R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2012. novemberi hírlevél

Darwin-díjas esetek - Avagy a hülyeség határtalan?

A Darwin-díjat azok az emberek kapják - szigorúan posztumusz -, akiknek a legidiótább módon sikerül megakadályozniuk a génjeik továbbörökítését, ezzel hatalmas hasznot hajtva az egész emberiségnek.

Nos, történt egyszer, hogy egy férfi, aki barátaival egy autóban utazott, forgalmi dugóba került Floridában. Unatkoztak, hát jobb híján sörözni kezdtek. Hősünknek beindult a veséje és - hogy megoldja ezt a gondot - kiszállt, majd átugrott az út korlátján, hogy könnyítsen magán. A probléma az volt, hogy felüljárón álltak és a korlát másik oldalán kb. 20 méteres mélység volt. A problémája feltehetően azonnal megoldódott, bár arról nem szól a fáma, hogy génjeit már tovább örökítette-e...


 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

A következő helyre egy nő került, amire még nem volt példa, ugyanis most először fordult elő, hogy a szebbik nemből is akadt jelölt a Darwin-díjra. A nő robogójával a fegyelmeztető táblák ellenére belehajtott egy megáradt folyóba az Egyesült Államokban. A rendőröknek sikerült kimenteniük, ám a nő visszaugrott a vízbe, hogy kimentse motorját. Másodjára már a rendőrök nem tudták megmenteni, mindketten odavesztek. Mármint a hölgy és a motor.

Őt egy fémtolvaj követi, aki épp egy használaton kívüli épület liftaknájában fémkábelt akart lopni. A férfi a liftakna alján állva egy fémfűrésszel, izzadságos munkával vágta el a látszólag a semmibe vesző feszes kábelt, így már semmi nem tartotta az akna tetején lévő ellensúlyt, ami engedve a gravitációnak, egyre gyorsulva csapódott a tolvajra.

Említést érdemel még az az eset, amelyben egy Manila felé tartó repülot próbált eltéríteni egy utas. A kapitány meggyozte ot, hogy az üzemanyag alacsony állása miatt mégis jobb ha folytatják az utat. Ekkor szépen körberabolta az utasokat (kb 25 ezer dollár értéket sikerült összeszednie), majd megpróbálta elhagyni a gépet 6500 láb magasságban (több mint 2 km). A nagy szélben ez nehezen ment, de egy segítokész stewardess kilökte. Az amator terrorista házi készítésű, teszteletlen ejtoernyoje azonban nem nyílt ki. Amikor megtalálták a holttestet, csak a két alkarja ért ki a földbol, olyan erovel csapódott be.

Magyar Darwin-díjasról szerencsére még nem hallottunk...



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Kellemes meglepetést okozott számomra az utántöltő készlet profizmusa. Korábban már hallottam 'rémtörténeteket' a patron-utántöltésről, hogy ott üvegcsékből kell felszippantani a tintát, meg hogy az utántöltés tönkreteszi a patront, meg minden ilyesmit... Ezzel a készlettel ilyen valóban nem fordulhat elő. A tinták már eleve fecskendőkben vannak. Még a fúvókák légtelenítésére is egy nagyon jó eszköz van a dobozban, így a legnagyobb hibaforrást egy huszárvágással kiküszöbölték!"
                                                                         
     Antal Zoltán


"Összeszámoltam, ez már a tizennegyedik rendelésem volt, és mindegyik alkalommal kb. nyolc feltöltésre volt elég a megrendelt tinta. Ha mindezt patronvásárlással kellett volna megoldanom, az kb. félmillió Ft lett volna, amit az ablakon dobtam volna ki az elmúlt 5 év során!"
                                                                               Peszlegi Tiborné



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. november végéig - illetve a 2012. decemberi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-WolfKati-11

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.



Amennyiben Önnek lézernyomtatója van, azzal kapcsolatban budapesti partnerünk készséggel áll rendelkezésére:

        www.nyomtatokazetta.hu
        (1) 445-11-21, (70) 670-77-74
        1143 Budapest, Francia út 43.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: www.1r.hu/1zw9

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u