Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. júniusi hírlevél

Mai sztorink: Nagycsaládos probléma

Ez a sztori állítólag megtörtént...

Egy házaspár hét gyerekkel lakást akart bérelni, de sokáig nem találtak megfelelőt. Amelyik ingatlan elég nagy lett volna, ott nem szívesen láttak annyi gyereket. Egyik nap felkerekedtek, hogy megnéznek egy szép nagy lakást a temető közelében. A családfő azt mondta a feleségének:
- Te a négy nagyobb gyerekkel menj, sétálj egyet itt a temetőben, én majd a három kicsivel megnézem addig a lakást.
A háziúr kedvesen fogadta őket, megkérdezte a férfitól:
- És mondja, ez az egész család? Hol van a felesége?
- Drága jó feleségem a temetőben van a négy másik gyerekünkkel együtt.
A házigazda annyira megsajnálta őket, hogy azonnal kiadta nekik a lakást.


 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!




Az utóbbi időkben nagyon sokan jelentkeztek a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyamra. Ennek minden bizonnyal az lehet az oka, hogy szinte mindenkinek tetszik az az ötletünk, amellyel igyekszünk kedvet csinálni a jelentkezéshez...

A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével tudja a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul most egy izgalmas kalanddal is várjuk: Szabadon Garázdálkodhat a Könyvtáramban!

Kattintson ide:        http://www.refillparadise.hu/minitanfolyam

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Sohasem gondoltam volna, hogy a tintapatron töltés ennyire egyszerű is tud lenni! Köszönöm a segítséget!"
                                                                         
     Adamik Balázsné


"A módszerük valóban gyorsan segített a beszáradt tintapatronomon. A mikróban felforrósított vizes papírzsebkendőre rányomtam a fúvókasort, rajta tartottam egy ideig, ezt még párszor megismételtem, és azóta újra tökéletesen nyomtat."
                                                                               Kismartoni Tamás

"Elég régen rendeltem Önöktől, mert ilyen sokáig elég volt az utántöltő készlet. Így valóban rengeteget lehet megtakarítani, ennyi idő alatt már jónéhány patront meg kellett volna vennem, és 6000 Ft felett van darabja!"
                                                                               Dávid István



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. június végéig - illetve a 2011. júliusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-HilaryDuff-06

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.
Amennyiben nem kívánja megkapni a jövőben a hírlevelünket,
ide kattintva töröltetheti az emailcímét.