Kérjük, olvassa el részletesen ezt az oldalt, majd válassza ki a menüből a nyomtatója típusát és keresse ki az Önnek megfelelő tintapatront ill. utántöltő készletet! Miért költene el nyomtatásra négyszer-ötször annyit, mint amennyit elegendő lenne? Miért dobja ki a kiürült patronjait és vesz helyettük újat, amikor egyszerűen utántölthetné? Olvassa el részletesen, hogyan tud súlyos tízezreket megtakarítani a nyomtatóján! HP tintapatron utántöltő készletek CANON tintapatron utántöltő készletek Gyakran ismétlődő kérdések Hírlevél, amellyel Még Olcsóbban Nyomtathat! Keressen Plusz Pénzt! - Ajánljon Bennünket! Megajándékozzuk Önt és Barátait!

Utántöltő készletek HP, CANON és egyes LEXMARK tintasugaras nyomtatókhoz
- A bolti áraknál lényegesen kedvezőbben!


Ha Önnek HP, CANON vagy LEXMARK
Tintasugaras Nyomtatója van
és Sokallja A Tintapatron Árakat,
A LEGJOBB HELYEN JÁR!

Ingyenesen megtanítjuk
ÖTÖDÁRON NYOMTATNI!

Kattintson a nyomtatója típusára:

HP - CANON - LEXMARK

Olvassa el az UTÁNTÖLTÉS? MIÉRT? oldalt!
Miért előnyös Önnek, ha
ELŐNYKÁRTYA-tulajdonos?

Mi az az ELŐNYKÁRTYA, és miért jó ez Önnek?

Magyar vállalkozások összefogtak, hogy közös erővel megmutassák vevőiknek, hogy számukra mennyire fontosak. Megtesznek mindent, hogy  vevőiket maguk mellett tartsák, és a multinacionális cégek mellett is talpon maradjanak.

Weblapunkon ELŐNYKÁRTYA-tulajdonosként minden utántöltő készletből és külön kiszerelt tintából 5% kedvezményt kaphat, így nálunk mostantól minden akciós!


Az egyes kedvezmények ugyan nem vonhatók össze, de az utántöltő készleteinkkel így is kevesebb mint ÖTÖDÁRON, sok esetben akár TIZEDÁRON jön ki a nyomtatási költsége, és erre jön még az ELŐNYKÁRTYÁVAL kapható 5%-os kedvezmény!

ELŐNYKÁRTYÁJÁT országosan több ezer üzletben és kártyaelfogadó helyen használhatja, mindenütt szeretettel és kedvezményekkel várják Önt! Az elfogadóhelyeket városok szerint itt találja, de természetesen témák, tevékenységi körök, megye és név szerint is tud keresni.

Miért legyen Önnek ELŐNYKÁRTYÁJA?

Ha Ön már rendelkezik ELŐNYKÁRTYÁVAL, akkor:

  • minden ELŐNYKÁRTYA elfogadó helyen engedménnyel vásárolhat
    (Nálunk ez a kedvezmény -5%!)
  • olcsóbban veheti igénybe a szolgáltatásokat
  • nyerhet a rendszeresen megtartott  sorsolásokon
  • ingyenesen kaphat érdeklődési körének megfelelő ajánlatokat sms-ben vagy e-mail-ben 
    Pl: Ha Önt érdekli a számítástechnika, akkor azzal kapcsolatban, vagy ha iskolás gyermeke van, akkor iskolakezdéssel kapcsolatban, ha pedig szeretne divatosan öltözni, akkor gyönyörű ruhákról, cipőkről, stb.
  • Ingyenesen keressük meg Önnek a legolcsóbb megoldásokat, ha építkezik, ha hitelt szeretne felvenni, ha vásárolni szeretne.

Ne feledje:  Spórolni jó, de nyerni még jobb!

Hogyan juthat ELŐNYKÁRTYÁHOZ?

Minden ELŐNYKÁRTYA elfogadóhelyen vásárláskor INGYENESEN juthat hozzá, ha kitölti a regisztrációs lapot.

Tőlünk már online is igényelhet ingyenes ELŐNYKÁRTYÁT. Regisztráljon most, és ne csak spóroljon, hanem a rendszeresen megtartott  sorsoláson nyerjen is. 

Kártyaigénylés ingyen!

Spórolni jó, de nyerni még jobb 

Hírek

Jogi nyilatkozat a vásárlás feltételeiről