egyedül a weblapja dolgozik Önnek éjjel-nappal, és folyamatosan termeli Önnek a jutalékokat.

Hogyan juthatok hozzá a pénzemhez?
Az Admin-oldalán tudja követni, hogy hol tart a jutaléka, hány hírlevél-feliratkozót hozott az Ön hirdetése. Amikor ez elérte a 2000 Ft-ot, keressen meg bennünket email-ben és kérje a jutaléka kifizetését. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, megbeszéljük, hogy bankszámlára történő átutalással kéri-e, vagy PayPal-en keresztül, vagy esetleg postai rózsaszín csekken. Arra is lehetősége van, hogy a megkeresett összeget nálunk levásárolja, ebben az esetben plusz kedvezményt is tudunk adni.

A kifizetés mindig 48 órán belül megtörténik, ez alól csak a nyári szabadságok vagy az ünnepek miatti több napos banki szünnapok kivételek, de azokban az esetekben is igekszünk mielőbb teljesíteni a kifizetéseket. Mindenki megapja a jutalékát, aki jogosult rá, elérte a kifizetési limitet.

A rendszerünk már évek óta sikeresen működik, nagyon sok ember vette már fel a jutalékát újra és újra, ezzel azon kevés partnerprogram közé tartozik, amelyre bátran számíthat!

"Ha Google AdSense, eTarget vagy hasonló hirdetéseket használsz a weblapodon, akkor tapasztaltad már, hogy milyen csapnivaló átkattintási arányok lehetnek... Azok mind a Te bevételeidet rövidítik meg! A RefillParadise partnerprogramjánál ez egészen máshogy van!"
                                                          Erhardt László

Hogyan tudnék vele még többet keresni?
Ha csak egy szöveges linket vagy egy grafikus reklámcsíkot - bannert - helyez el, annak kb. 1-2% körüli az átkattintási aránya. Ha viszont a hirdetését egy ún. felugró ablakban jeleníti meg, annak kb. 10% az átkattintási aránya, amely - akárhogy is nézzük - 5-10-szer nagyobb, mint az egyszerű szöveges vagy grafikus hirdetés arányai. Ez azt jelenti, hogy egy aránylag alacsonyabb látogatottságú oldallal is pénzt lehet keresni. Ehhez ugyan egy picit több webszerkesztési ismeretre van szüksége, de ez sem bonyolult dolog, ráadásul segítünk is benne. Kész beillesztendő kódot tudunk hozzá adni, amelyben elegendő a partner-azonosítóját kicserélni, vagy ha akarja, a szöveget is módosíthatja, és már készen is van. (Ha a weblapja látogatottsága aránylag alacsonyabb, nem haladja meg a napi 100-200 látogatót, akkor feltétlenül ezt a felugró ablakos megoldást javasoljuk annak érdekében, hogy Önnek rövidebb idő alatt is mérhető eredménye, sikerélménye és bevétele keletkezzen. Magasabb látogatottság esetén pedig kimondottan jól jövedelmez egy ilyen hatékony hirdetés!)

A beillesztendő kódot innen tudja letölteni: (Jobb-klikk és Mentés másként...)
        Popup-kód - magázó változat         Popup-kód - tegező változat

A megfelelő kódot be kell illesztenie a weblapja HTML-kódjába, valahová a <body> és a </body> közé.
A kódban át kell írnia a partnerlinkben a partner-azonosító kódját, a saref=5sa5 helyére a megfelelő azonosítót kell tennie. (A saját azonosítóját az Admin-felületen a Bannerek / Linkek menüben találja, mindegyik linkben ott látja a saref=5sa... alakú azonosítóját.)

Ha segítségre van szüksége, vagy ha bármi kérdése van, szintén keressen meg bennünket. Javasoljuk, hogy írja meg a telefonszámát is, mert sok mindent egyszerűbb megbeszélni, mint megírni...

