R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2013. júliusi hírlevél

Nyár van!

Ön is várta már az igazi nyarat? Mi már nagyon! Bár ilyenkor "minden leáll", a vállalkozásoknál, cégeknél se nagyon történik semmi, nyomtatnivaló is kevesebb van, néhány dologra azért érdemes odafigyelni a nyári kánikulában is.

Rögtön az első dolog, hogy a nyári meleg sajnos nem kedvez a tintapatronoknak, ilyenkor hajlamosak arra, hogy a használaton kívüli nyomtatókban beszáradjon a patronok fúvókasora.

 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!


Az első fontos szabály, hogy a nyomtatókat ne húzzuk ki a konnektorból. A nyomtatók beépített szoftverrendszere figyeli, hogy milyen régen nem nyomtattunk már, és időnként - a gépünk bekapcsolásakor - végez egy kisebb fejtisztítást, megelőzendő a patronok beszáradását. Ha kihúzzuk a konnektorból, áramtalanítjuk a nyomtatót, akkor ezt nem tudja elvégezni.

Érdemes pár naponta vagy legalább hetente egyszer nyomtatni valamit, ez sokat segít abban, hogy hosszabb legyen a patronok élettartama.

Soha ne hagyjuk, hogy a patronok kifogyva álljanak,
még ha mostanában nem is tervezzük használni azokat. Legalább egy kevés tinta mindig legyen bennük.



Sokan utaznak külföldre, ahol nincs internet-elérésük, és a mai világban már a papír térképek helyett is egyre inkább az okostelefonok, tablet-ek online térképeit használjuk. Az Android-os készülékek tulajdonosai számára van egy jó hírünk:

A Google Maps egy olyan szolgáltatással bővült, amellyel előre le tudjuk tölteni a kívánt térkép-kockákat az okostelefonunkra vagy tablet-gépünkre, így az utazásunk során internetkapcsolat nélkül is pontosan meghatározhatjuk, hogy hol vagyunk, megtalálhatjuk az utat a tervezett célunkhoz. (Ez csak a térkép-kockákra érvényes, a műholdképek, az útvonaltervezés, a Street View - utcanézet - képei természetesen így nem érhetők el, de már ez is hatalmas segítség!)

A térképkockák letöltése 10x10 mérföldes (kb. 20x20 km-es) egységekben történik. Érintse meg hosszan a letölteni kívánt terület közepét, majd a további opciók között megtalálja a térkép-területek előre letöltésének lehetőségét (Pre-cache map area). Az így letöltött térképek a memóriakártyán tárolódnak, bármikor bármelyik vagy az összes is törölhető.

Még otthon, az utazás előtt, Wi-Fi kapcsolattal elő tudja készíteni a telefonját, táblagépét a szükséges térképkockák letöltésével.

Amennyiben az utazása során nem áll rendelkezésre okostelefon vagy táblagép, akkor marad a "hagyományos" megoldás: előre nyomtassa ki a számítógépéről a szükséges térképrészleteket!



A következő hetekben előfordulhat, hogy egyes rendeléseiket csak pár napos késéssel tudjuk kiszállítani. Ha a rendeléstől számított 48 órán belül nem tudjuk postára adni a megrendelt utántöltőit vagy a tintáit, akkor - hagyományainkhoz híven - ezt a késést a szokásos 5% helyett 10%-os kedvezménnyel igyekszünk kárpótolni.

Az utóbbi hetek forgalma alapján ismét komoly mennyiségi kedvezményeket kaptunk az importőreinktől a nyomtatótintákra, így júliusban minden hírlevélolvasónknak 15% kedvezménnyel tudjuk adni a kiszerelt tintákat. (Ne feledje, kiszerelt tintát csak úgy rendeljen, ha már van utántöltő készlete, hiszen abban vannak a feltöltéshez és a fúvókalégtelenítéshez szükséges eszközök és leírások!)

Tehát ha tintát (is) szeretne rendelni, ezt a kedvezménykupont is másolja be a rendelésébe a 15% kedvezmény igénybevételéhez:

NyáriTintaKedvezmény-15%-07

Végül arra kérjük, hogy írja meg Ön is a patrontöltéssel kapcsolatos tapasztalatait, sikerélményeit vagy kérdéseit, hiszen ezekkel másoknak is sokat segíthetünk abban, hogy meghozzák a döntést: nem akarnak tovább a szükségesnél ötször-tízszer többet fizetni a nyomtatási költségeikre!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nagy hasznát vettem a tanácsoknak és a patrontöltési videónak! Első próbálkozásra sikerült a feltöltés, pedig azelőtt féltem belekezdeni."
                                                                     
 Hevesi Róbert


"Ilyen vállalkozókra, vállalkozásokra lenne szükség ebben az országban! Köszönöm mindazt a segítséget, amit a patronom feltöltése során kaptam, és külön köszönöm a lehetőséget, hogy ennyivel olcsóbban, mégis ilyen kiváló minőségben nyomtathatok!"
                                                                      Kanalas Bálintné



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2013. július végéig - illetve a 2013. augusztusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-SelenaGomez-07

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni. A linkek - a különféle levélszűrők miatt - rövidített linkek, nyugodtan kattinthat rájuk.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://goo.gl/a8VOP

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u