R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2013. januári hírlevél

"Szólj a szomszédodnak!" - akció: 10 nap, 8 - 12%!

Alig győzzük a munkát, a 2013-as év nagyszerűen indult, de most még ráteszünk egy lapáttal és ismét egy különleges akciót indítunk!

Most érdemes beszélnie a szomszédaival, munkatársaival, ismerőseivel, hogy kinek milyen nyomtatója van, és ha együtt rendelik meg az utántöltő készleteiket, akkor arra kedvezmény jár! Ráadásul a postaköltségen is osztozni tudnak!


 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Ha Ön egy rendelésben két különböző nyomtatótípushoz rendel utántöltő kitteket (például HP és CANON készleteket együtt), akkor 12% a kedvezmény mértéke.

Ha véletlenül az ismerősének is ugyanolyan készletre lenne szüksége, tehát ugyanabból a készletből rendel legalább 2 db-ot, akkor 8% a kedvezmény mértéke.

Az akció kuponkódja: Szólj-A-Szomszédodnak-8%-12%-0120

Azaz ha ezt bemásolja a rendelésébe és a rendelése tartalmazza az előbb említett összeállítást, akkor a 8% vagy a 12% kedvezmény jár Önnek.

Az akciónk határideje 2013. január 20 éjfél.
Érdemes tehát mielőbb beszélni az ismerősökkel!

Ráadásul a Magyar Posta ismét emelte az árait, így január 15-től kénytelenek leszünk mi is követni ezt, azaz a postaköltségek - rajtunk kívül álló okokból történő - emelkedése várható. Szerencsére az utántöltő készleteink ára idén sem emelkedik, és bízunk benne, hogy az év során végig tartani tudjuk Önöknek a jelenlegi kedvező árakat.

Viszont a boltokban a patronok árai folyamatosan emelkednek, sőt, az egyre újabb és újabb patrontípusoknak egyre kisebb a töltési térfogata, míg az áruk nem csökken ezzel párhuzamosan... Így a "Nyomtass Ötödáron!" szlogenünk egyre inkább közelít a "Nyomtass Tizedáron!"-hoz...

Örülünk annak, hogy ennyi embernek sikerült már segítenünk a nyomtatási költségei radikális csökkentésében. Most Ön tud nekünk segíteni abban, hogy még több embernek segíthessünk!

Ne felejtse el megemlíteni az ismerőseinek a "Ludas Matyi"-garanciát, amellyel biztosak lehetnek abban, hogy semmit nem veszíthetnek!

"Ludas Matyi"-garancia:
Ha a tőlünk vásárolt utántöltő készletek nem fizetik vissza
legalább az áruk háromszorosát a patronvásárláson elért megtakarítással,
küldje vissza és visszakapja a pénzét!
Azaz Ön a rendelésével SEMMIT NEM VESZÍTHET,
viszont azt nyerheti, hogy innen kezdve
ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON nyomtathat - egy Életen át!


Szóljon a Szomszédjának!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Örülök, hogy újra rátaláltam a weblapjukra! Valamikor két évvel ezelőtt vettem egy fekete és egy színes készletet, de csak most fogyott el. Sajnos korábban nem iratkoztam fel a hírlevelükre, ezért történhetett, hogy elfelejtettem a webcímet. Szerencsére az "ötödáron" szlogenjük még a fejemben volt és így a keresőben könnyen megtaláltam!"
                                                                         
     Fridrich Andrea


"Köszönöm, hogy ennyire precíz információkkal láttak el. El is küldtem a megrendelésemet, és örülök, hogy ennyire segítőkész csapatra bukkantam!"
                                                                               Tószegi Károly



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2013. január végéig - illetve a 2013. februári első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-CharlizeTheron-01

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.



Amennyiben Önnek lézernyomtatója van, azzal kapcsolatban budapesti partnerünk készséggel áll rendelkezésére:

        www.nyomtatokazetta.hu
        (1) 445-11-21, (70) 670-77-74
        1143 Budapest, Francia út 43.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: www.1r.hu/1zw9

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u