Ha Önnél nem olvasható a hírlevél, kattintson ide: http://www.refillparadise.hu/hirlevel/hirlevel-201203b.htm
 
                               
RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2012. márciusi hírlevél

10 ok, amiért érdemes, és 1, amiért nem...

Több ügyfelünktől is hallottuk, hogy a boltokban, ahol a patronokat vásárolják, az eladók megpróbálják "lebeszélni" őket a patrontöltésről. Az ő szemszögükből nézve "igazuk is van", hiszen azzal csak piacot, vásárlóerőt veszítenek, ha Ön innen kezdve ötöd- vagy tizedannyiért nyomtat, és még ezt az ötöd- vagy tizedannyit se náluk költi el... Minden esetre erről a régóta emlegetett "más vesszejével a csalán verése" mondás jut az eszembe...

 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Szóval, öntsünk akkor tiszta vizet a pohárba, miért is érdemes utántölteni a kifogyott patronjainkat és miért nem:

10 ok, amiért érdemes:

1.) Mert sokkal gazdaságosabb. A mai patronok olyan kicsi töltési kapacitásúak, hogy egy-egy RefillParadise ink-mate készlettel akár 8-10 alkalommal is feltölthetők, így valóban tizedáron jön ki a nyomtatási költség.

2.) Mert azonnal kéznél van. Ha kifogy a patronja péntek este, nem kell megvárnia a hétfőt, amikor új patront tud venni, vagy nem kell a hétvégén is nyitva tartó multiknál másfélszeres - kétszeres árat fizetni ugyanazért a patronért. Egyszerűen csak feltölti és nyomtathat tovább!

3.) Mert kár kidobnia egy egész patront, fúvókasorral, elektronikával együtt csak azért, mert elhasznált belőle 4-5 köbcenti tintát. Az autója benzintankját se cserélteti ki, ha kifogy, nem igaz?

4.) Mert sokkal környezetkímélőbb megoldás újratölteni, mint az elhasznált patronnal szennyezni a környezetünket. És ez még csak a kisebbik szennyezés, hiszen az új patron gyártása során is egy csomó környezetszennyező folyamat történik, szennyező hulladékok képződnek. Nos, ez a nagyobbik baj.

5.) Mert ha esetleg el is viszi valahová újratöltetni a patronját, ott biztosan drágább lesz egy feltöltés, mint amennyiért Ön meg tudja oldani otthon, egyszerűen, anélkül, hogy ki kellene mozdulnia a lakásából.

6.) Ráadásul a feltöltést vállaló cégek sok esetben nem az Ön patronjához legjobban illeszkedő tintát töltik bele, hanem valamilyen "egyen-tintát", amelynek a minőségében soha nem lehet biztos.

7.) Sőt, nagyon sok patrontöltést végző cég nem vállalja fel annak a felelősségét, hogy "pont nála megy tönkre a patron", ezért csak a "még soha fel nem töltött" patronok utántöltésére hajlandóak. Ilyen módon viszont Önnek minden második alkalommal mégis csak új patront kell vennie... Ha Ön saját maga tölti, akkor - attól függően, hogy mennyire vigyázott a patronja épségére - Önnek minden 3 - 6 vagy akár 10 feltöltés után kell csak lecserélnie a patronját.

8.) Ha Ön mindig új patront vesz - horribilis árakon -, akkor kétszer is (vagy tízszer is???) meggondolja, hogy kinyomtasson-e valamit vagy sem. A fotók nyomtatásáról meg már eleve lemond, hiszen egy patronnal maximum 20-40 fotót tudna kinyomtatni, és az így nagyon drága mulatság... Ha viszont tizedáron nyomtat, akkor akár a lakását, irodáját is díszítheti a saját maga által kinyomtatott gyönyörű képekkel (ehhez praktikus képkereteket tud vásárolni), és még sok egyéb hasznos és izgalmas célra tudja használni a nyomtatóját anélkül, hogy egy fél vagyont költene rá!

