RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

  Niyíoimltíaisisíoin  Ö n  I s  Öltiöldíáirloín !

RleifliilíllPiairlaidlilsieí.jhju   -   2012. áprilisi hírlevél

Furcsa húsvéti szokások a nagyvilágból

A dánok egyik érdekes húsvéti szokása a ház fölött átdobott tojás. A lényege abban rejlik, hogy egy nyers tojást kell áthajítani a saját házunk felett úgy, hogy a másik oldalon a fűben landolva ne törjön össze. Ha kicsit elvétjük a távot, kiderül az is, mennyire jó szomszéd a szomszéd. A másik hagyomány a tojásfaállítás, ami új szokás itt. A tojást kifújják, kifestik, és színes szalagokkal faágakra akasztják. A tojásfa rendkívül dekoratív, ezért van, hogy hetekkel húsvét előtt felállítják.

 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

A németországi Luegde városában minden húsvétkor megrendezik azt a látványos szertartást, melynek lényege, hogy a sötétedés beálltával hat lángoló szalmakereket gurítanak az Osterberg tetejéről az Emmer folyó völgyébe. Ez a szép télbúcsúztató hagyomány a lángoló tűzkerékkel a tavasz beköszöntét szimbolizálja. Reméljük, senki nem kerül a szalmakerekek útjába...

Az ausztráloknál furcsa módon a húsvétot szimbolizáló nyulak hiánya okoz problémát, és a legtöbb államban hivatalosan nem is tarthatóak a kis tapsifülesek. Kizárólag a bűvészek és az iskolák rendelkeznek nyúllal, de nekik is csak engedéllyel adják. Az elmúlt években az ausztrál erszényes nyúl vette át a házinyúl szerepét a húsvét szimbolikájában, ez egy hegyes orrú, a mi nyuszijainknál sokkal "rondább", de annál nagyobb fülű állat.

A portugáloknál a húsvéti körmenet végén a pap mandulával dobálja meg a szertartás résztvevőit, ami a termékenységet és a gyarapodást szimbolizálja. Nagyszombaton egyes helyeken Júdás árulására emlékezve felakasztanak egy bábut egy fára, majd elégetik azt. Vidám dolgok ezek...

A Húsvét-szigeteken egyáltalán nem ünneplik a húsvétot. Ez annak tudható be, hogy a szigetet pogányok lakják, és a sziget is csak onnan kapta a nevét, hogy anno húsvétvasárnap fedezte fel egy környéken hajózgató holland admirális.

Nos, ilyen a Húsvét a nagyvilágban!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Olvasónknak!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   RleIfliílilíPlalriaidliíslel.ihiu

Látogassa meg a RleiflillillPíairlaldliisieí.lhlu weblapot és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Gépelje be a böngészője címsorába:
      RleIfliIlilíPlairíaldliislei.ihiu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                    
    wlwlwi.iRÍeÍfÍiillliPlalríaldÍilslel.ihiu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Tegnap megérkezett az utántöltőkészlet. A patron feltöltés meglehetősen egyszerű volt, hála a leírásnak és képes útmutatónak. Valamint ez a tinta talán még erősebben is fog, mint az eredetiekben lévő, így még jobban megérte. Nagy valószínűséggel a jövőben is Önöktől rendelek majd utántöltőt."
                                                                         
     Varga Attila


"Nagyon meg vagyok elégedve szolgáltatásukkal. Ez már nem az első rendelésem, és ténylegesen kifizetődőbb, mint ha patront vásárolna az ember."
                                                                               Tóth Károly



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. április végéig - illetve a 2012. májusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt RleífiillílÍPlairíaidíilsieí.ihlu  minden utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Kupon-5%-KatyPerry-04

Ez a kedvezménykupon csak a Hírlevelünk olvasóinak jár. Úgy tudja felhasználni, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a rendelését.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.

        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a  wlwlwí.irleífliilllípíairialdiilsíel.ihlu  weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a hírlevelünkre. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
A levélben levő linkekre nem tud kattintani. Gépelje be azokat a webböngészője címsorába (természetesen a szóközök nélkü), ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: lnk.bz/wme

 
wjwjwi.iRleifliillliPialrlaldiilsiei.lhiu