Ha Önnél nem olvasható a hírlevél, kattintson ide: http://www.refillparadise.hu/hirlevel/hirlevel-201110a.htm
 
Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. októberi hírlevél

Amit a gázszolgáltatója BÁRMI ÁRON eltitkolna Ön elől...

Most - az őszi - téli időjárás beköszöntével - kivételesen nem a tintapatronokról és a nyomtatási költségekről lesz szó...

Bizonyára az Ön költségvetését is alaposan megterheli a közelgő tél jelentős fűtésszámlája.

Amennyiben Önöknél - akár magán-, akár céges célokból - gázfűtés van, minden bizonnyal érdemes lesz végigolvasnia ezt a hírlevelet. Sőt, valószínűleg azok az emberek is az eszébe jutnak, akiknek érdemes lesz ezt a levelet továbbküldenie. Hiszen a pénz mindenkinek érték, és ha egy egyszerű ötlettel meg lehet takarítani belőle kellően sokat, az mindenkit érdekelni fog!


 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!


A gáz árának emelkedését megállítani nemigen tudjuk, sőt, az elmúlt években ez is csak egyre nagyobb mértékben emelkedett.

A gázkészülékeink fogyasztásán viszont csökkenteni tudunk, nem is keveset! Ma már olyan technológia áll a rendelkezésünkre, amelyet sikerrel alkalmaznak a gépjárművek fogyasztáscsökkentésénél is, de a legnagyobb hatékonysággal mégis a gázkazánok esetében használható.

"A gázszerelőnk ajánlotta a Four Magnet fogyasztáscsökkentő készüléket. A garancia miatt nem volt mit veszteni rajta, így be is szereltettük és maximálisan elégedettek vagyunk vele! 21%-os megtakarítást tudott elérni vele a beszerelést végző szakember, ez azt jelenti, hogy nekünk már egyetlen fűtési szezon alatt bőven megtérül, és mivel nem tud elromlani sem, innen kezdve egy életen át tiszta megtakarítást jelent! Mindenképpen okos döntés volt beszereltetni!"
                                                                         
     Dr. Kalmár Endre

Partnerünk, a Four Magnet Kft. által forgalmazott és a megrendelők gázkészülékeibe szakértők által beszerelt gázfogyasztás-csökkentő eszközökkel az eddigi gázfogyasztásának jelentős részét, 5 - 20%-át meg tudja takarítani! Ez az esetek nagy részében azt jelenti, hogy Önnek akár már 1-2 év alatt bőven megtérül az egyszeri beruházása, onnan kezdve pedig minden évben tiszta haszonként könyvelheti el a fűtési költségein elért komoly megtakarítást!

Az, hogy pontosan mekkora megtakarítást, mekkora gázfogyasztás-csökkenést sikerül elérni, nyilvánvalóan attól függ, hogy a jelenlegi kazánja, gázkészüléke mennyire takarékos, mennyire korszerű. Ha egy régebbi, kevésbé gazdaságos gázkészüléke van, annak a működését a Four Magnet technológia sokkal jobban tudja optimalizálni, így valóban nem ritka a 20%-os megtakarítás. Egy már most is nagyon takarékos, korszerű, drága gázkazánon viszonylag alacsonyabb lehet a fogyasztáscsökkenés, de még a legkorszerűbb készülékeken is kb. 5% megtakarítás biztosan elérhető.

A készülék használata nem csak gazdasági megfontolásból, hanem környezetvédelmi szempontból is rendkívül előnyös, így egyszerre két legyet üthet egy csapásra!


A készülékre egy különleges garancia vonatkozik:

Amennyiben a beszerelés során nem sikerül
gázfogyasztás-csökkenést kimutatni,
Ön a készülék vásárlásától
mindenféle költség nélkül visszaléphet!

Ilyen garancia mellett Önnek egyszerűen semmilyen kockázata nincs.

Ismerje meg a Four Magnet technológiát és döntse el Ön, hogy meddig kívánja még fizetni a magas gázszámlákat!

A készülék működéséről, annak tudományos hátteréről itt olvashat:

Kattintson a linkre:
     http://www.sporoljongazt.hu/index.php?ref=2

Bízom benne, hogy Ön is ugyanolyan örömmel használja majd a Four Magnet gázfogyasztás-csökkentő technológiát, mint a Four Magnet Kft eddigi több ezer elégedett ügyfele és partnere!


UI: A weblapon szereplő ár - amely tartalmazza a beszerelés és bemérés díját is - a tél közeledtével emelkedni fog. Gondoljon azokra a feleslegesen kidobott pénzösszegekre, amelyeket a gázszámlájára költ! Érdemes mielőbb megrendelnie a Four Magnet technológiát, hogy már az idei tél is alacsonyabb fűtési költségekkel és komfortosabb, melegebb lakással tegye Önt boldogabbá!

További információ:     http://www.sporoljongazt.hu/index.php?ref=2


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Pár hónap kihagyás után most kellett újra elővennem a nyomtatómat és meglepődve tapasztaltam, hogy a patron fúvókasora ezidő alatt beszáradt. Szerencsére emlékeztem a RefillParadise oldalon látott videóra és az abban említett fúvókatisztításra, így gyorsan meg is tudtam oldani a problémát! Egyúttal fel is töltöttem a patront és kilégtelenítettem a fúvókákat. Ha nem találtam volna rá a RefillParadise-ra és nem lett volna kéznél az utántöltő készlet, most ez egy többezer forintos patroncserés kaland lett volna!"
                                                                         
     Nagylaki Péter


"Számomra az egyik legértékesebb dolog az volt, amikor telefonon segítettek a problémám elhárításában! Ilyen segítőkészséget más cégnél még soha nem tapasztaltam!"
                                                                               Tarlós Márta

"Már korábban is sajátkezűleg töltöttem a patronjaimat, mielőtt rátaláltam volna a weblapjukra, de akkor egy új patront legfeljebb még 1-2 alkalommal tudtam feltölteni, utána tönkrement. Az Önök utántöltőivel nem ritka, hogy 6 - 8 vagy akár 10 alkalommal is feltöltöm ugyanazt a patront! Óriási különbség, hogy ennyivel ritkábban kell sokezer Ft-ért patronokat vennem!"
                                                                               Pálföldi Tamás



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. október végéig - illetve a 2011. novemberi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-KimNovak-10

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a
www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.
- RefillParadise.hu









 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.