Ha Önnél nem olvasható a hírlevél, kattintson ide: http://www.refillparadise.hu/hirlevel/hirlevel-201111c.htm
 
                         
Kérem, hogy engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. novemberi hírlevél

Soha nem volt még ekkora igény a Partnerprogramra!

Évekkel ezelőtt szakemberek azt jósolták, hogy az Internet legalább annyira az Életünk része lesz, mint a TV és a rádió. Mára ez nem csak hogy bekövetkezett, hanem már ott tartunk, hogy az Internet nélkül szinte meg se tudunk lenni... Erről is van egy viccünk:

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Lezuhan egy amerikai magánrepülőgép. Egyikük - egy vérbeli amerikai manager - túléli, és valahogy eljut egy lakatlan szigetig. Fél évet eléldegél kókuszon és kókusztejen, és egész nap a tengert kémleli. Egyszer csak egy csónakban kiköt egy gyönyörű nő. A manager megörül:
- Remek, végre valaki megmentett!!!
- Sajnos én is csak egy hajótörött vagyok, a sziget túlsó felén lakom.
- Milyen szerencsés, hogy a csónakkal jutott el a szigetre, talán megpróbálhatnánk eljutni innen.
- Nos a csónakot én építettem, bambuszból, háncsból és levelekből. Ahogy a nap járásából, és a csillagokból kiszámítottam, legalább 2 hétre vagyunk a legközelebbi lakott szárazföldtől, és ennyi ivóvíz nem fér a csónakba. Nincs kedve átjönni hozzám, biztos régen volt már társasága.
Át is eveznek a sziget másik felére. A manager teljesen le van nyűgözve, kikövezett út vezet egy csodálatos bungalóhoz.
- Iszik valamit? - kérdezi a nő.
- Köszönöm nem, elegem van a kókusztejből.
- Van saját lepárlóm. Egy Martinit?
A férfi teljesen döbbenten ül, és kortyolgatja a Martinit.
- Gondolom szívesen megborotválkozna, amíg én átöltözöm.
A manager szó nélkül átmegy a fürdőszobába, ahol két kiélezett kagylót talál. Mire megborotválkozik, a nő mindössze néhány liánba öltözötten fogadja:
- Gondolom, régóta egyedül van...
- Igen. - feleli bizonytalanul a férfi.
- És biztosan szeretne olyasmit csinálni, amit már régen nem tett meg...
- Nem mindja komolyan! Megnézhetem az e-mailjeimet?!



Szóval itt tartunk az Internet felhasználásával... Ma már egyre több embernek van saját weblapja, és akinek még nincs, az is szeretne magának egyet. Van, aki a vállalkozása számára, van, aki a hobbijáról indítana egyet, és van, aki pénzt akar keresni a weblapjával.

Az internetes pénzkeresésnek is nagyon sokféle módja van, vannak, amelyek mindig is jól működtek, és vannak, amelyek eleve hamvába holt ötletek. (A mindenféle "pénzért kattintgatós" lehetőségekre gondolok... Az aztán senkinek nem hoz hasznot, csak feleslegesen dolgoztatja az Internetet és Önt...)

Ha valakinek van saját terméke, szolgáltatása, vagy akár olyan tudása, szakértelme, amit a weblapján el tud adni, abból elég egyszerűen bevételt tud termelni. Ha pedig nincs ilyen, akkor a rendelkezésére állnak a különféle partnerprogramok, affiliate programok, amelyekben másvalaki termékét, szolgáltatását reklámozva lehet bevételre szert tenni.

A RefillParadise Hírlevél Partnerprogram nem csak abból a szempontból különleges, hogy itt semmit nem kell eladni a jutalékért, hanem azért is nagyon vonzó, mert ajándékba jár hozzá egy értékes online tanfolyam, amely pontosan abban segít, hogy minél nagyobb bevételt termeljen Önnek a weblapja.

