Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. júliusi hírlevél

Hogy milyen emberek vannak...

100 amerikai vállalatnál készítettek felmérést az álláskeresők viselkedéséről. Íme néhány igazi mélypont:

"... végignyújtózkodott a padlón és ott töltötte ki a jelentkezési ívet."

"A hölgy walkmannel a fülén érkezett és biztosított arról, hogy hall engem is és a zenét is egyszerre."

"Egy kopaszodó jelentkező a beszélgetés felénél kérte, hogy bocsássák meg neki egy pillanatra, távozott, majd pár perc múlva visszajött az irodámba, egy parókával."


 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

"... elkérte a meghallgatást lebonyolító személy önéletrajzát, hogy lássa, megfelelően kvalifikált a meghallgatás levezetéséhez."

"... a hölgy bejelentette, hogy még nem ebédelt, előhúzott a meghallgatás kellős közepén egy hamburgert és sült krumplit a táskájából, megette, majd blúza ujjába törölte a ketchupot."

"Közölte, hogy ha megkapja az állást, azzal fogja bizonyítani lojalitását a cég felé, hogy a cég emblémáját az alkarjára tetováltatja."

"Félbeszakította a meghallgatást azzal, hogy telefonon kért segítséget a kérdések megválaszolására a pszichológusától."

"Amikor érdeklődtem a hobbija iránta, felállt és körbeszteppelte az irodát."

"A meghallgatás végén, míg én csak álltam és bambultam, ő feltúrta a táskám, kivette belőle a hajkefémet, megfésülködött és távozott."

"... előhúzott egy Polaroid kamerát és lefényképezett. Közölte, hogy fotókat gyűjt a meghallgatásokat vezető emberekről."

"A hölgy közölte, hogy nem érdekli az állás, mert túl sokat fizet."

"Míg én egy távolsági hívást bonyolítottam, a jelentkező előhúzott egy Penthouse-t és csak a fotókat nézegette, jelentős időt eltöltve a középső, nagy fotónál."

"A meghallgatás közepén egy ébresztőóra csörrent meg a táskájában. Kivette, lecsapta, majd közölte, hogy mennie kell egy másik meghallgatásra."

"Amikor az úr távozni készült és felemelte a táskáját, kinyílt és a tartalma a padlóra hullt: női alsóneműk és válogatott parfümök, szemfestékek, rúzsok."

"A jelentkező elmondta, hogy igazából nem kell neki az állás, csak a munkanélküli irodának kellett az igazolás, hogy keres."

"... megkérdezte, hogy ki az a csinibaba az asztali fotón. Amikor megmondtam, hogy a feleségem, megkérdezte, hogy otthon van-e most és megadja-e a telefonszámát. Hívtam a biztonságiakat."

"Amikor belépett az irodámba, rámutatott a fekete aktatáskájára és közölte, ha nem kapja meg az állást, a bomba fel fog robbanni. Nem hittem neki, elmondtam, hogy miért nem kaphatja meg az állást és, hogy hívom a rendőrséget. Ekkor lenyúlt az aktatáskához, megnyomott egy kis pöcköt és elfutott. Senki nem sérült meg, de az íróasztalomat ki kellett cserélni."


Egyre népszerűbbé válik a RefillParadise Hírlevél Partnerprogram, amelyben jutalékot fizetünk az után, ha Ön további hírlevélolvasókat ajánl. A Partnerprogramban természetesen ingyenesen részt vehet.

Ha van valamilyen weblapja, blogja vagy egyéb internetes megjelenése (ez akár egy látogatottabb Facebook-oldal is lehet), érdemes regisztrálnia és kitennie a hirdetéseket az oldalára.

A rendszer működéséről ezen az oldalon olvashat:

http://www.refillparadise.hu/partnerprogram.htm


A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével tudja a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul most egy izgalmas kalanddal is várjuk: Szabadon Garázdálkodhat a Könyvtáramban!

Kattintson ide:        http://www.refillparadise.hu/minitanfolyam

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Mindig élvezettel olvasom a vicceket, sztorikat a hírleveleikben! Amint betöltöm az utolsó adag tintát a patronomba, jelentkezni fogok Önöknél a következő utántöltőkért!"
                                                                         
     Ábrahám Márta


"A külön megvehető tintát nagyszerű ötletnek tartom! Nem terveznek valami plusz akciót az olyan nagyfelhasználóknak, mint amilyen én vagyok?"
                                                                               Kovács Ágoston

"Korábban már használtam utántöltő készleteket, de az Önöké árban is és minőségben is jobbnak bizonyult! Maradok hűséges vásárlójuk:"
                                                                               Balogh T. Tamás



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. július végéig - illetve a 2011. augusztusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-KimKardashian-07

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni, azaz minden patroncserén ezreket nyerhetnek!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.
Amennyiben nem kívánja megkapni a jövőben a hírlevelünket,
ide kattintva töröltetheti az emailcímét.