R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2013. májusi hírlevél

Most lettünk 12 évesek! - De az ajándékot mi adjuk...

Bizony, immár 12 éve segítünk az embereknek abban, hogy komoly összegeket takarítsanak meg a nyomtatójukon...

12 év hosszú idő. Ha valaki ez alatt az idő alatt havonta egy tintapatront vett a boltokban a nyomtatójába, az kb. 600.000 - 1.000.000 Ft-ot egyszerűen csak kidobott az ablakán... És akkor még csak havi egy patronnal számoltunk, de mi van, ha valaki nagyobb fogyasztó, többet nyomtat és havonta 2-4 patronra is szüksége volt...?

 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Természetesen már azoknak is sokkal jobban megéri utántölteni a patronjaikat, akik esetleg csak 2-3 havonta fogyasztanak el egy-egy tintapatront... Egy mai patron átlagosan 200 - 300 oldal kinyomtatására elég, így egy vállalkozás - már csak a szokásos adminisztratív dolgok nyomtatása miatt is - ezt a mennyiséget viszonylag gyorsan elhasználja. A mai időkben pedig nagyon nem mindegy, hogy valaki patront vesz horribilis áron, vagy megtanulja, hogyan tudja egyszerűen, pár perc alatt saját kezűleg feltölteni a patronjait, fúvókalégtelenítéssel, fúvókatisztítással együtt, hiszen így körülbelül ÖTÖD- vagy akár (a drágább patronok esetében) TIZEDÁRON jön ki a nyomtatása!

Azt tapasztaltuk, hogy az első lépést a legnehezebb megtenni: eldönteni, hogy akkor most kipróbáljuk. A kipróbálás után kétféleképpen folytatódhatnak az események:

- Ha minden rendben ment - és ha a patron még tölthető, úgy a töltési útmutató elolvasása, betartása esetén rendben kell mennie -, akkor innen kezdve Ő egy visszatérő vásárló lesz, aki elégedetten tölti a patronjait a jövőben is.

- Ha viszont elsőre nem úgy sikerültek a dolgok - és ez tipikusan az utántöltés során elkövetett kisebb-nagyobb hibák számlájára írható -, akkor van, aki újra próbálja, viszont vannak, akik itt feladják. Ők sajnos a következő évek során százezreket dobnak ki feleslegesen, pedig ők is sikeresen feltölthették volna a patronjaikat, ha figyelmesebben áttanulmányozzák a képekkel illusztrált feltöltési útmutatókat. (Vagy ha nem adják fel olyan gyorsan...)

Ahogy a weblapunkon is olvashatta, a patrontöltéshez az első alkalommal egy utántöltő készletre lesz szüksége, ez tartalmazza a tintát és a feltöltéshez, fúvókalégtelenítéshez szükséges összes eszközt, valamint a feltöltési útmutatókat. A továbbiakban már elegendő csak tintát rendelnie, így még kedvezőbben jön ki a nyomtatása.

Azok számára, akik most döntik el, hogy nem a multikat és a nyomtatógyárakat "pénzelik" tovább, hanem végre ÖTÖD- vagy TIZEDÁRON akarnak nyomtatni, összeállítottunk olyan "kezdőkészleteket", amelyek egy fekete utántöltő készletből és hozzá egy adag (40 ml) plusz tintából, vagy egy fekete és egy színes töltőkészletből és a hozzá való egy-egy adag plusz fekete (40 ml) és színes (3x20 ml) tintákból állnak, ezeket májusban 15% kedvezménnyel tudják megrendelni. (Ezeket a weblapunkon nem találja meg, kizárólag a hírlevelünk olvasói rendelhetnek belőlük!)

Azaz ha ezt szeretné igénybe venni, akkor a szokásos - a hírleveleink alján található - kedvezménykupon helyett ezt a kuponkódot másolja be a rendelésébe:


        Kezdőkészlet-15%-2013-Május

Ahhoz, hogy meg tudja nézni, mennyire egyszerűen történik a patrontöltés és a fúvóka-légtelenítés, feltettünk egy videót a Facebook-ra. Itt tudja megnézni:
(rövidített link, nyugodtan kattinthat)


        Patrontöltési Videó a Facebook-on

Bízunk benne, hogy a jövőben Önnek is segíthetünk ezreket - tízezreket megtakarítani a nyomtatóján!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nekem ez a legkényelmesebb és a leggazdaságosabb megoldás. A postás hozza a készleteket és a tintákat, nem kell még utánajárni sem, és egy-egy készlet sokszor egy évig is elég."
                                                                     
 Szabó Márton


"A múltkor vásárolt utántöltő készletem kevesebbe került, mint egyetlen új patron ára. Azt viszont még én se gondoltam volna, hogy ezzel több mint nyolcszor fogom feltölteni azt az egy patronomat!"
                                                                      Bódi Annamária



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2013. májuss végéig - illetve a 2013. júniusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-KristenMiller-05

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni. A linkek - a különféle levélszűrők miatt - rövidített linkek, nyugodtan kattinthat rájuk.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://goo.gl/a8VOP

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u