Erről az értékes információforrásról itt olvashat:
         www.refillparadise.euceg.hu/webmarketing

A tanfolyam - ha bárki számára elérhetővé tennénk - kb. 35.000 - 45.000 Ft-ba kerülne, de Ön ehhez most ingyenesen hozzájuthat, ha van saját weblapja és jelentkezik az ingyenes Partnerprogramunkra, majd kiteszi a weblapja oldalaira a Partnerlinkjét. Ezzel Ön jutalékot is kap a weblapjáról a RefillParadise oldalára érkező hírlevélfeliratkozók után, valamint a WebMarketing VillámKurzus tanfolyami anyagához is hozzájut!

Ha viszont még nincs saját weblapja, erre is kialakultak a jól működő megoldások. Vannak ingyenes weblapszerkesztő rendszerek, amelyekkel - a weblapjának mindenféle reklámokkal történő túlzsúfolása árán - saját maga is meg tudja szerkeszteni a weboldalát. (Pl. a HuPont.hu, az 5MP.Eu és hasonlók.)

Viszont létrejöttek nagyon kedvező áron profi, reklámmentes webszerkesztő rendszerek is. Az egyikkel ráadásul nem csak saját domainneve, weblapja és profi email-postafiókjai lesznek, hanem - szintén a partnerprogramok, affiliate programok működése révén - komoly és egyre növekvő bevételt is kiépíthet magának!

Képzeljen el egy 12 éve kiemelkedően sikeres kaliforniai céget, amely rekordokat döntött a növekedési sebességével, és egyre csak növekszik!

Ez csak úgy lehetséges, ha olyan szolgáltatást nyújt, amelyre szükségük van az embereknek, olyan áron, amelyet bőven megéri kifizetni érte, és olyan lehetőséget tartalmaz, amellyel bárki pénzt tud keresni, aki akar!

Ha egy kicsit jobban megismeri ezt a lehetőséget, látni fogja, hogy itt a jövedelmeknek gyakorlatilag nincs felső korlátja!

Nem azt akarom ezzel mondani, hogy semmit nem kell tennie és milliomos lesz, hiszen ezt úgysem hinné el. Arról van szó, hogy az itt létrejövő jövedelmei akkor is növekszenek, amikor Ön már aktívan nem is foglalkozik vele. Ezt nevezik tulajdon-alapú jövedelemnek, amelyhez itt - az elnevezése ellenére - "tulajdon nélkül", befektetés nélkül tud szert tenni.

Kattintson ide és kérjen további információkat is:
        www.netrend.ws/freedom

Egy különleges ajándék is jár az ingyenes információk mellé: egy olyan eBook, amelyet akkor is megtarthat, ha esetleg végül mégse érdekelné az együttműködésünk. Ez az eBook viszont egy aranybánya lehet Önnek, ha bármilyen internetes üzletbe kezdene!

Ha bármi kérdése van, személyesen is tudok segíteni, hiszen már komoly eredmények vannak mögöttünk, egy komoly csapattal dolgozunk ennek a nemzetközi partnerprogramnak a bővítésén. Keressen meg bátran a fenti weblapon levő elérhetőségeinken!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"A megrendelésem után gyorsan megkaptam a csomagot. Már sikerült is a feltöltés. Ezentúl rendszeres vásárlójuk leszek."
                                                                         
     Surányi Lajos


"Ha ez az utántöltés tényleg ennyire jó és ennyire gazdaságos, akkor miért nem így nyomtat mindenki? Márpedig ennyire jó és ennyire gazdaságos, én kipróbáltam és tökéletesen működik!"
                                                                               Árpádné Mónika



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. november végéig - illetve a 2011. decemberi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-OliviaWilde-11

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a
www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.
- RefillParadise.hu









 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.
Amennyiben leiratkozni szeretne, azt ezen a webcímen tudja megtenni: http://refillparadise.hu/phplist/?p=unsubscribe&id=1