R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2012. októberi hírlevél

Azt hittük, többen lesznek...

A múlt héten meghirdettük a vicces, humoros reklámképek pályázatát, de mindössze egy olvasónk érezte úgy, hogy érdemes lenne pályáznia... Így jelentősen megkönnyítette számunkra a zsűrizési feladatokat: egyértelműen ő lett a nyertes!

Tehát a múlt heti nyertesünk Almássy Adrienn szentesi olvasónk lett! Email-ben értesítettük a nyereményéről.

 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Sajnáljuk, hogy nem született több vicces kép, hiszen minden olvasónk és Facebook-követőnk biztosan jól szórakozott volna rajtuk, de hát ez van. Viszont az utóbbi napokban a Partnerprogramunkra volt sokkal nagyobb az érdeklődés, az elmúlt három napon többen regisztráltak, mint korábban egy egész héten!

Erről a Partnerprogramról (affiliate programról) azt érdemes tudni, hogy ha Önnek van egy weblapja, blogja, webáruháza, amit látogatnak az emberek, akkor oda ki tud tenni egy olyan reklámot, grafikus bannert vagy szöveges linket, amelyért fizetünk Önnek.

Az Ön weblapjáról érkező látogatókat a rendszerünk beazonosítja, majd ha ez a látogató a következő egy hét során feliratkozik a hírlevelünkre, akkor 50 Ft jutalékot ír jóvá Önnek ezért. Azaz Önnek nincs más feladata, mint hogy egyszer kihelyezi a megfelelő hirdetéseket a weblapjára, utána egyszerűen hagyja, hogy a weblapja hirdetési értéke dolgozzon Önnek. Ha az összegyűlt jutaléka elérte a 2000 Ft-ot, egyszerűen csak írjon nekünk egy email-t és kifizetjük Önnek. Ez tényleg ennyire egyszerű!

Ha weblapja, blogja, webáruháza van - akár ingyenes tárhelyen is -, akkor Önnek érdemes jelentkezni a Partnerprogramba! Semmilyen kötelezettséggel nem jár, Ön csak nyerhet vele!

Kattintson ide: Partnerprogram Ismertető



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Kattintson, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Örülök, hogy rátaláltam az utántöltési lehetőségükre! Úgy is mondhatnám, hogy életmentő volt ez a számomra, mert egyetlen patron a nyomtatómba több mint 8000 Ft-ba kerül!"
                                                                         
     Kerely Róbert


"Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora különbséget tehet az, hogy kidobom a patronjaimat vagy újratöltöm. Annak idején még nem voltak ennyire drágák a patronok, így nem biztos, hogy érdemes lett volna a töltéssel kísérletezni, de a mai patronárak mellett ez már egyértelműen megéri. Ráadásul tényleg könnyű volt a feltöltés is, azonnal sikerült minden."
                                                                               Tamási András



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. október végéig - illetve a 2012. novemberi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-HalleBerry-10

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.



Amennyiben Önnek lézernyomtatója van, azzal kapcsolatban budapesti partnerünk készséggel áll rendelkezésére:

        www.nyomtatokazetta.hu
        (1) 445-11-21, (70) 670-77-74
        1143 Budapest, Francia út 43.




Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkül), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: www.1r.hu/1zw9

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u