R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2013. áprilisi hírlevél

Április 22.: A Föld Napja

A környezetvédelem egyre fontosabbá válik napjainkban, hiszen egyre inkább feléli az emberiség a bolygónk erőforrásait, valamint egyre több hulladékot termel, amelynek a lebomlásához évszázadok sem elegendőek. A Föld Napja különféle programokkal kívánja felhívni a figyelmet a környezetvédelemre és a Föld erőforrásainak védelmére.

A tintapatronok esetében is az a helyzet, hogy ezek tipikusan az "eldobható" fogyóeszközök kategóriáját képzik, így hozzájárulnak a környezetszennyezéshez. Viszont itt nem is csak magával a tintapatron eldobásával van a gond, hanem mindazzal a hulladékkal, ami a patron és a csomagolóanyag gyártása során keletkezik, hiszen a patronok nagyon bonyolult, sok lépésből álló gyártási folyamattal készülnek, így ezek összességében sokkal több környezetszennyezést okoznak, mint maga a patron és annak a csomagolóanyaga.


 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Ráadásul az utóbbi években az a jellemző trend, hogy egy-egy tintapatron egyre kevesebb tintát tartalmaz, egyre kevesebb oldal kinyomtatására elég, így egyre gyakrabban kellene kidobnunk és újat vásárolnunk, ráadásul egyre drágábban. Ez ellenkezik minden környezetvédelmi meggondolással, és egyre nagyobb környezetszennyezésre "kényszeríti" a nyomtatótulajdonosokat, miközben egyre nagyobb költségeket is okoz nekik.

A patronok utántöltése - amellett, hogy sokkal gazdaságosabb megoldás - egyben sokkal környezetkímélőbb is. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a Föld Napja - április 22. - alkalmából újabb akciónkkal ösztönözzük a tintasugaras nyomtatók tulajdonosait az általunk képviselt megoldás használatára, a patronok saját kezű, többszöri, gazdaságos és környezetkímélő újratöltésére.

A weblapunkon megtalálja a nyomtatójában levő patronokhoz a megfelelő utántöltő készleteket. Ezekkel a készletekkel - a patron gyári kapacitásától függően - 4 - 12 alkalommal is fel tudja tölteni a patronjait. Ha egy patron esetleg nem bírna ki ennyi feltöltést, akkor új patront kell ugyan vennie, de azzal a patronnal tovább folytathatja a feltöltéseket, így valóban ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON tud nyomtatni, még a postaköltségekkel együtt is.

Ráadásul - amint azt a weblapunkon is olvashatta - miután már megvan az utántöltő készlete, elegendő csak tintát rendelnie, azzal még kedvezőbben jön ki. (Illetve már az első alkalommal az utántöltő készletei mellé rendelhet plusz tintát, ezzel is postaköltséget tud megtakarítani.)

A Föld Napja alkalmából ismét akciót hirdetünk meg:

Az április 22. hétfő éjfélig beérkező utántöltő készlet rendelésekre 10%, a külön kiszerelt tintákra pedig 15% kedvezmény jár, természetesen ismét csak kizárólag a hírlevelünk olvasóinak!

Ezt a kedvezménykupont másolja be a rendelésébe a kedvezmény igénybevételéhez:


A-Föld-Napja-10-15%-20130422

Segítsen nekünk, hogy segíthessünk egy élhetőbb Világot létrehozni!


Néhány program, amelyet A Föld Napja alkalmából szerveznek:
(Részletesebb információkat a linkekre kattintva olvashat a Programturizmus weblapján!)

2013. április 20. (szombat)
Füvészkertnyi növényvilág - Föld Napja a Füvészkertben - Szeged, Szegedi Tudományegyetem Füvészkert

2013. április 20. (szombat)
Föld Napja programok - Duna-Dráva Nemzeti Park

2013. április 20. (szombat) - 2013. április 21. (vasárnap)
Föld Világnapja - Szarvasfarm Bőszénfa

2013. április 22. (hétfő) 9:00 - 17:00
Földnapi rendezvény a Jósa András Múzeumban Nyíregyházán

2013. április 22. (hétfő) 16:00
Föld napja Budapesten a Gödör Klubban

"Az Élet drága, de az árban benne van egy
                 évi egyszeri Nap-körüli űrutazás is!"  
-   Graffiti

Vigyázzunk az "űrhajónkra", ha még sokáig szeretnénk vele utazni...



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Megnéztem a weblapjukon a patrontöltési videót, így már én is bátran neki mertem állni a patronom feltöltésének. Tényleg nem volt nehéz, és még össze se kentem magam. (Ettől féltem a legjobban.) Köszönettel:"
                                                                     
 Molnár Katalin


"A patron újratöltése a leírás alapján elsőre sikerült, a fúvókákat is kilégtelenítettem. Alig 5 perc alatt megvoltam vele, és megmentettem a patronomat a kidobástól. Egy új patron több mint 5000 Ft lett volna és még be is kellett volna mennem érte Sárvárra!"
                                                                      Walter Károly



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2013. április végéig - illetve a 2013. májusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-SophiaLoren-04

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.


Amennyiben Önnek lézernyomtatója van, azzal kapcsolatban budapesti partnerünk készséggel áll rendelkezésére:

        www.nyomtatokazetta.hu
        (1) 445-11-21, (70) 670-77-74
        1143 Budapest, Francia út 43.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://goo.gl/a8VOP

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u