RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  Niyíoimltíaisisíoin  Ö n  I s  Öltiöldíáirloín !

RleifliilíllPiairlaidlilsieí.jhju   -   2012. áprilisi hírlevél

Miért is van "reklámiszonyunk"?

Furcsa
világot élünk manapság... Mindenki "el akar adni", "meg akar győzni" mindenkit, így már senki nem hisz senkinek. Az érdekeltségek teljesen átszövik a reklámokat, teljesen nyilvánvaló, hogy pl. egy reklámfilmben szereplő sztár vagy "celeb" csupán csak a tiszteletdíja miatt ajánl egy-egy terméket, a hétköznapokban esze ágában sincs azt használnia... Ha valaki személyesen ajánl nekünk valamit, akkor is rögtön azt keressük, hogy neki vajon milyen érdeke fűződik ahhoz, hogy ezt ajánlja nekünk. Szóval a gyanakvás átszövi az egész életünket.

 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Még a gazdaságunknak is hihetetlen mértékű károkat okoz az, hogy gyakorlatilag semmiben nem bízhatunk. Egy cég sokszor hiába jelenik meg egy tényleg jó és hasznos dologgal, ha az emberek fejében más cégek már elültették a gyanakvást.

Nemrég találkoztunk ennek egy kirívó példájával: egy ismert nyomtatógyár erőlködött a reklámjaiban azzal, hogy meggyőzzön mindenkit arról, hogy - a nyilván általa gyártott - "eredeti" kellékanyagok mennyivel jobbak, mint más, bizonytalan forrásból származó termékek, és hogy azokért így biztosan érdemes kifizetni az akár kétszeres árat is. (Ez utóbbit így nem mondták, de az emberek a boltokban szembesülnek ezekkel az árakkal és elhűlve tapasztalják, hogy mennyi is az annyi...)

Alapjában véve több baj is volt ezzel a reklámmal. Az egyik mindjárt az, hogy nem volt igaz. Nyilvánvalóan nem mondhatta azt, hogy "a miénk az összes többinél jobb", így csak néhány - általuk - kiválasztottnál tudták a méréseik igazolni, hogy tényleg jobb. A másik gond pedig az érdekeltség volt. Ha dicsérünk valamit, amihez érdekünk fűződik, az már eleve gyanús.

Így hát eljutottunk oda, hogy a legjobb reklám az elégedett vevő! Ahogy a "szépség" fogalmi meghatározása az, hogy "szép az, ami érdek nélkül tetszik", a "jóság" fogalmát talán így írhatjuk le:

"Jó az, amit érdek nélkül is ajánlani tudunk."

Szerencsére elég sok visszajelzés érkezik Olvasóinktól, amelyekből idézni tudunk. Ezúton is köszönjük nekik, hogy a véleményükkel, tapasztalataikkal segítik azokat, akik még az utántöltő készletek és az otthoni patrontöltés kipróbálása előtt állnak!

A Partnerprogramunkban tulajdonképpen jutalmazzuk azokat, akik a weblapjaikon, a Facebook-profiljukon vagy más egyéb helyeken eredményesen ajánlják másoknak a weblapunkat, a hírlevelünket. Mondhatnák erre is, hogy "akkor most ők érdekből ajánlanak" bennünket, de tekinthetjük úgy is, hogy annyi minden mást is ajánlhatnának, amiért szintén jutalékot kaphatnak, hogy az, hogy bennünket választottak, egyúttal kifejezi azt is, hogy elégedettek mindazzal, amit kínálunk az embereknek és ezeket szívesen ajánlják nekik.

A Partnerprogramról bővebben a weblapunkon olvashatnak, itt röviden csak annyit kell róla írnunk, hogy 50 Ft jutalékot fizet minden olyan - Öntől érkező - látogató után, aki visszaigazoltan feliratkozik a hírlevelünkre. Azaz ha Önnek csak egyszer kellett kitennie a weblapja néhány pontjára a megfelelő reklámokat, linkeket, akkor Önnek nincs további munkája ezzel, mégis pénzt tud termelni a weblapja hirdetési értéke. Ha weblapja van, szánjon rá pár percet, nézze át, hogy hogyan tudna hirdetési bevételt szerezni vele!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   RleIfliílilíPlalriaidliíslel.ihiu

Látogassa meg a RleiflillillPíairlaldliisieí.lhlu weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
      RleIfliIlilíPlairíaldliislei.ihiu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    wlwlwi.iRÍeÍfÍiillliPlalríaldÍilslel.ihiu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Régi olvasójuk vagyok, rendszeresen el szoktam küldeni a hírlevelüket az ismerőseimnek is, különösen amikor valami vidám történet van benne! Az utántöltők hihetetlenül sokáig elegendők, tényleg majdnem ingyen nyomtatok velük. A patronokat sokszor fel tudom tölteni, talán 8-10 töltést is kibírnak, mielőtt tönkremennének, hála a profi fúvókatisztító és légtelenítő készletnek! Az elmúlt években legalább 60 patron árát megtakarítottam már vele, ami testvérek között is 300.000 Ft!"
                                                                         
     Szilágyi Tibor


"A fekete patron töltésénél egy kicsit összekentem az ujjam, de a színesnél már sokkal gyakorlottabb voltam, cseppmentesen, tintafoltok nélkül sikerült a töltés és a légtelenítés, fúvókatisztítás után elsőre indult a nyomtatás. Hasznos volt a videójukban említett forróvizes papírzsebkendős módszer is, valóban egyszerű és hatékony volt."
                                                                               Tarcali Péterné



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. április végéig - illetve a 2012. májusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt RleífiillílÍPlairíaidíilsieí.ihlu  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Kupon-5%-KatyPerry-04

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  wlwlwí.irleífliilllípíairialdiilsíel.ihlu  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
A levélben levő linkekre nem tud kattintani. Gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkü), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: lnk.bz/wme

 
wjwjwi.iRleifliillliPialrlaldiilsiei.lhiu