Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. augusztusi hírlevél

A Magyarországi Nagy Fal

Egy hihetetlenül érdekes - és nagy port kavart - blogbejegyzésre bukkantam, amely Wolf Gábor (a MarketingCommando vezetője) tollából érkezett, és úgy érzem, komoly szerepe lehet abban, hogy egyre többen meglássuk azt az erőt, amely a saját felemelkedésünkhöz, személyes sikereinkhez, és összességében az egész ország előbbrejutásához annyira szükséges lenne.

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Ezt a blogbejegyzést itt találja:

http://www.marketingcommando.hu/blog/a_magyarorszagi_nagy_fal

Bízom benne, hogy ez most nagyságrendekkel értékesebb lesz az Ön számára is, mint a szokásos vicces, humoros hírleveleink. Lehet, hogy szórakoztatóbb is lesz a rengeteg értékes, előremutató hozzászólás olvasása is, még ha nem is abban az értelemben, hogy nevet rajtuk egy jót...

Hasznos olvasást kívánok!


Egyre népszerűbbé válik a RefillParadise Hírlevél Partnerprogram, amelyben jutalékot fizetünk az után, ha Ön további hírlevélolvasókat ajánl. A Partnerprogramban természetesen ingyenesen részt vehet, sőt, ajándékba kapja a WebMarketing Villámkurzus című online tanfolyamunkat, amelynek nagyon nagy hasznát veheti, ha bármilyen weblapja van, hiszen megtanítjuk arra, hogy hogyan futtathatja fel a látogatottságát, hogyan kereshet vele pénzt!

(Ez a tanfolyam - ha pénzt kérnénk érte - kb. 35.000 - 45.000 Ft áron lenne elérhető, de Önnek, mint a RefillParadise Partnerprogram résztvevőjének ajándék, azaz ingyenes!)

Ha van valamilyen weblapja, blogja vagy egyéb internetes megjelenése (ez akár egy látogatottabb Facebook-oldal is lehet), akkor mindenképpen érdemes regisztrálnia és kitennie a hirdetéseket az oldalára.

A rendszer működéséről ezen az oldalon olvashat:

http://www.refillparadise.hu/partnerprogram.htm


A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével tudja a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul most egy izgalmas kalanddal is várjuk: Szabadon Garázdálkodhat a Könyvtáramban!

Kattintson ide:        http://www.refillparadise.hu/minitanfolyam

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"A patrontöltést eleinte nem mindig sikerült "festékmentesen" megúszni, de a rutin kialakultával már problémamentes, gyors, és ami fontos, gazdaságos és olcsóbb műveletté alakult. Köszönöm, hogy 2 éve rám találtak, és részese lehettem - és lehetek - ennek spórolásnak, amit a patronok otthoni utántöltése eredményez!"
                                                                         
     Dudás Éva


"Régi megrendelőjükként ma is csak azt tudom mondani, hogy zseniális dolog az Önök által kínált utántöltési lehetőség! Az elmúlt években még inkább 'elszálltak' a patron-árak, így az utántöltés még jobban megéri."
                                                                               Zólyom Bertalan

"Szívesen továbbküldöm a hírleveleiket az ismerőseimnek, mert az Önök hírlevele az egyetlen, ami ennyire szórakoztató is tud lenni!"
                                                                               Katinka A.-né Judit



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. augusztus végéig - illetve a 2011. szeptemberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-SophieMonk-08

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.