Egy másik jól működő, bevált módszer, ha a weblapjára egy kis keretes cikk-kezdeményt ír (akár egy kis képes illusztrációval), amely felkeltheti a megfelelő emberek érdeklődését, majd a 'cikk folyatásához' kattintania kell a 'Tovább>>' linkre. Biztosan látott már ilyeneket a különféle hírportálokon. Ennek a módszernek az az óriási előnye, hogy NEM TŰNIK REKLÁMNAK az emberek szemében, így jóval nagyobb érdeklődéssel olvassák és sokkal jobb eséllyel kattintanak a folytatás elolvasása érdekében. A cikk szövegét úgy érdemes megfogalmazni, hogy pontosan a nyomtatótulajdonosok érdeklődésére tartson számot, és akár a mondat közepén is abbamaradhat, a ... utáni rész elolvasásához a 'Tovább>>' linkre kell kattintania, amely viszont a partnerlinket tartalmazza, így a látogató az Ön partnerkódjával jut a weblapunkra. Nézzünk erre egy példát:

Nyomtatás majdnem ingyen
Jelenleg a legelterjedtebb tintasugaras nyomtatókkal nem a legolcsóbb dolog a nyomtatás. Távolkeleti fejlesztők egy csapata azonban a közelmúltban kidolgozott és fejlesztett magas szintre egy olyan eljárást, amellyel ez a probléma már a múlté lehet. Módszerükkel bárki könnyedén elérheti, hogy a korábbi költségeinek mindössze a 15-20%-áért, azaz kevesebb mint az ötödéért tudjon nyomtatni. Ehhez mindössze egy pár perces felt...
Tovább>>


Vagy nézzünk egy másik példát:

Kíváncsi arra, hogy én hogyan nyomtatok
majdnem ingyen?


Korábban egy fél vagyont költöttem tintapatronokra, és azt hittem, ennek így kell lennie, bele kell törődnöm ezekbe az árakba. Amikor viszont szembesültem azzal, hogy az egész havi fizetésemből mindössze 10 tintapatronra telne, rögtön szemet szúrt az arcátlan aránytalanság. Ezt el is panaszoltam az ismerőseimnek, erre az egyik barátnőm megkérdezte:
- Figyelj, te mindig kidobod a tintapatronodat?
- Miért, mit kezdenék egy kifogyott patronnal? - kérdeztem vissza.
- Hát például meg tudnád takarítani vele a nyomtatási költségeid 80%-át!
- Igen? Hogyan?
- Nagyon egyszerűen... - És belekezdett egy történetbe arról, hogy ő hogyan ismerte meg azt a titkot, amellyel ma már sokkal kisebb költséggel tud nyomtatni, havi súlyos ezreket, évente súlyos tízezreket takarítva meg...    Tovább>>

Ilyen és hasonló cikkeket akár a weblapja több pontjára is elhelyezhet, így biztosan nem kerüli el a megfelelő érdeklődésű emberek figyelmét.

Használjon ki minden további reklámlehetőséget, például a levelezése 'aláírásába' illesszen be egy reklámlinket, így automatikusan minden levele végén ott lesz a partner-linkje, amellyel így szintén jutalékra van esélye. Ha fórumokba szokott gyakran írogatni, a fórum-aláírásába illessze be a reklám-linkjét. A legtöbb fórum esetén van erre lehetősége. Ha weblapok készítésével foglalkozik, beszélje meg az ügyfeleivel, hogy az elkészült weblapokon szerepelhet-e némi -szoid- reklám. Ha beleegyeznek, tegye ki az oldalaikra a partner-linket.

Mit kell tennem, hogy belekezdhessek?
Először is regisztrálnia kell a Partnerprogramba. Ezt az oldal felső részén a Regisztráció linken tudja megtenni. Választ egy felhasználónevet és egy jelszót (ÉKEZETES BETŰK és ÍRÁSJELEK NÉLKÜL!), megadja az adatait, majd néhány kattintás után (a Bannerek/Linkek menüpontban) megkapja azt a kódot, amit be kell illesztenie a weblapjának arra a pontjára, ahol a látogatói is rátalálnak majd. Ha inkább a felugró ablakos reklámot választja, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk abban, hogy ezt hogyan tudja megoldani.

"Egy popup-ablak sokkal figyelemfelkeltőbb, mint egy átlagos hirdetés. Itt a tízszeresét tudod megkeresni azzal, ha nem egy hétköznapi bannert teszel ki a főoldaladra, hanem egy felugróablakot!"
                                                          Szabó Mónika

Milyen segítségre számíthatok?
Mindenekelőtt a legfontosabb számunkra az, hogy Ön sikeres legyen a RefillParadise Partnerprogramban. Ezért létrehoztunk és az Ön rendelkezésére bocsájtjuk a Webmarketing Villámkurzus nevű online tanfolyamunkat. Ennek a tanfolyamnak az anyaga igen komoly értéket képvisel, ha bárhol jelentkezne egy ilyen tanfolyamra, kb. 35.000.- - 45.000.- Ft körüli összeget kérnének érte. Ön viszont - mint a RefillParadise Partnerprogram partnere - ezt ingyen, ajándékba megkapja. A regisztrációja után egy email-ben elküldjük a kezelőfelületéhez szükséges belépési adatokat, valamint a Webmarketing Villámkurzus jelentkezési oldalának a címét. Feltétlenül jelentkezzen erre, még akkor is, ha úgy érzi, hogy Ön jártas az internetes marketing területén. Akár csak egyetlen olyan ötlet, amellyel segíteni tudunk, Önnek nagyon komoly bevételeket hozhat.

