R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2012. októberi hírlevél

Hogyan gazdagodott meg...

Riporter kérdezi az agg milliomost, hogy hogyan gazdagodott meg.

- Mikor 20 éves voltam, a legnagyobb gazdasági válság közepén, az utolsó dolláromon 10 almát vettem. Kifényesítettem mindet, és húsz centért eladtam, így egy dollárból kettőt csináltam. Másnap a két dolláron megint almákat vettem, kifényesítettem, eladtam, így már 4 dollárom lett.

- És ezt addig csinálta, amíg milliomos nem lett?

- Nem, csak három napig. Aztán az apósom meghalt, és ránk hagyott kétmillió dollárt...


 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Sokan keresik manapság is a meggazdagodás gyors és biztos útját, de csak viszonylag kevesen találnak rá. Ennek általában az a fő oka, hogy nagyon sok dolog, amit propagálnak, valóban nem működik, innen kezdve az emberek nagy része szkeptikussá válik, és már azokat a lehetőségeket se veszi komolyan, amelyek tényleg működnek. Sok esetben a működő, valóban jó lehetőségeket is az emberek nagy része rosszul csinálja, így aztán nekik még ezek a "bombabiztos" dolgok is rosszul működnek. Ennek aztán gyorsan elterjed a "rossz híre". Érdekes módon nem az terjed el, hogy X. Y. rosszul csinálta, hanem az, hogy "az a dolog nem működik".

Hát igen, ilyen az emberi gondolkodásmód. Ez egy olyan verseny, ahol az nyer, aki nyitottabban tudja tartani a gondolkodását...

Visszatérve a patrontöltés témakörére, ha valaki eddig csak kéthavonta cserélt patront, és most az utántöltésekkel háromhavonta 6000 Ft-ot megtakarít, már az is havi 3000 Ft, egy évben 36.000 Ft megtakarítás. Viszont ismerünk olyan embereket, vállalkozásokat, ahol hetente-kéthetente fogyott ki egy tintapatron, nos, ott évi 50.000 - 100.000 Ft-ot is elér a megtakarítás mértéke! (És ehhez nem is kell túl "nagy" felhasználónak lenni, már napi 30-40 oldal nyomtatásával egy hét alatt kifogy egy mai átlagos tintapatron!)

Ha egy vállalkozó csak ezt a tintapatronokon megtakarított havi párezer Ft-ot okosan reklámokra költi, abból felfuttathatja a vállalkozását!

Nos, ez például egy elég biztos módja a meggazdagodásnak...



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Épp miután hazaértem a patronvásárlásból és elpanaszoltam a páromnak, hogy mennyiért sikerült patront vennem, két patron áráért már egy nyomtatót kaptam volna, megkérdezte, hogy miért nem néztem meg a neten. Na és akkor találtam rá az Önök oldalára! Elképesztő, hogy mennyi pénzt kidobnak azok az emberek, akik nem töltik újra a patronjaikat!"
                                                                         
     Kéri Tibor


"Már régóta használom az utántöltő készleteiket, de most lecseréltem a nyomtatómat. A korábbi patronjaimat 4-szer tudtam feltölteni egy fekete készlettel, ennek az újnak sokkal kisebbek a patronjai, úgy számolom, akár 8-10 feltöltésre is elég lesz egy készlet. Viszont ezek a kisebb patronok is kb. annyiba kerülnek, mint a korábbi nagyobb fajták, így még kevesebbre jön ki egy-egy feltöltés, a korábbinak csak a felére! A nyomtatási minőség pedig ugyanolyan jó, sőt ha lehet, még jobb is, mint az előző nyomtatóval volt!"
                                                                               id. Szabó István



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. október végéig - illetve a 2012. novemberi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-HalleBerry-10

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.



Amennyiben Önnek lézernyomtatója van, azzal kapcsolatban budapesti partnerünk készséggel áll rendelkezésére:

        www.nyomtatokazetta.hu
        (1) 445-11-21, (70) 670-77-74
        1143 Budapest, Francia út 43.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: www.1r.hu/1zw9

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u