R
e
f
i
l
l
P
a
r
a
d
i
s
e
Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2012. júliusi hírlevél

Ha a szomszédja megtudná, hogy Ön milyen olcsón nyomtat, biztosan irigykedne!

Felméréseink szerint az emberek 94%-a még mindig kidobja a kifogyott tintapatronját és újat vesz helyette. Ennek a leggyakoribb oka az, hogy nem is hallott még arról, hogy fel is tudná tölteni azokat. A további okok között különféle aggályok szerepelnek a feltöltés sikerét illetően, vagy amelyek a nyomtató
meghibásodásával kapcsolatos "rémtörténetekre" alapulnak.

A nyomtatótulajdonosoknak az a kb. 6%-a pedig pontosan tudja, hogy ezek az aggályok teljesen alaptalanok. Ők azok, akik ötöd-, nyolcad- vagy akár tizedáron nyomtatnak, mindenféle minőségi kompromisszumok nélkül.


 Engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Ha valahol olcsóbban tankolunk, kedvezőbb áron vásárolunk, elégedettek vagyunk a minőséggel, a kiszolgálással, azt általában elmondjuk másoknak is. Nálunk külön jutalom jár azoknak, akik segítenek nekünk abban, hogy minél több embernek segíthessünk.

Ha Önnek vagy vállalkozásának van weblapja - bármilyen témában -, akkor a Partnerprogramunk pontosan Önnek lett kitalálva!

Egy gyors, ingyenes regisztrációval ezeket érheti el a Partnerprogramunkkal:

- A Partnerprogram admin-felületén tetszése szerint válogathat a különféle reklámszövegek és grafikus bannerek között, amelyeket ki tud helyezni a weblapjára, vagy akár több weboldalára is.

- A weblapjáról ilyen módon érkező és a hírleveleinkre feliratkozó minden egyes látogató után Ön 50 Ft jutalékot kap! Az összegyűlt jutalékát már 2000 Ft-tól kikérheti!

- A regisztrációja mellé ajándékba kap egy 9 levélből álló online tanfolyamot, amely segít Önnek még látogatottabbá tenni a weblapját. Ennek az értéke kb. 35.000 - 45.000 Ft lehet, de
Ön természetesen ajándékként kapja! Erről itt talál további információt:

    WebMarketing VillámKurzus

- Ha megírja nekünk a weblapja URL-jét és a kívánt linkszövegét, kitesszük azt a weblapunk főoldalára, így a Google keresőben elérhető helyezése is javulhat, amely szintén jó hatással lesz az Ön weblapjának a látogatottságára!

És mindezt ingyenesen!

A Partnerprogramot a weblapunkon a Keressen Pénzt! menüpontban éri el.
Kattintson IDE!

Ha weblapja van, ezt ne hagyja ki!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!
   >>  
R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Másolja be a webböngészője címsorába, majd tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"A patrontöltés nagyon egyszerűen ment, hála a részletes képes útmutatónak! Nem tudom, hogy mások miért félnek tőle, tényleg nagyon egyszerű!"
                                                                         
     Pintér Tiborné


"Pályázatíróként hihetetlenül sokat kell nyomtatnom és ezt tintapatronokkal nem lehetne győzni. Örülök, hogy már lassan három éve az Önök készleteit használhatom! Valóban a korábbinak a töredékéért tudok nyomtatni!"
                                                                               Kratochwill Márta



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. Július végéig - illetve a 2012. augusztusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-KimKardashian-07

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
A levélben levő linkekre nem tud kattintani. Gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkü), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben az emailcímét szeretné megváltoztatni vagy leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: www.1r.hu/1zw9

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u