Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. májusi hírlevél

Ki a gyerek apja???

Ismét egy kis humorral igyekszünk felpezsdíteni Olvasóink hangulatát:

Az alábbiak mindegyike az amerikai gyámügyi hatóság nyomtatványain szereplő válasz volt, amit a gyerek apjára vonatkozó kérdésre írtak be az anyák:

- Az ikreim apjának személyét illetően: az egyik gyerek apja: "X. Y.".
A másik gyerek apjának személyében nem vagyok egészen biztos, de azt hiszem, ugyanazon az éjszakán történhetett a dolog.

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

- A gyermekem apjának személyében nem vagyok biztos, mert éppen egy ablakon hajoltam ki, amikor megtörtént az eset. Viszont tudok adni egy listát a szóba jöhető személyekről, ha az segít.

- Nem tudom a lányom apjának a nevét. BMW-je volt, az ajtókárpitot véletlenül kilyukasztottam a cipősarkammal. Talán kapcsolatba léphetnének a környékbeli BMW szervizekkel és megtalálhatnák a pasit, ha kicseréltette a kárpitot.

- "X. Y." a gyermekem apja. Ha elkapják, megkérdeznék tőle, mit csinált az AC/DC lemezemmel?

- Nem mondhatom meg a gyermekem apjának nevét, mivel ha megszűnik az
inkognitója, összeomlik a brit gazdaság. Most itt vergődök, mert szeretnék Önöknek igazat mondani és a hazámnak is segíteni. Kérem, adjanak tanácsot!

- Nem tudom ki a gyermek apja, mivel nekem minden kiskatona egyforma. De az egészen biztos, hogy zöld dzsekije volt.



Az utóbbi időkben nagyon sokan jelentkeztek a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyamra. Ennek minden bizonnyal az lehet az oka, hogy szinte mindenkinek tetszik az az ötletünk, amellyel igyekszünk kedvet csinálni a jelentkezéshez...

A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével tudja a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul most egy izgalmas kalanddal is várjuk: Szabadon Garázdálkodhat a Könyvtáramban!

Kattintson ide:        http://nyomtassotodaron.euceg.hu

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Köszönöm az ebook-okat, amiket a "Nyomtass Ötödáron!"-oldalukról tölthettem le! Nagyon értékesek voltak, találtam köztük olyant is, ami egy régi-régi problémámat segíthet megoldani! A Minitanfolyam pedig nagyon részletes, alapos és hasznos!"
                                                                               
Bódi Alexandra


"Most találtam rá a weboldalukra és először sajnos nehezen igazodtam el rajta, de végül sikerült megtalálnom a nyomtatómhoz való készleteket. Nekem ezek a nyomtatótípusok meg patronkódok egy kicsit kínaiul vannak, nem igazán értek hozzá. Mindezek ellenére már látom, hogy nagyszerű dolgot találtam, és hogy sokezer forintnyi megtakarítást tudok elérni velük."
                                                                               ntor Mónika

"Sikerült az első utántöltésem! Köszönöm a segítséget és a videót, tényleg minden probléma nélkül ment!"
                                                                               Asztalos Attila



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. május végéig - illetve a 2011. júniusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-LeaThompson-05

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.