R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2012. novemberi hírlevél

Röpködnek a mínuszok...

Néhány olvasónk véleménye, hozzászólása a Mikulás-témához:

"Gyerekkoromban minden télen írtam a Mikulásnak levelet. Mindig azt az ajándékot kaptam, amit kértem. Most már a gyerekeim írják a kívánságleveleket évről évre. Az a szemét Mikulás meg nem hoz nekik semmit!"


 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

"Egyetlen fajta ismert rénszarvas sem tud repülni, de több mint 300 000 olyan élő organizmus létezik, amely még besorolásra vár, és bár ezek nagy része ízeltlábú vagy baktérium, emiatt mégsem zárhatjuk ki azt, hogy a Mikulás repülő rénszarvason közlekedik."

"Miben különböznek a japán harcosok és a Mikulás? - A japán harcosok nindzsák, a Mikuláson meg van zsák..."

Nos, gyorsan bejött a hideg, már a hó is leesett, bár sok helyen valóban nem maradt meg. (De ami késik, nem múlik... Lesz még itt hó épp elég!)

Bár az utántöltő készletek nem igazán olyanok, amiket "karácsonyi ajándék"-ként szoktak adni, de számítógépet, nyomtatót sokan kapnak karácsonyra. Ha a családban valahol tintasugaras nyomtató lenne az ajándék, akkor ahhoz viszont mellékelni lehet a hozzá tartozó utántöltő készleteket!

Fontos tudni, hogy a nyomtatókkal gyárilag adott patronok úgynevezett "demo"-patronok, ugyanolyanok, mint a boltokban kaphatók, csak alig van bennük tinta. Pontosan az a céljuk, hogy az első 20-30 oldal kinyomtatása után már patront is kelljen vennie az újdonsült nyomtatótulajdonosnak. Ha viszont kéznél vannak az utántöltő készletek, akkor egyszerűen csak fel kell töltenie a patronokat és sok ezer Ft-nyi kiadástól mentheti meg magát!

Azért, hogy segítsük a karácsonyi ajándékozásokat, mától december 20-ig az utántöltő készletekre adunk 10%-os kedvezményt. (Azért pont december 20-ig, hogy még biztosan el tudjuk juttatni azokat Karácsony előtt Önhöz.)

A karácsonyi kedvezményt ezzel a kuponnal veheti igénybe:

Utántöltő-10%-Röpködnek-A-Mínuszok

(Ez a kupon a külön rendelhető tintákra csak abban az esetben vonatkozik, ha utántöltő készlettel együtt rendelik meg!)


Ha pedig kisebb ajándékok csomagolásához csomagolópapírra lenne szüksége, kattintson ide és nyomtassa ki azt, amelyik a legjobban tetszik:

Kinyomtatható ajándékcsomagoló papírok



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Az utántöltő készletek hihetetlenül jól beváltak! Innen kezdve csakis olyan nyomtatót fogok venni, amelynek tölthetők a patronjai!"
                                                                         
     Helényi Károly


"Az én történetem az utántöltéssel ott kezdődött, hogy a fiaméktól megkaptam a 'kinőtt' tintasugaras nyomtatójukat, de az első patronvásárláskor majdnem szívbajt kaptam a patronáraktól. Az interneten kezdtem keresgélni, hogy valami olcsóbb megoldást találjak, ekkor találtam rá a weblapjukra, és azóta is rendszeresen töltögetem a patronjaimat. A töltés egyszerű, a nyomtatás kifogástalan minőségű, az ár pedig verhetetlen! Köszönettel:"
                                                                               Asbóth István



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. december végéig - illetve a 2013. januári első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-KaleyCuoco-12

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.



Amennyiben Önnek lézernyomtatója van, azzal kapcsolatban budapesti partnerünk készséggel áll rendelkezésére:

        www.nyomtatokazetta.hu
        (1) 445-11-21, (70) 670-77-74
        1143 Budapest, Francia út 43.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: www.1r.hu/1zw9

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u