Ha Önnél nem olvasható a hírlevél, kattintson ide: http://www.refillparadise.hu/hirlevel/hirlevel-201202.htm
 
                               
RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2012. februári hírlevél

Szemezgetés az eddig beérkezett ötletekből

Minden háztartásban, minden családnál, minden vállalkozásban vannak olyan költségek, amelyek minden bizonnyal feleslegesek, vagy legalább is kevesebből is meg lehetne úszni. Sőt, átlagosan egy-egy családi költségvetésben ezek az összegek havi több ezer Ft-ra, éves szinten akár százezer Ft-ra vagy még többre is rúghatnak... Azt meg már ki sem merem számolni, hogy néhány évtized alatt akár egy egész lakás árát, több új autó árát is ki lehet így dobni az ablakon...

Előző hírlevelünkben felvetettük azt a témát, hogy ki hogyan tud megtakarítani a családi költségvetésből kisebb vagy nagyobb összegeket, milyen tippekkel, ötletekkel tudjuk segíteni egymást abban, hogy ne dobjuk ki a pénzt feleslegesen az ablakon.

Íme néhány a beérkezett ötletekből:

 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

1.) Télen a fűtésszámlát lehet jelentősen csökkenteni az ablaküvegekre ragasztott buborékfóliával. Ilyen fóliát olcsón be lehet szerezni a különféle kertészeti boltokban. A fóliából az ablaktábla méreténél minden oldalon 1-1 cm-rel kisebb téglalapot vágunk, majd az ablaküvegre a széleken kimaradó 1 cm-es sávon széles Cellux-al felragasztjuk az íveket. Nyáron ugyanezek a kánikula ellen is hatásos védelmet nyújtanak, nem melegszik fel annyira a lakás.


2.) Korábban sok családnál volt szokás, hogy Karácsonyra, Húsvétra akár 40-50 képeslapot is el kellett küldeni a távolabb élő családtagoknak, ami a mai postai árakon már több ezer Ft-os kiadást jelentene. Az se megoldás, hogy a költségekre való tekintettel nem küldünk nekik üdvözletet. Ma már ez a különféle internetes képeslapküldőkkel ingyenesen is megoldható, és évi 10.000 Ft körüli megtakarítást hoz.


3.) Szintén a fűtésszámlával kapcsolatban jelezte több olvasónk is, hogy nagyon jól bevált nekik a korábbi hírlevelünkben ajánlott Four Magnet gázfogyasztáscsökkentő technológia. Miután megrendelték, kb. két héten belül a Four Magnet Kft. szerelői be is szerelték és komoly, érezhető megtakarítást értek el már az első havi gázfogyasztáson is. A mérések 11-12%-os megtakarítást mutattak. Emlékeztetőül itt lehet megnézni a beszerelésről egy videót:

        http://www.sporoljongazt.hu/index.php?ref=2


4.) Természetesen szóba került az is, hogy a nyomtatókon, a tintapatronokon mekkora összegeket lehet megtakarítani, idézzük egy kedves olvasónk, Tarnóczi Attila úr értékes tapasztalatát:

"Már régóta használom az utántöltő kitteket, az elmúlt évek során nagyon sokszor feltöltöttem már a patronjaimat, és azt tapasztaltam, hogy a nyomtatók nagyon-nagyon meghálálják a törődést, az odafigyelést. Egy-egy patronomat legalább 10 alkalommal fel tudom tölteni, és ezt úgy érem el, hogy minden egyes feltöltés után elvégzem azt a forróvizes papírzsebkendős fúvókatisztítást, akár szükséges, akár nem. Ezzel megelőzöm az éppen hogy csak elkezdődő beszáradásokat is, így jóval kevésbé károsodik a fej a használat során. A másik fontos dolog, amit tapasztaltam, hogy jelentősen megnöveli a patronok élettartamát, ha egyszerre nem nyomtatunk vele sokat. Ha hosszabb nyomtatnivalóm van, akkor is kb. 10 lapos adagokban nyomtatom, utána hagyom egy kicsit pihenni, lehűlni a nyomtatót, a patront. Szinte mindig a hosszú, egy menetben történő nyomtatás volt az, ami gondot okozott a patron működésében, valószínűleg túl tud hevülni a fúvókasora. Ha ezzel az egyszerű trükkel meg tudom háromszorozni a patronom élettartamát, azzal már rögtön ezreket takarítok meg!"


Várjuk az Ön ötleteit is! Legyünk minél többen, akik segítünk ezzel másoknak!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Már egy ideje használom az utántöltő készleteiket, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Az első néhány alkalommal még jól összekentem mindent (szerencsére volt kesztyű a csomagban ami megvédett), de mára már 1-2 perc alatt, foltok nélkül megy a töltés.
Örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre, mert korábban mindig szívtam a fogamat, ha kifogyott a festék a nyomtatóból, ma már nem izgat, ha többet kell nyomtatni, mert tudom, hogy az ára nem olyan vészes."

                                                                         
     Kovács József


"Köszönöm szépen a segítséget és az akciót is! Az utántöltéssel kapcsolatban csak jó dolgokat tudnék mondani, ezért is rendeltem újra. Könnyű az utántöltés, a patronok aktív használat mellett is sokáig bírják és radikálisan olcsóbb! Köszönöm a lehetőséget!"
                                                                               Németh Leila



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. február végéig - illetve a 2012. márciusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-HalleBerry-02

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a
www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.
- RefillParadise.hu









 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://refillparadise.hu/phplist/?p=unsubscribe&id=1

 
www.RefillParadise.hu