Ha Önnél nem olvasható a hírlevél, kattintson ide: http://www.refillparadise.hu/hirlevel/hirlevel-201109b.htm
 
Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. szeptemberi hírlevél

Ön szerint melyik a legjobb?

A mai gazdasági helyzetben egyre több ember alaposan megfontolja azt is, hogy mennyi pénzt költ a nyomtatója tintapatronjaira. Márpedig nyomtatni muszáj, egyetlen vállalkozás sem teheti meg azt, hogy ne legyen üzemkész a nyomtatója, hiszen ez az alapvető irodai működést bénítaná meg. Sőt, ma már a magánembereknek is alapvető szükséglete, hogy ki tudják nyomtatni azt, amit szeretnének. A nyomtatónak nem szabadna luxuscikknek lennie!

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

A RefillParadise Partnerprogram kapcsán már régóta együttműködünk a weblappal rendelkező partnereinkkel és jutalékot fizetünk nekik az általuk a weblapunkra irányított hírlevélfeliratkozók után. Emberek ezreinek segítettünk már abban, hogy töredékére csökkentse a tintasugaras nyomtatási költségeit. A HP, CANON és LEXMARK patronok nagyon nagy részéhez tudunk olyan megoldást adni, amellyel legalább az ÖTÖDÉRE, de gyakran a NYOLCADÁRA - TIZEDÉRE csökkentheti bárki a költségeit, innen kezdve egy Életen át! Ez legalább 80-90%-os megtakarítást jelent, ami éves szinten sok esetben több tízezer Ft!

Ha Önnek is van saját weblapja - bármilyen témában -, akkor ingyenesen részt vehet a Partnerprogramban és pénzt kereshet a weblapja hirdetési felületeinek segítségével!

Most a korábbi bannerek és ajánlott reklámszövegek mellé további új bannerek is felkerültek, de természetesen Ön is kitalálhatja a saját reklámszövegét és használhatja azt a Partnerprogramban való részvételhez!

A RefillParadise Partnerprogramról itt talál további információkat, és ugyaninnen tud belépni a regisztrációs oldalra és az admin-felületére. (Fontos, hogy a regisztrációs oldalon a felhasználónév NE tartalmazzon semmilyen írásjelet vagy ékezetes betűt!!!)

http://www.refillparadise.hu/partnerprogram.htm

Az ingyenes regisztráció után Ön az admin-felületén megtalálható bannerek, linkek közül bármelyiket - akár többet is - kiteheti a weblapja forgalmas, jól látható helyeire, ezzel az Ön látogatói közül azok, akiket érint, felfigyelnek rá, kattintanak a bannerre vagy linkre, a rendszerünk pedig nyilvántartja, hogy ez a látogató az Ön weblapjáról érkezett. Ha a látogató a következő 1 hét során feliratkozik a hírlevelünkre - márpedig a komoly érdeklődők fel szoktak iratkozni -, akkor Önnek ezért 50 Ft jutalék jár. Ha a jutaléka elérte a 2000 Ft-ot, email-ben kérheti annak kifizetését. Ennyire egyszerű!

Az admin-oldalon a Bannerek / Linkek menüpontban megtalálja az összes bannert és linkszöveget. Kérjük, írja meg nekünk, hogy Önnek melyik tetszik a legjobban!
Melyikről mi a véleménye?


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nagyon elégedett vagyok a készleteikkel! Mindig gond nélkül sikerül a feltöltés, és egy patront akár 8-szor is fel tudok tölteni velük, mielőtt tönkremenne a fúvókasora!"
                                                                         
     Kallai Árpád


"Örülök, hogy rátaláltam pár éve a RefillParadise-ra, nagyon sok pénzt takarított már meg nekem. Minden ismerősömnek szívesen ajánlom."
                                                                               Dr. Sebestyén András

"Köszönöm a gyors kézbesítést! Már fel is töltöttem a patronjaimat! Kiszámoltam, tényleg hihetetlenül olcsón jön ki így a feltöltés, a töredéke a patronok bolti árainak!"
                                                                               Kardos Adrienn



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. szeptember végéig - illetve a 2011. októberi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-AmyRuss-09

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a
www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.
- RefillParadise.hu









 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.