Ha Önnél nem olvasható a hírlevél, kattintson ide: http://www.refillparadise.hu/hirlevel/hirlevel-201109.htm
 
Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. szeptemberi hírlevél

Az Év Leghülyébb Embere, és más vidám dolgok...

A chicagói hóvihar után, a 25 centiméteres hóban egy férfi egy órán keresztül lapátolta a havat, hogy gépkocsija számára parkolóhelyet biztosítson. A munka elvégzése után, a beállás helyett, előbb visszavitte a hólapátot a házba. Amikor visszatért az utcára, már egy nő beparkolt az imént kiásott helyre. Teljesen érthető módon a férfi a beparkolt nőt a helyszínen agyonlőtte.


 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Egy zimbabwei maszek busz tulajdonosa, hogy szomját oltsa, útközben megállt egy italra, de amikor visszaült a volán mellé, azt észlelte, hogy a 20 elmebajos, akiket át kellett volna szállítani Harare-ből Bulowayo-ba, az utolsó szálig meglépett. Miután nem akarta feltárni balfácánságát, beállt a legközelebbi buszmegállóba és közölte a várakozókkal, hogy 20 személyt el tud szállítani. A felszállt utasokat el is vitte a bulowayo-i elmegyógyintézetbe. Megérkezésekor közölte az ápolókkal, hogy a szállítmány nagyon izgága és fantáziadús. A valóság kiderítéséhez 5 napra volt szükség.

Egy női vásárló éppen elhagyott egy üzletet, amikor egy férfi kikapta a kezéből a retikült és elfutott vele. Az egész jelenetet az üzletből végignézték és azonnal hívták a rendőrséget, akik percek alatt elfogták a bűnözőt, akit visszavittek a helyszínre azonosítás végett.
Megérkezés után a rendőr fennhangon közölte, hogy felismerésre kerül sor, amire a bűnöző készségesen közbevágott, "Igen uram, ő az, tőle loptam el a retikült."

Egy férfi hajnal 5 órakor besétált a Burger King helyiségébe, és pisztolypörgetés közben kérte a kassza tartalmát. Az alkalmazott közölte, hogy nem tudja kinyitni a kasszát csak akkor, ha rendelést adnak le. Erre a betörő kért egy adag sülthagymát. Az alkalmazott közölte, hogy sült hagyma reggelire nem rendelhető, amire a betörő káromkodva elment. Ez a betörő kapta "az év leghülyébb embere" különdíjat.

Egy parkoló lakókocsiból éjjel egy férfi ki akarta szívni a benzint a magával vitt kanna és gumicső segítségével. A sötétben óvatosan lecsavarva a kupakot, behelyezte a magával hozott csövet a tartályba és szívott egy nagyot. Az eredmény kifejezetten meglepő volt. A kihívott rendőr a földön egy rosszullét jeleit mutató, fetrengő férfit talált, aki véletlenül nem a benzintankba eresztette be a gumicsövét, hanem a lakókocsi vécéjének gyűjtőtankjába. A lakókocsi tulajdonosa nem tett feljelentést. Nyilatkozata szerinte ekkorát még életében nem röhögött...

A kaliforniai Long Beachen egy rabló rálőtt a leendő áldozatára. Azonban a pisztoly csütörtököt mondott, egy visszafogott kattanás, aztán semmi. A rabló csodálkozva nézett bele a pisztoly csövébe és újra meghúzta a ravaszt. Ez alkalommal a fegyver hibátlanul működött...

Magyarországon egy középkorú férfi havonta átlagosan 300 oldalt nyomtatott a kis irodájában (ez csak napi 15 oldal!), ezzel mindig ki is fogyott a tintapatronja, amit annak rendje és módja szerint kidobott, majd vett egy új patront a közeli boltban kb. 6000 Ft-ért.
Ezzel évi 72 000 Ft-ot költött el patronokra, ami az elmúlt 15 év során - amióta az egyszemélyes kis irodája működik - több mint 1 000 000 Ft volt.
Ha olvasta volna a hírleveleinket, mindössze évi 5 - 8000 Ft-ból megúszta volna a nyomtatást, a maradék pénzen pedig már az első évben vehetett volna a párjának egy mosogatógépet, a következő évben elvihette volna őt egy luxus-wellness hétvégére, vagy bármi más értelmes dologra költhette volna...

Ő vajon mennyiben különbözik a fenti díjazottaktól???    :-)


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nem gondoltam hogy ilyen gazdaságos a patron utantöltés! Már sok készletet elhasznátam (fényképek, dokumentációk készítése), nagyon sok alkalommal fel lehet tölteni a gyári patront (két év alatt egyszer kellet patront cserélni). Az utántöltővel sokkal olcsóbb a nyomtatás. Egyszerűen kezelhető - mindenkinek ajánlani tudom, valóban sokkal olcsóbban jön ki így a nyomtatás."
                                                                         
     Csörsz Attila, nyugdíjas


"Már több éve használom az utántöltő készleteiket. Emlékszem, legelőször még egy kicsit összekentem magam a tintával, de már a második feltöltés teljesen tisztán sikerült!"
                                                                               Almási Lászlóné

"Nagyon gyorsan megérkeztek az utántöltőim, már fel is töltöttem a patronjaimat. Sokat tanultam a hírleveleikből és a weblapon levő videókból. A partnerprogramjukban is részt veszek és szívesen ajánlom másoknak is."
                                                                               Kalló Tímea



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. szeptember végéig - illetve a 2011. októberi első hírlevelünkig - érvényes
5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-AmyRuss-09

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a
www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt.
- RefillParadise.hu









 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.