R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

N y o m t a s s o n Ö n I s Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u - 2013. januári hírlevél

"Az igazolványt! ... Mutassa neki az igazolványt!!!"

Aranyos történettel találkoztunk, amely egyúttal óriási tanulsággal is szolgál... Azt nem tudjuk, melyik országban történt, de talán nem is ez számít...

Kiszáll a Felelős Hivatal a tanyára, hogy ellenőrizzék a kutak vízminőségét.
Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő kúthoz, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza az ellenőr az igazolványát.

- Látja ezt az igazolványt, bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, ... hogy mit csináljak.

Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

- Rendben van, maga tudja.

Az ellenőr átlép a kerítésen és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja:

- AZ IGAZOLVÁNYT! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT!!!"


Az elmúlt hetekben is rohamléptekkel nőtt a hírlevélolvasóink száma, ennek a legfőbb oka az volt, hogy a Partnerprogramunk olyan weblap-tulajdonosok érdeklődését keltette fel, akik pénzzé szeretnék tenni a weblapjuk - amúgy kihasználatlan - hirdetési értékét.

Erről a lehetőségről ide kattintva olvashat bővebben. Ha Önnek vagy valamelyik ismerősének weblapja van, akkor ezt mindenképpen érdemes megnéznie!


Ne felejtse el a "Ludas Matyi"-garanciánkat, amellyel Ön teljesen biztos lehet abban, hogy a patronjai utántöltésével semmit nem veszíthet!

"Ludas Matyi"-garancia:
Ha a tőlünk vásárolt utántöltő készletek nem fizetik vissza
legalább az áruk háromszorosát a patronvásárláson elért megtakarítással,
küldje vissza és visszakapja a pénzét!
Azaz Ön a rendelésével SEMMIT NEM VESZÍTHET,
viszont azt nyerheti, hogy innen kezdve
ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON nyomtathat - egy Életen át!




Nyomtasson Ön is Ötödáron!
>>
R e f i l l P a r a d i s e . h u

Látogassa meg a R e f i l l P a r a d i s e . h u weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
R e f i l l P a r a d i s e . h u



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Tisztelt Solti Csaba! Évekkel ezelőtt találkoztam a szolgáltatásukkal. A megismerést követően már több éve csak Önöktől vásárolom az utántöltő készleteket, melyek nagyon gazdaságosak és jó minőségűek. Első időkben Lexmark, majd HP típusú nyomtatót használok és mindegyik utántöltő készlet nagyon jó és hasznos. Ajánlom mindenkinek! Üdvözlettel:"
Kiss Zoltán


"Mi a férjemmel már évek óta így nyomtatunk, és ez alatt az idő alatt mindössze egyszer kellett fekete patront vennünk, mert a patronokat kb. 10-szer is fel tudtuk tölteni. Hihetetlenül hosszú élettartamot biztosít a patronoknak ez a tinta és a hozzá tartozó feltöltő felszerelés."
Andódi Krisztina



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2013. január végéig - illetve a 2013. februári első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt a w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

KedvezményKupon-5%-CharlizeTheron-01

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.



Amennyiben Önnek lézernyomtatója van, azzal kapcsolatban budapesti partnerünk készséggel áll rendelkezésére:

www.nyomtatokazetta.hu
(1) 445-11-21, (70) 670-77-74
1143 Budapest, Francia út 43.




Üdvözlettel:
Solti Csaba, NETREND Bt.

+36 30 218 7667
6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.






* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://goo.gl/a8VOP


w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u