R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2012. októberi hírlevél

Ilyen többet nem lesz...

Váratlan dolog történt: az előző hetek kiugró forgalomnövekedése miatt jutalmul kaptunk egy nagyobb mennyiségű nyomtatótintát hihetetlenül kedvezményesen, így ezt a kedvezményt most megosztjuk a hűséges vásárlóinkkal!

Úgy számoljuk, hogy várhatóan egy hétre elegendőek lesznek ezek a készletek, így az akciónk október 31. éjfélig szól. Fontos, hogy ha még nincs utántöltő készlete, akkor rendelje meg azt is, hiszen a patronja feltöltéséhez és a fúvókalégtelenítéshez szükséges felszerelést, valamint a feltöltési útmutatót abban találja meg!

 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Ez az akció csak a külön tintákra szól, de ott mind a fekete, mind a színes tintákra jár!

(Természetesen az utántöltő készletekre a hírlevélolvasóinknak járó 5% kedvezmény továbbra is a hírlevél végén található kuponnal érvényes!)

Ha 2012. október 31. éjfélig általunk kiszerelt tintát vásárol, akkor 25% kedvezményt kap rá!

A kedvezményt ezzel a kuponnal tudja igénybe venni:


    Tinta-Kedvezmény-25%-20121031-2359


A weblapunkon minden szükséges információt megtalál a tintákól és a rendelésről, de ha bármilyen kérdése van, keressen bennünket bátran, akár telefonon is!

Ilyen kedvezményünk még egyszer biztosan nem lesz mostanában, szóval érdemes kihasználnia az alkalmat, hogy a következő hónapokban még több pénzt takarítson meg a nyomtatóján!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Először megrendeltem az utántöltőket, tartalék tintákkal, és csak utána iratkoztam fel a hírlevélre, ahol értesítettek, hogy kedvezményt is kaptam volna... Mindegy, így is sokszorosan megérte, a kedvezményt meg majd legközelebb igénybe veszem!"
                                                                         
      Weisz Márton


"Olvastam a weblapjukon, hogy mennyien félnek kezdetben az utánöltéstől. Így voltam ezzel én is, de ha annyian meg tudták csinálni, és utólag mind azt mondta, hogy sokkal egyszerűbb volt, mint gondolták, akkor ez nekem is menni fog!"
                                                                               Szabadkai Elemérné



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. október végéig - illetve a 2012. novemberi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-HalleBerry-10

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.



Amennyiben Önnek lézernyomtatója van, azzal kapcsolatban budapesti partnerünk készséggel áll rendelkezésére:

        www.nyomtatokazetta.hu
        (1) 445-11-21, (70) 670-77-74
        1143 Budapest, Francia út 43.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: www.1r.hu/1zw9

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u