Mit kell tudnom a regisztrációval kapcsolatban?
A regisztráció teljesen ingyenes. A felhasználónevében és a jelszavában NE szerepeljen semmilyen speciális jel, szóköz, írásjel vagy ékezetes betű, mert akkor nem tud belépni. Ha mégis előfordulna, hogy a regisztráció után a rendszer nem fogadja el a belépési adatait, akkor regisztráljon újra úgy, hogy biztosan ékezet-, szóköz és írásjelmentes legyen mind a felhasználóneve, mind pedig a jelszava.
A kezelőfelületre belépve a Bannerek/Linkek menüpontban találja a weblapjára beillesztendő kódokat. A szövegükön -igény szerint- változtathat is. A kódokat, linkeket bármennyi helyre elhelyezheti, akár különböző szövegekkel is. Ha több weblapja van, azokra is kiteheti, nem kell külön regisztráció a többi weblapja miatt. A célja az legyen, hogy minél többen lássák, és minél többen kattintsanak rá, mert ebből lesz a jutaléka.

Mi a teendőm, ha nem tudok a weblapomra HTML-kódot beilleszteni?
Az Admin-oldalán a Bannerek/Linkek menüpontban megtalálja az egyes bannerek és szöveges linkek beillesztendő kódját, és alapesetben ezeket tudja betenni a weblapja HTML-kódjának a megfelelő pontjára, ahol ez a beillesztett kódrészlet megjeleníti a megfelelő szöveget vagy grafikát, és egyúttal az linkként fog működni, az Ön partnerlinkjét tartalmazza.
Ha viszont valamilyen oknál fogva nem tudja beilleszteni a kódot (mert pl. egy LinkPark-linkgyűjtemény vagy Lap.hu-oldal bannerhelyére kellene feltenni, vagy csak mert még soha nem csinált ilyent és nem tudja, hogy hogyan kell), akkor a következő a teendője:
A beillesztendő kód valami ilyesmi lesz az Ön esetében (természetesen az 5sa999 helyén az Ön partnerkódja lesz):

Grafikus banner:
<a href="http://refillparadise.euceg.hu/?saref=5sa999">
<img src="http://refillparadise.euceg.hu/banners/otodaron_150x50.gif" alt="Visit this site."></a>

Szöveges link:
<a href="http://refillparadise.euceg.hu/?saref=5sa999">
Ön is sokallja a tintapatronok árait? - MOST VÉGSŐ CSAPÁST MÉRHET RÁJUK! - Nyomtasson ÖTÖDÁRON!</a>

Ebből két dologra lesz szükségünk, a partner-linkre (ez a href="..." idézőjelei közötti rész, azaz ebben az esetben a http://refillparadise.euceg.hu/?saref=5sa999), valamint a banner képére vagy a kívánt link-szövegre.
A banner képét elmentheti a saját gépére az Admin-oldaláról: jobb-klikk a képre, Kép mentése...
A szöveges link szövegét pedig kimásolhatja a kódból, vagy akár gépelhet egy saját szöveget is. (Fontos, hogy ha tegező hangvételű a weblapja, akkor alakítsa át úgy a szöveget, hogy szintén tegező formájú legyen.)
Ezek után csak létre kell hoznia a weblapján a megfelelő linket, amely az előbb elmentett képből és a partnerlinkből, vagy a kívánt linkszövegből és a partnerlinkből áll. A rendszerünk abból tudja, hogy az adott látogató Öntől érkezett, hogy a webcím végén megtalálja a ?saref=5sa999 paramétert (a 999 helyén az Ön azonosítószáma lesz), és ha ez a látogató a következő 7 napon belül feliratkozik a hírlevélre, akkor Önnek jóváírja a jutalékot.

