Ha Önnél nem olvasható a hírlevél, kattintson ide: http://www.refillparadise.hu/hirlevel/hirlevel-201201b.htm
 
                               
RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2012. januári hírlevél

Ahol szobrot állítottak a zsizsiknek...

Még 1919-ben történt, hogy az USA-ban, Alabama állam Enterprise nevű városában szobrot állítottak a zsizsiknek...

Na de miért is állítanak szobrot egy kártevő bogárnak??? - Ennek igen érdekes története van...

Az történt, hogy ez a vidék akkoriban szinte kizárólag gyapottermesztésből élt, és négy évvel korábban megjelent ott a Mexikóban honos gyapotzsizsik, majd 3 év alatt gyakorlatilag a földdel tette egyenlővé a gazdák gyapottermését.


 RefillParadise Hírlevél - Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak (képek) megjelenítését!

A zsizsiket ugyan sikerült végül kiirtani, de ez a probléma volt az, ami lehetővé tette, hogy a helyi gazdák mogyorótermesztésbe fogjanak, ami végül sokkal nagyobb hasznot és fellendülést hozott nekik. Ennek a fellendülésnek az emlékére állította fel Enterprise város vezetése azt a szobrot, amelyen egy nő emel a magasba egy talapzaton álló, az életnagyságának sokszorosára méretezett gyapotzsizsiket. Ezt a kártevőt arrafelé azóta is "a jólét hírnökének" tartják!

Tekin
tsünk a válságra és a jelenlegi gazdasági problémákra is úgy, hogy lehet, hogy ez hozza el a következő évek fellendülését!


Mozgalmas volt az elmúlt két hetünk: hirtelen akkorára nőtt az érdeklődés a CANON és egyes HP utántöltők iránt, hogy a készleteink gyakorlatilag kifogytak, így áthidaló megoldásokat kellett keresnünk. Azoknak az ügyfeleinknek, akik például fekete és színes utántöltőt rendeltek, azt javasoltuk, hogy csak a színes utántöltőt rendeljék meg, és mellé külön a fekete - általunk kiszerelt - tintát, így a fekete patron töltéséhez szükséges eszközöket a színes utántöltő dobozából "kölcsön tudták venni". Ezzel ők is lényegesen kevesebbet fizettek a megrendelésükért és mi is annyival több ügyfelet ki tudtunk szolgálni, hiszen így jutott azoknak is, akik csak fekete kittet rendeltek. Bár ezzel a módszerrel ugyanabból a raktárkészletből közel kétszer annyi ügyfelet ki tudtunk szolgálni, a CANON utántöltőkből a következő egy-másfél hét során még hiányunk van, nem fogunk tudni minden rendelést kielégíteni.

Akiknek emiatt csak késve tudjuk kiszállítani a rendelését, azoknak kárpótlásul a szokásos 5% helyett 10% kedvezményt adunk az utántöltőkre. A késedelem miatti kellemetlenségért előre is elnézést kérünk!


Ahogyan azt az előző hírlevelünkben is említettük, februártól emelkednek a postai díjak. A Magyar Posta ugyan már január 1-től az új díjszabással számol, mi azonban januárra még átvállaltuk ezt a plusz költséget (mivel mi is csak késve jutottunk a pontos információkhoz), így február 1-től lesznek érvényesek az új csomagolási és postai költségek:

              4000 Ft alatti rendelés esetén 1300 Ft a postaköltség
              4000 Ft és 10.000 Ft közötti rendelésnél 1500 Ft a postaköltség
           10.000 Ft feletti rendelésnél 1800 Ft a postaköltség

Az ehavi akciónk január 31-ig érvényes:

Az általunk kiszerelt tintákra január végéig egy különleges akciót hirdettünk meg:
Amennyiben Ön legalább egy utántöltő készletet és egy kiszerelt tintát (40 ml-es kiszerelés) vagy legalább két csomag kiszerelt tintát (2 x 40 ml) rendel a hírlevelünk alján található kedvezménykupon feltüntetésével, akkor a kiszerelt tintákat 5% helyett 20% kedvezménnyel kapja, 1785 Ft helyett 1500 Ft-ért!

(Fontos, hogy a tinták használatához szüksége van a megfelelő fekete utántöltő készletben (vagy az ahhoz tartozó színes készletben) található eszközökre!)


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Már korábban is rendeltem Önöktől, csak közben lakcímváltozás történt! Nagyon meg voltam elégedve és tényleg gyerekjáték feltölteni!"
                                                                         
     Kovács Gyuláné


"Köszönöm az utántöltőket, nagyon gyorsan megérkeztek. És külön köszönöm, hogy telefonon felhívták a figyelmemet az akciójukra! (Korábban nem voltam feliratkozva a hírlevelükre, de ezután rendszeres olvasójuk leszek!) "
                                                                               Daróczi Károly



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2012. január végéig - illetve a 2012. februári első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-VanessaHudgens-01

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit (illetve a legalább 2 tételt tartalmazó megrendeléseikben a tintákat január végéig 20% kedvezménnyel).

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a
www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.
- RefillParadise.hu









 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://refillparadise.hu/phplist/?p=unsubscribe&id=1

 
www.RefillParadise.hu