Ha Önnél nem olvasható a hírlevél, kattintson ide: http://www.refillparadise.hu/hirlevel/hirlevel-201203a.htm
 
                               
RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2012. márciusi hírlevél

Tiszta horror...

Egy jópofa sztorival találkoztunk, amit érdemes megosztanunk Önnel is:


Egy család kiköltözik az USA-ba, a kisgyereket beadják az oviba. Az első szülői értekezleten az óvónő mondja az anyukának:

- Vigyék el pszichológushoz a gyereket, megmagyarázhatatlan kegyetlenség, agresszivitás látszik rajta.

- Miért, miből látszott?

- Égő csigát rajzolt. - mondja az óvónő.

 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

- Égő csigát? De hát ez igen egyszerű. A magyar gyerekek a csigát így hívogatják ki a házukból: Csiga-biga gyere ki, ég a házad ideki... Talán volt más is?

- Hát, mindenféle sérült madarakat rajzol, például a múltkor egy vak madarat. - így az óvónő.

- Hm, hogyan? Ja, igen. Ön nem hallotta azt a kedves magyar mondókát, hogy Csip, csip, csóka, vak varjúcska...?

- Na, jó. De a csonka tehén mégiscsak durva.

- Csonka tehén? Hm, ... Ja, igen. Egy nagyon helyes kis dalocskánk van: Boci, boci tarka, se füle, se farka...
- ...és mondja, kedves Anyuka! Semmi vidám, kedves dalocskát nem énekelnek a magyar gyerekek?

- Dehogynem. Ott van például a Süss fel nap, fényes nap, kertek alatt a ludaink... izééé ... megfagynak.
..


Ahogy az előző hírlevelünkben is említettük, márciusban is a szokásos 5% kedvezmény helyett 20% kedvezményt adunk az általunk kiszerelt tintákra abban az esetben, ha a rendelés nem csak egy db tintát tartalmaz. Azaz ha legalább egy utántöltő készletet és egy tintát, vagy legalább két tintát rendel, akkor a tintákat az 1880 Ft - 5% = 1785 Ft helyett 1880 Ft - 20% = 1500 Ft-ért kapja!

Az általunk kiszerelt fekete tintákat 2x20 ml = 40 ml-es kiszerelésben küldjük. A használatukhoz szükség van egy fekete utántöltő készletre, hiszen abban vannak a feltöltéshez és a fúvóka-légtelenítéshez szükséges eszközök, valamint a képekkel illusztrált, magyar nyelvre fordított feltöltési útmutató is. Ezek nélkül pedig nem érdemes nekilátni a patrontöltésnek, mert ha a feltöltést vagy a fúvókalégtelenítést rosszul végzi el, az a patronja "életébe" kerülhet, egy új patron pedig nem olcsó dolog.

Várjuk Öntől is a véleményét, visszajelzését a patrontöltésről, hogy azzal másoknak is tudjunk segíteni!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Annyira egyszerű és praktikus a feltöltés a mellékelt eszközök segítségével, hogy szerintem aki már nyomtatót és számítógépet tud használni, annak nem jelenthet problémát. Ennél egyszerűbb már csak az lehetne, ha magától feltöltődne a patron. :-)
Én a kiszállítás korrektségével, a festék árával, valamint a minőségével maximálisan meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom minden felhasználónak. Még egyszer köszönöm!"

                                                                         
     Szentey Nándor


"A munkahelyemen és otthon is egy multifunkciós nyomtatóm van. Évek óta Önöktől rendelem a fekete és színes utántöltőt is! Nagyon szeretem, gazdaságos, rengeteget tudok egy töltéssel is nyomtatni! A családi albumot is ezzel készítem, mert fotónyomtató is egyben a gépem, és a két gyermekemről az összes képet otthon saját Magam nyomtatom! Egyszerű utántölteni, és szinte tizedébe kerül, mintha az új patronokat venném, hiszen a fényképek minőségi nyomtatásához másképpen adagolja a gép a festékeket! Egyik alkalommal a postán megsérült a küldemény, kifolyt a festék, és plussz két fecskendővel kaptam Önöktől ingyen a kár enyhítésére! Úgyhogy a becsületességgel is teljesen meg vagyok elégedve, mindenképpen csak jót tudok mondani a töltéssel és a vásárlással kapcsolatban is!"
                                                                               Kádárné Nagy Edit



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. március végéig - illetve a 2012. áprilisi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-GeriHalliwell-03

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a
www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.
- RefillParadise.hu
        +36 30 218 7667
        6725 Szeged, Veresács u. 51.
        info@refillparadise.hu





Rendelési információk:
Az utántöltő kitteket a www.refillparadise.hu weblapon tudja megrendelni, a kiszállítás az egész ország területén postai úton, utánvéttel történik. Szegedi ügyfeleinknek tudjuk vállalni a személyes kiszállítást.





 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://refillparadise.hu/phplist/?p=unsubscribe&id=1