Hogyan tudom nyomon követni az eredményeimet?
Az oldal tetején a Belépés linken keresztül a felhasználónevével és a jelszavával be tud lépni az adminisztrációs felületére, ahol a nap 24 órájában nyomon tudja követni az eredményeit és a jutalékait. (Az adminisztrációs felülete webcímét tegye is be a böngészője Könyvjelzők menüjébe, hogy bármikor könnyen be tudjon lépni.)

Hogyan tudom felvenni a jutalékomat?
Ha az összegyűlt jutaléka eléri a minimális kifizetési összeget -jelenleg ez 2.000.- Ft-, akkor jelentkezzen nálunk és kérje a jutaléka kifizetését. Írjon egy email-t az info@refillparadise.hu címre, írja meg a partnerprogramban használt felhasználónevét és kérje a jutaléka kifizetését. Megbeszéljük Önnel a kifizetés Ön számára legkényelmesebb módját - PayPal, postai csekk, banki átutalás -, és elküldjük Önnek a megkeresett pénzét. Jól fog esni az így megkeresett pénz elköltése: az Ön weblapja dolgozott meg érte, mégis Ön élvezi a hasznát!

Mit nem szabad tennem?
Nem szabad kéretlen leveleket küldenie olyanoknak, akikkel még nem állt levelezőkapcsolatban. A kéretlen levél küldését, a SPAM-et törvény tiltja.
Ezenkívül tilos olyan módon elérni, hogy a látogató kattintson és feliratkozzon, hogy ezért cserébe valamilyen előnyt kínálunk neki, vagy enélkül megakadályozzuk valamiben. Ezt "kattintás-zsarolásnak" vagy "kattintás-könyörgésnek" hívják, és mivel mi sem jutunk előrébb az ilyen feliratkozókkal, ez csalásnak minősül.
A hirdetéseket magyar nyelven, Magyarországon élő emberek felé kell közvetíteni, mert az ügyfeleink kiszolgálása is csak az ország határain belül történik.

Kitől tudok kérdezni, ha bárhol elakadok?
Keressen meg bátran a következő elérhetőségeken és igyekszünk a legrövidebb időn belül segíteni:
Solti Csaba, info@refillparadise.hu, 0630 / 218-7667, Skype: solti.csabaMEGRENDELÉS

A megrendelt tételeket
    - Az egész ország területén mindenhová postaköltség felszámításával, utánvéttel,
    - Szegeden 600.- Ft kiszállítási díjjal
(illetve több darab rendelése esetén díjmentesen)
juttatjuk el Önhöz.
(A postaköltség 4000.- Ft alatti rendelésnél 1400.- Ft, 4000.- - 10.000.- közöttinél 1700.- Ft, afelett 2000.- Ft)
(Még ezekkel együtt is sokkal gazdaságosabban jön ki a nyomtatása, mintha boltban vásárolna...)

Rendelését email-ben az info@refillparadise.hu címre küldje, vagy az alábbi űrlapon írja be.

Kérem, hogy az e-mail-ben tüntesse fel
    - a rendelt tételek ink-mate kódjait és darabszámát,
    - a postázási és -szükség esetén- a számlacímet,
    - ha lehet, a telefonszámát (az esetleges félreértések gyors tisztázásához),
    - céges megrendelés esetén a csomag átvételére jogosult személy nevét, illetve az ÁFA-s számla számlacímét, a cég adószámát,
    - ha van kedvezményre jogosító kupon-kódja, akkor feltétlenül írja bele a rendelésébe!
        (Kedvezmény-kuponokat a hírlevelünk megrendelői kapnak. Rendelje meg!)

Köszönjük.

 
Az Ön E-mail címe:


 
Megrendelés,
kérdés, üzenet:
 

                    
 


Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
...és akkor szüksége lehet a Refill-Paradise-ra!
Bookmark-olja (tegye be a Könyvjelzők közé) ezt az oldalt, hogy visszataláljon...
Hogy segíthessünk! - CTRL+D
HP utántöltő készletek     CANON utántöltő készletek
 LEXMARK utántöltő készletek


Partnereink:
    Másodállás másként!
    ! Kattanj Rá ! - www.jólét.mlap.hu

    Hobby, munka, autó, játék
    Minden ami villanyszerelés
    Keress pénzt azzal, hogy internetezel! Befektetést nem igényel.
    Egyedi fa ajándékok, dísztárgyak
    InternetesPénzkeresés.lap.hu
    Kisvállalkozás.lap.hu
    Nyomtató.lap.hu
    Pénzkeresés.lap.hu


