Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. augusztusi hírlevél

"Vegyél tíz szál szegfűt, és tied a nő!"

Állítólag évtizedekkel ezelőtt történt meg az itt következő aranyos történet. Talán a tanulsága annyi, hogy soha ne bízzuk el túlságosan magunkat...

Haknizik a csinos énekesnő, városról városra sorra jönnek a fellépései. Számait szaxofonnal adja elő, de nincs állandó partnere, így mindig az illető város zenekarának szaxofonosát kéri fel közreműködésre.

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!



Az egyik helyen előadás után a zenész tíz szál vörös szegfűvel állít be hozzá. Az énekesnő ellágyul, felmegy a szaxofonos lakására, és vele tölti az éjszakát. Hogyan, hogy sem, az előadáskörút következő állomásán az új szaxofonos is megjelenik a művésznőnél tíz szál szegfűvel. A nő örül a sikernek, és hagyja magát felcsábítani a zenész lakására. Így megy ez városról városra.

Az énekesnőt boldoggá teszi, hogy nemcsak a művészi, hanem a női sikerei is folyamatosak. Egyszer aztán egy éneklés alkalmával véletlenül a kíséret partitúráját nyitja ki. Elképedve látja, hogy a kotta aljára hevenyészett kézírással valaki odafirkantotta:

     "Vegyél tíz szál szegfűt, és tied a nő!"


Egyre népszerűbbé válik a RefillParadise Hírlevél Partnerprogram, amelyben jutalékot fizetünk az után, ha Ön további hírlevélolvasókat ajánl. A Partnerprogramban természetesen ingyenesen részt vehet, sőt, ajándékba kapja a WebMarketing Villámkurzus című online tanfolyamunkat, amelynek nagyon nagy hasznát veheti, ha bármilyen weblapja van, hiszen megtanítjuk arra, hogy hogyan futtathatja fel a látogatottságát, hogyan kereshet vele pénzt!

(Ez a tanfolyam - ha pénzt kérnénk érte - kb. 35.000 - 45.000 Ft áron lenne elérhető, de Önnek, mint a RefillParadise Partnerprogram résztvevőjének ajándék, azaz ingyenes!)

Ha van valamilyen weblapja, blogja vagy egyéb internetes megjelenése (ez akár egy látogatottabb Facebook-oldal is lehet), akkor mindenképpen érdemes regisztrálnia és kitennie a hirdetéseket az oldalára.

A rendszer működéséről ezen az oldalon olvashat:

http://www.refillparadise.hu/partnerprogram.htm


A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével tudja a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul most egy izgalmas kalanddal is várjuk: Szabadon Garázdálkodhat a Könyvtáramban!

Kattintson ide:        http://www.refillparadise.hu/minitanfolyam

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Régóta használom a RefillParadise utántöltőit, eddig egy-egy patronom kb. 5-6 feltöltést bírt ki, most viszont már több mint 10 feltöltésnél járok és a patron még mindig tökéletesen nyomtat!"
                                                                         
     Sándor Katalin


"Örülök, hogy regisztráltam a partnerprogramba! Több mint 15 helyre kitettem a weblapjaimra a hirdetést, és szépen gyűlik a jutalékom is! Végre valami, amivel pénzt tudok keresni, mert azokból a hirdetésre-kattintgatós dolgokból már nagyon elegem volt!"
                                                                               Zempléni László

"Köszönöm a részletes segítséget, így már sikerült megoldanom a patrontöltést! Az Önök által ajánlott videó a gyakori kérdések oldalán is nagyon sokat segített."
                                                                               Bíró Károly



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. augusztus végéig - illetve a 2011. szeptemberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-SophieMonk-08

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.