R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2012. júliusi hírlevél

Pár nap késés...

A nyári szabadságok miatt a július 24-e kedd estig beérkező összes rendelést leghamarabb 25-én szerdán tudjuk postára adni, viszont azokat elsőbbséggel postázzuk. Bízunk benne, hogy nem okozunk ezzel Önnek kellemetlenséget. A késésért előre is elnézést kérünk.

Kárpótlásképpen a hétfő éjfélig beérkező rendelésekre - a kedvezménykupon feltüntetése esetén - nem 5%, hanem 10% kedvezményt adunk!


 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Ne feledje: a kedvezmény valóban "csak" 5-10%, de a tényleges megtakarítása az utántöltőkkel akár 80 - 90%!         >> R e f i l l P a r a d i s e . h u

És hogy a vicc se maradjon el:


A cserkészek vezetője magyarázza a kis cserkészeknek, hogy a legveszedelmesebb dolog medvével találkozni az erdőben.
- Fegyver nélkül egyszerűen nincs esélyünk ellene. Ha futni kezdünk, a medve gyorsabban fog futni és utolér. Ha vízbe ugrunk, a medve utánunk, és mivel gyorsabban úszik, utolér minket.
Az egyik cserkész megkérdi:
- És mi van, ha elbújunk?
- Lényegtelen. A medve elbújni is gyorsabban tud.



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Másolja be a webböngészője címsorába, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Sokáig gondolkoztam, hogy bele merjek-e vágni ebbe a patrontöltögetési dologba, de most, hogy kipróbáltam, belátom, hogy tényleg nagyon egyszerű, és a készlet valóban nagyon profi. Elsőre sikerült, minden tökéletesen ment, és a leírás szerinti fúvókalégtelenítés után valóban tökéletesen nyomtat! Az én patronom feltöltéséhez kb. 10 alkalomra lesz elég a tinta, így tényleg majdnem olyan, mintha ingyen nyomtatnék!"
                                                                         
     Torma András


"Hihetetlen kiszolgálás! Budapestre másnapra itt volt az utántöltő, és utána még telefonon is kaptam segítséget! Köszönettel:"
                                                                               Harmathi Anna



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. Július végéig - illetve a 2012. augusztusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-KimKardashian-07

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
A levélben levő linkekre nem tud kattintani. Gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkü), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: www.1r.hu/1zw9

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u