Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. májusi hírlevél

Remélem, Önnel nem történik ilyesmi...

Egy aranyos történetre bukkantunk: bizony ilyen is megtörténik a mai, informatikával telített kis Világunkban...

Délután 3 óra körül lehet. Dolgozom a számítógépemen. Csöng a telefon, felveszem, bemutatkozom.
A túloldalon egy - a hangjából ítélve - komoly, érett férfihang:

- Jó napot kívánok, én X. Y. vagyok a ... Kft-től. Ma reggel küldtünk Önöknek egy árajánlat-kérést. Érdeklődnék, hogy megkapták-e, mert még nem jött visszaigazolás.

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

- Uram, egy pillanat, mindjárt megnézem! - mondtam, és lekérdeztem a postafiókomat. Az említett üzenet még nem jött meg. Ezt közlöm a túloldallal is.

- Akkor elküldenénk még egyszer, és kérném, hogy mielőbb válaszoljon rá, mert sürgős lenne a munka.

Elbúcsúzás mindkét oldalról. Eltelik fél óra, megnézem a levelezésemet, semmi. Egy negyed óra múlva megint megnézem, még mindig semmi. Telefon csöng, megint ő az. Megállapítjuk, hogy a levél még mindig nem jött meg. Majd hallom a telefonban:

- De hát itt van a sikertelen küldések között, nem csoda, hogy nem ment el - majd a telefontól eltávolodva kiabál:

- Andika! Húzza már ki egy pillanatra annak a nyamvadt routernek a tápját!

Halkan hallom Andikát:

- Melyik az, főnök?

- Az a kis fekete doboz, a számítógépasztal mellett, a földön. Az van ráírva, hogy: R-O-U-T-E-R.

- Ezt a fekete konnektort, amin piros szalag van, azt húzzam ki?

- Neeem! Az a szerver!!! Mondom, hogy egy kis fekete doboz, abba megy egy fekete zsinór, azt tessék kihúzni, majd 10 másodperc múlva visszadugni!

- Na de főnök, nekem nincsen stopperórám, elég, ha a mobilomon nézem?

- Elég ha lassan elszámol 10-ig, de húzza már ki, hogy végre rendbe jöjjön a hálózat. Reggel óta kb. 40-50 emailünk nem ment el.

- Főnök, találtam egy szürke dobozt a falon, ezt most kikapcsoljam?

- NEEEM!!! AZ A RIASZTÓÓÓ!!! HOZZÁ NE NYÚLJON!!! Mondom, hogy egy kis fekete doboz, a számítógépasztal mellett, a földön.

- Ja, főnök! Most jut eszembe, hogy arra ma véletlenül ráöntöttem a müzlis joghurtomat, és elmosogattam. Ott van a szárítórácson.

Egy csendes, lakonikusan beletörődő hang a túloldalról:

- Jézusom! ...



Az utóbbi időkben nagyon sokan jelentkeztek a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyamra. Ennek minden bizonnyal az lehet az oka, hogy szinte mindenkinek tetszik az az ötletünk, amellyel igyekszünk kedvet csinálni a jelentkezéshez...

A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével tudja a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul most egy izgalmas kalanddal is várjuk: Szabadon Garázdálkodhat a Könyvtáramban!

Kattintson ide:        http://www.refillparadise.hu/minitanfolyam

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Az Önök hírlevelét mindig szívesen olvasom! Annyira más, mint a többi!"
                                                                         
     Király Andrásné


"Régen rendeltem már Önöktől, mert nagyon sokáig elég volt a legutóbb megrendelt két készlet. Bár nem túl sokat nyomtatok, így is jelentős megtakarítást jelentett az elmúlt kb. két év során, több mint 10 tintapatron árát hozta be."
                                                                               Szabó Alfréd

"Mostanában többször is előfordult, hogy nem kaptam meg a hírlevelüket, pedig a kolléganőm postafiókjába mindig megérkezik. Lehet, hogy ilyenkor a spam-szűrőn akad fenn? Sajnos ez már más hírleveleimmel is előfordult..."
                                                                               Jóna Miklós



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. május végéig - illetve a 2011. júniusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-LeaThompson-05

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.
Amennyiben nem kívánja megkapni a jövőben a hírlevelünket,
ide kattintva töröltetheti az emailcímét.