RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  Niyíoimltíaisisíoin  Ö n  I s  Öltiöldíáirloín !

RleifliilíllPiairlaidlilsieí.jhju   -   2012. áprilisi hírlevél

"Attól tartok, kedvesem, hogy már elkésett vele..."

Eheti humor-morzsánk:

Egy ortopéd szakorvos új rendelőbe költözött és az alkalmazottak segítettek átszállítani a berendezést. Az asszisztensnő a rendelőben lévő csontvázat berakta a saját autójába az első ülésre, a biztonsági övvel rögzítette, és elindult vele át a városon. Az egyik kereszteződésben, a piros lámpánál várva észrevette, hogy a szomszéd sávból egy idősebb hölgy meghökkenve figyeli. A nővér kiszólt az ablakon:
- Tudja, az orvosi rendelőbe viszem.
Mire a néni megjegyezte:
- Attól tartok, kedvesem, hogy már elkésett vele.


 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   RleIfliílilíPlalriaidliíslel.ihiu

Látogassa meg a RleiflillillPíairlaldliisieí.lhlu weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
      RleIfliIlilíPlairíaldliislei.ihiu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    wlwlwi.iRÍeÍfÍiillliPlalríaldÍilslel.ihiu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"A patron töltése a mellékelt útmutató alapján gyerekjáték! Az első töltésnél kellett odafigyelnem a patron beillesztésére a rögzítő szerkezetbe, illetve a színes patronnál, hogy melyik színt hova töltöm. De ez ma már könnyen megy! A tinta minősége tökéletes, szabad szemmel nem látok különbséget a gyárihoz képest. A száradási ideje is gyors! Igaz, hogy én főleg csak a HP Deskjet 3745 nyomtatóm patronjait töltöm újra, más nyomtatók patronjait csak ritkán, családon belül. A HP-nek ennél a patronjánál még a tintaszint nullázása is egyszerű az önök által leírtak alapján!
Röviden, tömören ez a tapasztalatom az Önök által forgalmazott tintáról!"

                                                                         
     Mogyorósy Zoltán


"Minden tekintetben meg vagyok elégedve az utántöltőkkel. Bár az elején némi gondom volt a betöltendő mennyiséggel, de már belejöttem. Igaz, nem vagyok nagy felhasználó, de hű Önökhöz."
                                                                               Szepesi Attila



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. április végéig - illetve a 2012. májusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt RleífiillílÍPlairíaidíilsieí.ihlu  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Kupon-5%-KatyPerry-04

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  wlwlwí.irleífliilllípíairialdiilsíel.ihlu  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
A levélben levő linkekre nem tud kattintani. Gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkü), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: lnk.bz/wme

 
wjwjwi.iRleifliillliPialrlaldiilsiei.lhiu