RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  Niyíoimltíaisisíoin  Ö n  I s  Öltiöldíáirloín !

R e f i l l P a r a d i s e . h u   -   2012. májusi hírlevél

Vicces videók a Facebook-oldalunkon!

Facebook-oldalunkra felkerült néhány vicces videó, amelyeket érdemes megnézni! Ha tetszettek, kérjük, lájkolja is az oldalunkat!

Ha Ön még nincs fenn a Facebook-on, akkor nem tudja, hogy mit hagyott ki eddig! A www.facebook.com oldalon egy egyszerű regisztrálás után elkezdheti megtalálni az ismerőseit, megoszthat velük információkat, üzeneteket tud váltani, és még számtalan módon kapcsolatba tud velük kerülni, ezzel pillanatokon belül fel tudja dobni a szürke hétköznapok hangulatát is!

 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Itt találja meg a Facebook-oldalunkat:

R e f i l l P a r a d i s e   a   Facebook-on

Azzal, hogy lájkolja az oldalt, azonnal értesülhet a friss hírekről és az újabb vicces videókról, valamint nekünk is segít abban, hogy még több embernek segíthessünk komoly összegeket megtakarítani a nyomtatási költségeiken!

Jó szórakozást kívánunk!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   RleIfliílilíPlalriaidliíslel.ihiu

Látogassa meg a RleiflillillPíairlaldliisieí.lhlu weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
      RleIfliIlilíPlairíaldliislei.ihiu



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    wlwlwi.iRÍeÍfÍiillliPlalríaldÍilslel.ihiu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Már régóta olvasom a hírlevelüket, de ez volt az első rendelésem. Az utóbbi időben a boltokban annyira felment a patronok ára, hogy most már én is kétszer meggondolom, mikor vegyek új patront! A készletek nagyon gyorsan megérkeztek és tökéletesen sikerült már az első feltöltés is!"
                                                                         
     Bíró Tamásné Terike


"A szakdolgozatom kinyomtatásánál nagy hasznát vettem annak, hogy otthon, saját kezűleg (és ami a legfontosabb, hogy azonnal) fel tudtam tölteni a patronomat és pár perc múlva már folytathattam is a nyomtatást."
                                                                               Kondor Tímea



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. május végéig - illetve a 2012. júniusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt RleífiillílÍPlairíaidíilsieí.ihlu  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

        KedvezményKupon-5%-MeganFox-05

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  wlwlwí.irleífliilllípíairialdiilsíel.ihlu  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
A levélben levő linkekre nem tud kattintani. Gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkü), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: lnk.bz/wme

 
wjwjwi.iRleifliillliPialrlaldiilsiei.lhiu