Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. augusztusi hírlevél

Nyár van...

Bár az időjáráson ez annyira nem látszik, de a naptár szerint valóban nyár van. Most pár nap szabadság miatt a rendelések kiszolgálása egy kicsit csúszhat, ezért előre is elnézését kérjük!

Tehát a 2011. augusztus 5-én (péntek) délutántól 8-án éjfélig leadott rendelések postázása 11-én csütörtökön fog megtörténni, viszont ezekre a rendelésekre a Hírlevélolvasóink szokásos 5%-os kedvezménye helyett - kárpótlásul - 10%-os kedvezményt adunk!

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!


Arra kérem, hogy ha ebben az időszakban adja le a rendelését, akkor kedvezménykuponként ezt másolja a rendelésébe, hogy a 10%-os kedvezményt élvezhesse:

    Utántöltő-10%-0805-0808-LucyLiu

Ne feledje, a RefillParadise utántöltő készleteivel még a kedvezmény nélkül is legalább ötöd-, de az esetek nagy részében akár tizedáron is tud nyomtatni! Ajánlja bátran ezt a lehetőséget másoknak is!


Egyre népszerűbbé válik a RefillParadise Hírlevél Partnerprogram, amelyben jutalékot fizetünk az után, ha Ön további hírlevélolvasókat ajánl. A Partnerprogramban természetesen ingyenesen részt vehet.

Ha van valamilyen weblapja, blogja vagy egyéb internetes megjelenése (ez akár egy látogatottabb Facebook-oldal is lehet), érdemes regisztrálnia és kitennie a hirdetéseket az oldalára.

A rendszer működéséről ezen az oldalon olvashat:

http://www.refillparadise.hu/partnerprogram.htm


A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével tudja a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul most egy izgalmas kalanddal is várjuk: Szabadon Garázdálkodhat a Könyvtáramban!

Kattintson ide:        http://www.refillparadise.hu/minitanfolyam

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Solti Úr! A videója hallatlanul sokat segített, és a gyakori kérdések oldalán is sok választ azonnal megkaptam!"
                                                                         
     Torma Béla


"Már régóta az Önök utántöltőit használjuk az irodai nyomtatókba, de most a többségét lézernyomtatóra cserélték, így ahhoz már nem tudjuk ezeket használni. Igaz ugyan, hogy ezek valamivel gyorsabbak, de csak fekete-fehéren nyomtatnak, és gazdaságosságban fel sem veszik a versenyt az Önök utántöltési lehetőségének az árával! Természetesen az otthoni nyomtatómba ezek után is az utántöltőket fogom használni."
                                                                               Bihari Alexandra

"Még csak pár napja csatlakoztam a partnerprogramjukhoz, meg is kaptam a Webmarketing Villámkurzus első pár levelét, és hálásan köszönöm, mert nagyon értékesek, nagyon sokat tanultam belőlük arról, hogy hogyan tegyem értékesebbé, látogatottabbá a weblapomat!"
                                                                               Csáky András



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. augusztus végéig - illetve a 2011. szeptemberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-SophieMonk-08

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.
Amennyiben nem kívánja megkapni a jövőben a hírlevelünket,
ide kattintva töröltetheti az emailcímét.