RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  N y o m t a s s o n   Ö n   I s   Ö t ö d á r o n !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2012. májusi hírlevél

Nem elég, hogy Ötödáron? Akár még további 50% kedvezmény???

(Amennyiben másodszor kapja meg ezt a hírlevelünket, azért elnézését kérjük! Technikai okok miatt az első kiküldés nem jutott el Olvasóink nagy részéhez, ezért küldtük ki újra.)

Érdekes ötlettel állunk most elő: Annak érdekében, hogy minél többen megismerjék a tintapatronok utántöltésében rejlő előnyöket, olyan kedvezménykártyákat készítettünk, amelyeket Ön oda tud adni azoknak az ismerőseinek, barátainak, ügyfeleinek, szomszédainak, akiket szintén érdekelhet a tintapatronokon elérhető sokezer Ft-os megtakarítás.

Hogy még érdekesebb legyen a dolog, ezeknek a kedvezménykártyáknak van egy - jelképes - áruk, így Ön rögtön pénzt tud keresni azzal, hogy ajánl bennünket.

 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Egy-egy kártya 300 Ft-ba kerül, és a tulajdonosának korlátlan számú rendelésnél 5% kedvezményt biztosít. Ez az akciónk visszavonásáig, de legalább 2013 végéig érvényes.

Ha kiszámoljuk, hogy már az első 2 utántöltő készlet megrendelésének 5%-os kedvezményével gyakorlatilag megtérült a kártya ára, illetve az első patrontöltéssel megtakarított 3000 - 5000 Ft-tal visszajön az utántöltő készlet ára.

Sőt, egy kicsit tovább számolva azt találjuk, hogy egy-egy készlettel 4 - 8 - 12 alkalommal lehet feltölteni a patronokat, a gyári töltési térfogatuktól függően, azaz egyetlen készlettel - patrontípustól függően - 15.000 - 60.000 Ft megtakarítást érünk el a nyomtatási költségeinken!

Ha az Ön nyomtatótulajdonos ismerőse ennek akár csak a töredékét is megérti, nem lesz kérdéses a számára, hogy kell-e neki egy ilyen kártya vagy sem, sőt, kimondottan hálás lesz Önnek azért, mert egy ekkora értéket képviselő információt kapott Öntől. Ön pedig keresett vele 300 Ft-ot, pedig mindössze pár mondatban elmondta, hogy miért is érdemes utántölteni a tintapatronokat...

A következő hetekben mindazokhoz a rendelésekhez, amelyek legalább 2 db utántöltő készletet vagy kiszerelt tintát tartalmaznak (tetszőleges összeállításban), ajándékképpen mellékelünk 10 db ilyen kedvezménykártyát, amelyet Ön - a Saját hasznára - értékesíthet az ismerőseinek, azaz rögtön 3.000 Ft-ot tud vele keresni, alig pár perc munkával, néhányszor pár mondatnyi ajánlással.

Amennyiben a kísérletünk beválik, azaz érkeznek rendelések a kártyán szereplő kedvezménykóddal, akkor ezt az akciónkat meghosszabbítjuk, illetve a későbbiekben megismételjük.

Tegyen jót az ismerőseivel, adja oda neki a kedvezménykártyákat, és bátran kérje el az árát! Ha eleinte furcsának találja is, hogy pénzt kér érte, gondoljon arra, hogy ennek a sokszorosát fogja megtakarítani az ismerőse, míg ha ingyen kapta volna a kártyát, nagy valószínűséggel csak kidobná vagy elveszítené azt, mielőtt felhasználta volna...

Tehát most minden - legalább 2 utántöltő készletet vagy kiszerelt tintát tartalmazó - megrendeléshez Ön ajándékba kap 10 db kedvezménykártyát összesen 3.000 Ft értékben, amelyet a Saját hasznára értékesíthet!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Látogassa meg a  R e f i l l P a r a d i s e . h u  weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
     
R e f i l l P a r a d i s e . h u 



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u 

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"A főiskolán nagyon nagy hasznát vettem az utántöltőknek. Ilyenkor nagyon sok a nyomtatnivaló, másolnivaló, és ezt patronvásárlásokkal egyszerűen nem lehetne győzni. Különösen nem egy főiskolásnak..."
                                                                         
     Zalkai Ádám


"Régóta vásárlójuk vagyok, nagyon jól beváltak a készletek. Egy régi HP nyomtatóm van, amelyik hihetetlenül jól bírja a strapát, a patronok is nagyon sokszor feltölthetők, hála a profi fúvókatisztító eszközöknek! Ha új nyomtatót vennék, akkor is csak olyant választanék, aminek tölthető a patronja!"
                                                                               Horváth Mihályné



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. május végéig - illetve a 2012. júniusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-MeganFox-05

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  w w w . r e f i l l p a r a d i s e . h u  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
A levélben levő linkekre nem tud kattintani. Gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkü), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: 1r.hu/1ywd

 
w w w . R e f i l l P a r a d i s e . h u