Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. májusi hírlevél

"Nem találom a nyomtatómat..."

Mostanában több új nyomtatótípus jelent meg az üzletekben, és ezek némelyike a már korábban is ismert patrontípusokkal működik, míg más típusok teljesen új patrontípussal jelentek meg.

Egyre gyakrabban kapunk olyan kérdéseket, hogy Olvasóink nem találják a nyomtatójuk típusát a RefillParadise.hu táblázataiban. Ilyenkor érdemes megnézni, hogy milyen patronok vannak a nyomtatóban, és a patron típusát kikeresni az "Eredeti kód" oszlopban.

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Segítséget szeretnénk kérni Öntől: Ha nem találja meg a nyomtatóját a www.RefillParadise.hu táblázataiban, írja meg nekünk (ha lehet, a patronja típusával együtt), így mi elsősorban azokat a nyomtatótípusokat tudjuk felvenni a táblázatba, amelyet sokan használnak.

Egy másik gyakori kérdés-típus pedig az, amikor azért nem találja meg valaki a patronja típusát, mert a patronon a patronkód után még különféle betűk szerepelnek. Általános szabály, hogy ilyenkor elegendő, ha a patronkódban szereplő SZÁMOT megtalálja, a további betűknek nincs nagy jelentőségük.

Erre egy példa az, amikor a nyomtatóban a nagyobb kapacitású, úgynevezett XL-patronok vannak, így a patronkód például így néz ki: HP 300XL. Ebben az esetben a HP 300 patronról van szó, annak a nagyobb töltési kapacitású változatáról, tehát a HP 300XL patronhoz ugyanúgy a HIM-767A utántöltő készlet való, mint a kisebb kapacitású HP 300 patronhoz.

Bízunk abban, hogy az újabb nyomtatótípusok összegyűjtésével még több nyomtatótulajdonosnak sikerül segítenünk abban, hogy kevesebb mint ötöd- vagy akár tizedáron tudjon nyomtatni. Előre is köszönjük az ebben nyújtott segítségét!

(A nyomtatója és a patronjai típusát erre a levélre válaszként vagy a refillparadise@euceg.hu címre írja meg!)



Az utóbbi időkben nagyon sokan jelentkeztek a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyamra. Ennek minden bizonnyal az lehet az oka, hogy szinte mindenkinek tetszik az az ötletünk, amellyel igyekszünk kedvet csinálni a jelentkezéshez...

A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével tudja a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul most egy izgalmas kalanddal is várjuk: Szabadon Garázdálkodhat a Könyvtáramban!

Kattintson ide:        http://www.refillparadise.hu/minitanfolyam

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Köszönjük a segítségüket! Nagyon jól bevált az Önök által javasolt HP multifunkciós nyomtató, és örülünk annak, hogy nem a korábban kinézett Epson mellett döntöttünk! További sok sikert kívánunk Önöknek!"
                                                                         
Boldizsár Katalin, osztályvezető


"Kedves Csaba! A korábbi levelezésünk után még csak most sikerült rávennem magam a patronom megtöltésére, és ahogy sejtettem is, sikerült magam egy kicsit összekennem tintával, de a lényeg az, hogy működik! Köszönöm a segítségedet!"
                                                                               Szabó Mártonné

"A legutóbbi hírlevelük ugyan nem sikerült valami jóra, de a korábbi nagyszerű, szórakoztató hírlevelek alapján ezután is bátran ajánlom mindenkinek! Az utántöltő készleteiket már évek óta használjuk, és össze se nagyon tudnám számolni, hogy mekkora hatalmas összeget sikerült már megtakarítani a segítségükkel!"
                                                                               Koós Szilárd



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. május végéig - illetve a 2011. júniusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-LeaThompson-05

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.