Ha Önnél nem olvasható a hírlevél, kattintson ide: http://www.refillparadise.hu/hirlevel/hirlevel-201201c.htm
 
                               
RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2012. februári hírlevél

Milliók a semmiért - avagy hogyan takaríthatunk meg hatalmas összegeket...

Minden háztartásban, minden családnál, minden vállalkozásban vannak olyan költségek, amelyek minden bizonnyal feleslegesek, vagy legalább is kevesebből is meg lehetne úszni. Sőt, átlagosan egy-egy családi költségvetésben ezek az összegek havi több ezer Ft-ra, éves szinten akár százezer Ft-ra vagy még többre is rúghatnak... Azt meg már ki sem merem számolni, hogy néhány évtized alatt akár egy egész lakás árát, több új autó árát is ki lehet így dobni az ablakon...

Ha már a tintapatron-utántöltés kapcsán egy ekkora közösség, egy ilyen komoly méretű olvasótábor jött létre, használjuk ki ennek az előnyét, segítsünk egymáson ötletekkel, tippekkel, tanácsokkal, hogy hogyan lehetne a mindennapos költségeken - lehetőleg az életminőség csökkenése nélkül - spórolni, komoly összegeket megtakarítani!

 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Arra kérjük, írja meg, hogy Ön milyen költségeken hogyan takarít meg pénzt, hogyan hoz ki többet ugyanannyi pénzből! Ha csak egy ötlete van, azt is szívesen vesszük, de ha több ötlettel is segíteni tud másokon, annak még jobban örülünk!

A következő hírleveleinkben a legjobb ötleteket közzétesszük, így mindenki hasznát veheti mások leleményességének!

Az, hogy a kismamák a babaruhákat - amelyeket gyorsabban nő ki a pici, mint amilyen gyorsan elhasználódnának - egymás között cserélgetik, már régóta ismert megtakarítási tipp. Bizonyára sokan sok más hasonló tippel is rendelkeznek, így egymással megosztva ezeket, mindannyian jobban járunk!

Várjuk az Ön ötleteit is! Legyünk minél többen, akik segítünk ezzel másoknak!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Hogy miért is fontos számomra a patrontöltés? Mivel a párommal mindketten főiskolások vagyunk, és az a töménytelen mennyiségű jegyzet, scannelt könyvek, feladatlapok, na meg persze puskák kinyomtatása több száz oldalt jelent csak vizsgaidőszakban. Mivel manapság tankönyv gyakorlatilag nincs, hát már most irigy vagyok arra, aki ezt 'gyári' tintapatronnal megoldja. (...) Tehát aki idegenkedik a töltéstől, csak egy dolog miatt fog bosszankodni, azért hogy miért nem kezdte el korábban a töltést."
                                                                         
     Borbély Tibor


"Az előző HP nyomtatómhoz ha vettem egy patront, azzal több mint 1000 oldalt ki tudtam nyomtatni, és akkoriban még a patornok se voltak ennyire drágák. A mai nyomtatókkal már csak alig 200 oldalt tudok egy patronnal kinyomtatni, és a patronok ára is csillagászati. Ilyen időkben az utántöltés a legjobb megoldás! Olcsóbban és szebben nyomtatok a tintapatronos nyomtatómmal, mint a lézernyomtatóval, ráadásul ezzel színeset is tudok nyomtatni, azzal meg csak fekete-fehéret!"
                                                                               Tordai Győző



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. február végéig - illetve a 2012. márciusi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-HalleBerry-02

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a
www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.
- RefillParadise.hu









 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://refillparadise.hu/phplist/?p=unsubscribe&id=1

 
www.RefillParadise.hu