Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. augusztusi hírlevél

...áció, ...ció, ...ió, ...ó! Vége.

Sajnos véget ért a nyár. Sokaknak az iskola kezdődik pár napon belül.

Az iskolakezdésről az a régi vicc jut az eszembe, amikor a vasutas kisfia a legelső tanítási napjáról hazaérve kifakad:

"Kész átverés az egész! Az ajtóra ki van írva, hogy I. osztály, belül meg minden fapados!"


 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Egy diák számára ma már a számítógép, az internet - és így a nyomtató is - alapvető eszköze a tanulásnak, és nagyon kellemetlen, ha a nyomtató épp akkor üzemképtelen, amikor szükség lenne rá.

A nyári kánikulában gyakori probléma a tintasugaras nyomtatók patronjainak a beszáradása. Szerencsére ezen könnyen lehet segíteni egy jól bevált, egyszerű házi módszerrel.

Az első és legfontosabb dolog, hogy ne erőltessük a nyomtatást, ha színhibát, kihagyást, csíkozást vagy bármilyen nyomtatási rendellenességet tapasztalunk, mert azzal csak tönkretehetjük a patronunk fúvókasorát, egy patroncsere pedig nem olcsó mulatság...

Ha ilyen rendellenességet tapasztalunk, mielőbb állítsuk le a nyomtatást, végezzük el a következő fúvókatisztítást, esetleg ha ez sem segít, töltsük fel a patront és ismételjük meg a fúvókatisztítási műveletet:

Egy kistányérba tegyünk papírzsebkendőt, öntsünk rá egy kevés vizet, majd mikrosütőben 30 másodpercnyi melegítéssel forrósítsuk fel a vizes papírzsebkendőt. (Ha nincs mikrosütőnk, akkor forraljunk fel egy kevés vizet és azt öntsük a kistányéron levő papírzsebkendőre.)

Erre a forróvizes papírzsebkendőre szorítsuk rá a patron fúvókasorát egy percre, majd újabb 1 perces rányomásokkal a papírzsebkendő más részein ismételjük ezt meg. Ha kell, újra forrósítsuk fel a vizes papírzsebkendőt. Néhány ilyen forróvizes kezelés után végezzünk próbanyomtatást, és ha kell, ismételjük meg a fenti próbálkozásokat. Sokszor már 1-2 kezelés is nagyon látványos eredményt hoz!

Iskolakezdési kedvezményünk keretében 2011. szeptember 5-ig 10% kedvezményt adunk az utántöltő készletek árából. A kedvezményt ezzel a kuponkóddal veheti igénybe:

    Iskolakezdési-10%-MichaelJFox-0905

Másolja a rendelésébe, illetve küldje el azoknak az ismerőseinek, akiknek szüksége lehet rá, hogy a korábbinak a töredékéért tudjon nyomtatni!

Bízunk benne, hogy sikerült segítenünk a nyomtatója még gazdaságosabb használatában!

Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Örülök, hogy ennyire megbízható és jól működő partnerprogramra sikerült bukkannom! Most ismét elértem a jutalékkifizetési határt, kérném a jutalékom kifizetését! Köszönettel:"
                                                                         
     Pavlik Károlyné


"Megérkezett a patrontöltő készlet, és egyből neki is álltam, minden gond nélkül sikerült az utántöltés!"
                                                                               Honner Norbert

"Nem gondoltam volna, hogy még egy nyugdíjasnak is ennyire könnyen fog menni a patrontöltés. A leírás és az eszközök tényleg nagyon profik!"
                                                                               Szabó Tamás



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. augusztus végéig - illetve a 2011. szeptemberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-SophieMonk-08

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.