NETREND Bt.
2030 Érd, Vadkacsa u. 3.
Tel.: (30)218-7667
E-mail: info@refillparadise.hu

Látogatóink a következő helységekből érkeznek:
Abaújszántó, Abádszalók, Abony, Ács, Adony, Ajka, Albertirsa, Alsózsolca, Aszód, Bábolna, Bácsalmás, Badacsonytomaj, Baja, Baktalórántháza, Balassagyarmat, Balatonalmádi, Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Balatonlelle, Balkány, Balmazújváros, Barcs, Bátaszék, Bátonyterenye, Battonya, Békés, Békéscsaba, Bélapátfalva, Berettyóújfalu, Berhida, Biatorbágy, Bicske, Biharkeresztes, Bóly, Bonyhád, Borsodnádasd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bük, Cegléd, Celldömölk, Cigánd, Csátalja, Csenger, Csepreg, Csongrád, Csorna, Csorvás, Csurgó, Dabas, Debrecen, Demecser, Derecske, Dévaványa, Devecser, Dombóvár, Dombrád, Dorog, Dunaföldvár, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Dunavarsány, Dunavecse, Edelény, Eger, Elek, Emőd, Encs, Enying, Ercsi, Érd, Esztergom, Fehérgyarmat, Felsőzsolca, Fertőd, Fonyód, Fót, Füzesabony, Füzesgyarmat, Gárdony, Göd, Gödöllő, Gönc, Gyál, Gyomaendrőd, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Harkány, Hatvan, Herend, Heves, Hévíz, Hódmezővásárhely, Ibrány, Izsák, Jánoshalma, Jánossomorja, Jászapáti, Jászárokszállás, Jászberény, Jászfényszaru, Kaba, Kadarkút, Kalocsa, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecel, Kecskemét, Kemecse, Kenderes, Kerekegyháza, Keszthely, Kisbér, Kisköre, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kistarcsa, Kistelek, Kisújszállás, Kisvárda, Komádi, Komárom, Komló, Kozármisleny, Körmend, Körösladány, Kőszeg, Kunhegyes, Kunszentmárton, Kunszentmiklós, Lajosmizse, Lábatlan, Lengyeltóti, Lenti, Létavértes, Letenye, Lőrinci, Maglód, Makó, Marcali, Martfű, Martonvásár, Mándok, Máriapócs, Mátészalka, Mezőberény, Mezőcsát, Mezőhegyes, Mezőkovácsháza, Mezőkövesd, Mezőtúr, Mindszent, Miskolc, Mohács, Monor, Mór, Mórahalom, Mosonmagyaróvár, Nádudvar, Nagyatád, Nagybajom, Nagyecsed, Nagyhalász, Nagykálló, Nagykanizsa, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Nyékládháza, Nyergesújfalu, Nyíradony, Nyírbátor, Nyíregyháza, Nyírlugos, Nyírtelek, Orosháza, Oroszlány, Ócsa, Ózd, Őriszentpéter, Örkény, Paks, Pannonhalma, Pálháza, Pápa, Pásztó, Pécel, Pécs, Pécsvárad, Pétervására, Pilis, Pilisvörösvár, Polgár, Polgárdi, Pomáz, Putnok, Püspökladány, Ráckeve, Rakamaz, Répcelak, Rétság, Sajószentpéter, Salgótarján, Sarkad, Sándorfalva, Sárbogárd, Sárospatak, Sárvár, Sásd, Sátoraljaújhely, Sellye, Siklós, Simontornya, Siófok, Solt, Soltvadkert, Sopron, Sümeg, Szabadszállás, Szarvas, Százhalombatta, Szécsény, Szeged, Szeghalom, Székesfehérvár, Szekszárd, Szendrő, Szentendre, Szentes, Szentgotthárd, Szentlőrinc, Szerencs, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szikszó, Szob, Szolnok, Szombathely, Tab, Tamási, Tapolca, Tata, Tatabánya, Téglás, Tét, Tiszacsege, Tiszaföldvár, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszalök, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tokaj, Tolna, Tompa, Tótkomlós, Tököl, Törökbálint, Törökszentmiklós, Tura, Túrkeve, Újfehértó, Újszász, Üllő, Vác, Vámospércs, Várpalota, Vásárosnamény, Vasvár, Vecsés, Velence, Veresegyház, Veszprém, Vésztő, Villány, Visegrád, Záhony, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalalövő, Zalaszentgrót, Zirc

Jogi nyilatkozat a vásárlás feltételeiről