R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2013. júliusi hírlevél

Töltötte már a patronját? - Ugye, milyen egyszerű?

Visszatekintve az elmúlt évekre, hihetetlen, hogy milyen sok embernek segítettünk már abban, hogy a korábbi költségeinek mindössze a töredékéért tudjanak nyomtatni.

Rengeteg visszajelzést kaptunk elégedett vásárlóinktól, de voltak olyanok is, akiknek kérdéseik voltak, valami nem volt egyértelmű, vagy valami váratlan helyzet állt elő.

 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Most Önt szeretnénk megkérni, hogy írjon nekünk pár sort:

- Ha már töltötte a tintapatronját, mi volt a véleménye, hogyan sikerült a feltöltés?

"Nem gondoltam volna, hogy ezekkel az eszközökkel ez ennyire egyszerűen megy! Most már látom, hogy a korábbi próbálkozásom miért fulladt kudarcba: a fúvókalégtelenítés tényleg kihagyhatatlan lépése a patrontöltésnek!"

- Ha történt Önnel valami érdekes, másokat is érdeklő esemény a nyomtatás, a patrontöltés kapcsán, kérjük, ossza meg velünk!

"Az első alkalommal a nylonkesztyűk használata nélkül láttam neki a feltöltésnek, ráadásul - mivel gyakorlatom még nem volt benne - sokkal gyorsabban nyomtam bele a patronba a tintát, mint kellett volna, így aztán túlszaladt és csupa tinta lett a kezem. Nagyon nehezen jött le, hiszen a tintának épp az a dolga, hogy befesse, amire rákerül... A következő alkalomra már tanultam a dologból és minden simán ment."

- Ha még nem töltötte a tintapatronjait, mi volt az, ami visszatartotta?

"A hírlevelek olvasásakor mindig elhatározom, hogy a következő alkalomra már meglesz az utántöltő készletem, de mindig olyan váratlanul fogy ki a patron és mindig annyira azonnalra kell a megoldás, hogy elmegyek és sokszoros áron veszek egy új patront. És ismételten megfogadom, hogy legközelebb már időben megrendelem az utántöltőt, hogy itt legyen, amikor szükség lesz rá!"

- Ha van valami ötlete, amely másoknak is segíthet a patrontöltés kapcsán, azt örömmel osztjuk meg Olvasóinkkal! Írja meg nekünk!

"Mindig egy nagy porcelántál felett végzem a patrontöltést, amit utána egyszerűen csak elmosogatok. Nem kell újságpapírral bajlódni, biztosan nem lesz tintás az asztal, szóval sokkal kényelmesebb így. Persze egy köteg papírtörlőt azért odakészítek, hogy ha bármi történik, legyen mibe törölni a kiszaladt tintát..."

Szóval ha bármi gondolata van, ami másoknak segíthet, bátran ragadjon billentyűzetet és írjon nekünk! A legjobbakat pedig leközöljük a hírleveleinkben.




Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"A keresőben találtam rá az oldalukra, és először azt hittem, patronokat forgalmaznak. Az árak még ahhoz mérten is feltűnően kedvezőek voltak, de amikor azt olvastam, hogy itt utántöltő készletek vannak, amelyekkel többször is fel tudom tölteni a patronomat, megértettem a szlogenjüket! Tényleg kevesebb mint ötödáron jön ki így a nyomtatás!"
                                                                     
 Kovács Tibor


"Régi olvasója vagyok a hírlevelüknek, egyszer nagyon régen rendeltem is egy utántöltőt, ami nagyon jól bevált, de később lézernyomtatóm lett és annak nem volt megoldható az utántöltése. Most újra tintasugaras nyomtatóm van, így visszatértem a gazdaságosabb megoldáshoz. Köszönöm, hogy azóta is folyamatosan küldték az érdekes hírleveleket!"
                                                                      Salamon Arnold



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2013. augusztus végéig - illetve a 2013. szeptemberi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-MariahCarey-08

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni. A linkek - a különféle levélszűrők miatt - rövidített linkek, nyugodtan kattinthat rájuk.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://goo.gl/a8VOP

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u