9.) Ha a szomszédai, barátai, munkatársai (vagy akár a főnöke) patronját is Ön tölti, ezért értékes "pirospontokat" szerezhet náluk, amelyeket később egyéb "viszont-szívességekre" válthat be, vagy akár némi zsebpénzt is kereshet vele, ha megegyeznek az árban.

10.) A tintasugaras nyomtatójával színes képeket is tud nyomtatni, míg egy lézernyomtatóval csak fekete-fehéret, ráadásul az se jön ki kedvezőbben, mint a tintasugaras nyomtatás az utántöltésekkel. Egy színes lézernyomtató pedig ma még igencsak luxusnak számít, és a fenntartása is komoly költséget jelent. Tehát ha színesben is akar nyomtatni, és ezt a fekete-fehér lézernyomtatók költségszintjén vagy az alatt szeretné megoldani, akkor Önnek a RefillParadise ink-mate utántöltő készletei jelentik a megoldást!

És 1 ok, amiért nem:

1.) A töltés során előfordulhat - főként az első időkben -, hogy tintás lesz a keze. Ha nem tudja, hogy hogyan szedje le egyszerűen, akkor ez elég macerás lehet.
(Mellesleg a mosogatószivacs dörzsi-részével, fémszivaccsal vagy a kemény sarok ledörzsölésére szolgáló habkővel könnyen lejön, egy kis szappan még tud segíteni a folyamaton. A körmök alól viszont tényleg nehéz kiszedni a tintát. Érdemes inkább ügyelni arra, hogy ne kenje össze a kezét. Megteheti, hogy pl. egy-egy bő nylonzacskót húz a kezére és azzal fogja meg a patront...)

Hát, a fentiek alapján mindenki döntse el saját maga, hogy megéri-e...    :-)


Ahogy az előző hírlevelünkben is említettük, márciusban is a szokásos 5% kedvezmény helyett 20% kedvezményt adunk az általunk kiszerelt tintákra abban az esetben, ha a rendelés nem csak egy db tintát tartalmaz. Azaz ha legalább egy utántöltő készletet és egy tintát, vagy legalább két tintát rendel, akkor a tintákat az 1880 Ft - 5% = 1785 Ft helyett 1880 Ft - 20% = 1500 Ft-ért kapja!

Az általunk kiszerelt fekete tintákat 2x20 ml = 40 ml-es kiszerelésben küldjük. A használatukhoz szükség van egy fekete utántöltő készletre, hiszen abban vannak a feltöltéshez és a fúvóka-légtelenítéshez szükséges eszközök, valamint a képekkel illusztrált, magyar nyelvre fordított feltöltési útmutató is. Ezek nélkül pedig nem érdemes nekilátni a patrontöltésnek, mert ha a feltöltést vagy a fúvókalégtelenítést rosszul végzi el, az a patronja "életébe" kerülhet, egy új patron pedig nem olcsó dolog.

Várjuk Öntől is a véleményét, visszajelzését a patrontöltésről, hogy azzal másoknak is tudjunk segíteni!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Köszönöm a segítőkészségüket és a bátorításukat! A Gyakori kérdések oldal és a videó megtekintése után tényleg egyszerű a patrontöltés, és elsőre sikerült, működött a patron!"
                                                                         
     Fehér Károlyné


"Régebben is Önöktől vásároltam az utántöltő készletemet, de az utóbbi 3 év során egy lézernyomtatót használtam. Rá kellett jönnöm, hogy még annak a fenntartása, az oldalankénti költsége is drágább, mint a tintapatron-utántöltés esetén! Ráadásul az a nyomtató még állandóan be is gyűrte a papírt, nagyon sok bosszúságot okozott nekem!"
                                                                               Szolnoki László



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. március végéig - illetve a 2012. áprilisi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-GeriHalliwell-03

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a
www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.
- RefillParadise.hu
        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.
        info@refillparadise.hu





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a www.refillparadise.hu weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://refillparadise.hu/phplist/?p=unsubscribe&id=1