R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2013. májusi hírlevél

Hogyan változtatta meg a nyomtatás a Világot?

Épp most olvastam egy cikket arról, hogy a Citigroup elemzői összegyűjtötték azokat a technikai megoldásokat, amelyek a közeli jövőben jelentős változásokat hozhatnak a Világban.

A felsorolásban szerepelt a genomika (a DNS-ben rejlő információk számítógépes feldolgozása), a mobilfizetés, a napelemek, a netes tévézés, de a lista elején a 3D nyomtatás, a térbeli alakzatok nyomtatással történő létrehozása állt!

 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Ezzel a technológiával szinte bármilyen alakzat, alkatrész létrehozható, akár a sugárhajtású repülőgépek motorjának az alkatrészeit is elő lehet állítani, de nagy hasznát veszik az ortopédiában különféle - egyénre szabott - protézisek előállításában, vagy bármilyen kis szériás gyártás során.

Manapság a nyomtatóinkat annyira megszokottan használjuk, mintha mindig is rendelkezésünkre állt volna a házi nyomtatás lehetősége. Gutenberg idejében ez még egy körülményes, nehézkes technológia volt, előtte pedig gyakorlatilag lehetetlen volt nagyobb példányszámban előállítani nyomtatott anyagokat, könyveket, "szórólapokat". Ma ez már akár színes kivitelben is kiváló minőségben, könnyedén sikerül egy alig párezer Ft-os nyomtatóval...

Lehet, hogy a jövőben a 3D nyomtatás is hasonlóan elterjedt lesz? Ezt nem tudhatjuk előre. Viszont addig is használjuk a szokásos nyomtatónkat minél hatékonyabban, sokoldalúbban, és ami a legfontosabb, minél gazdaságosabban!

Ennek az a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja, ha a kifogyott tintapatronjait nem dobja ki, hanem saját kezűleg feltölti több alkalommal is, akár 5 - 8 vagy még több alkalommal újra használva ugyanazt a patront. Számítsa ki, ha egyetlen patrontöltéssel (az Ön patronjai árától függően) 4500 - 8000 Ft-ot tud megtakarítani, akkor egyetlen olyan utántöltő készlet, amely Önnek 4-8 patrontöltésre is elég, legalább 18.000 - 64.000 Ft megtakarítást eredményez

Ahogy a weblapunkon is olvashatta, a patrontöltéshez az első alkalommal egy utántöltő készletre lesz szüksége, ez tartalmazza a tintát és a feltöltéshez, fúvókalégtelenítéshez szükséges összes eszközt, valamint a részletes, képekkel illusztrált feltöltési útmutatókat. A továbbiakban már elegendő csak tintát rendelnie, így még kedvezőbben jön ki a nyomtatása.

Azok számára, akik most döntik el, hogy mostantól ÖTÖD- vagy TIZEDÁRON akarnak nyomtatni, összeállítottunk olyan "kezdőkészleteket", amelyek egy fekete utántöltő készletből és hozzá egy adag (40 ml) plusz fekete tintából, illetve egy színes töltőkészletből és a hozzá való egy adag plusz színes (3x20 ml) tintából állnak, ezeket májusban 15% kedvezménnyel tudják megrendelni. (Ezeket a weblapunkon nem találja meg, kizárólag a hírlevelünk olvasói rendelhetnek belőlük!)

Azaz ha ezt szeretné igénybe venni, akkor a szokásos - a hírleveleink alján található - kedvezménykupon helyett ezt a kuponkódot másolja be a rendelésébe:


        Kezdőkészlet-15%-2013-Május

Ahhoz, hogy meg tudja nézni, mennyire egyszerűen történik a patrontöltés és a fúvóka-légtelenítés, feltettünk egy videót a Facebook-ra, ahol "élőben" elvégzünk egy teljes patrontöltést. Itt tudja megnézni:
(rövidített link, nyugodtan kattinthat)


        Patrontöltési Videó a Facebook-on

Bízunk benne, hogy a jövőben Önnek is segíthetünk ezreket - tízezreket megtakarítani a nyomtatóján!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Évekkel ezelőtt már próbálkoztam a patrontöltéssel, de akkor nem jártam sikerrel. Most, hogy látom, mennyire profi megoldásuk van a fúvókák légtelenítésére, már tudom, hogy akkor miért nem sikerült! Most könnyedén feltöltöttem a patronomat és első próbálkozásra el is indult a nyomtatás!"
                                                                     
 dr. Simon László


"Azelőtt ha kifogyott a tintapatron a nyomtatóban, hónapokig csak állt, nem tudtunk bele több ezer Ft-ért új patront venni. A Refillparadise készleteivel most már azonnal fel tudjuk tölteni, és kb. tizedannyiból jön ki, mint a patronok..."
                                                                      Lénárt D. Bea



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2013. májuss végéig - illetve a 2013. júniusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-KristenMiller-05

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni. A linkek - a különféle levélszűrők miatt - rövidített linkek, nyugodtan kattinthat rájuk.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://goo.gl/a8VOP

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u