Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. áprilisi hírlevél

Kellemes Húsvéti Ünnepeket

Kívánunk Minden Kedves Olvasónknak!

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tudja, mennyit költ egy átlagos nyomtatótulajdonos évente tintapatronokra?

Vállalkozók és magánszemélyek között - akik még nem ismerték a patrontöltés módszereit - végeztünk egy érdekes felmérést, amelyből kiderült, mennyi pénzt is dobnak ki valójában az ablakon, teljesen feleslegesen.

Nagyon érdekes számadatok jöttek ki, különösen annak tükrében, hogy az általunk kínált módszerekkel ezeknek a költségeknek kb. a 80 - 90%-át egyszerűen meg lehetett volna takarítani, sőt, további előnyei is lettek volna a patrontöltésnek.

Ezek az emberek átlagosan évi 44.410 Ft-ot költenek tintapatronokra.

11% költ évi legalább 100.000 Ft-ot,

Mindössze 5% költ kevesebbet 10.000 Ft-nál évente,

56% az, aki 30.000 Ft-nál többet költ,

34% pedig 50.000 Ft-nál is többet ad ki tintapatronok vásárlására.

Ha csak az átlagos költésnél maradunk is, ennek a 44.400 Ft-nak a 80-90%-a 35.000 - 40.000 Ft. Ennyi az az összeg, amit egyszerűen csak kidobnak azzal, hogy mindig új tintapatront vásárolnak, ahelyett, hogy feltöltenék az épp kifogyottat.

A közvetlen és azonnali megtakarításon kívül a patrontöltés további előnyei:

- Azonnal folytatható a nyomtatás, nem kell a patronbeszerzéssel időt tölteni,

- Sokkal környezetkímélőbb megoldás, mint a patronok eldobása,

- Kevesebbe kerül az utántöltő készlet, mint egyetlen tartalék tintapatronpatron ára, viszont (patrontípustól függően) akár 4-12 feltöltésre is elegendő,

- A gyári patronokkal megegyező nyomtatási minőséget állít elő

- A patrontöltés néhány egyszerű fogását csak egyszer kell megtanulni, és innen kezdve egy Életen át élvezheti a kényelmes, gazdaságos és kiváló minőségű nyomtatást!



A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével tudja a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul most egy izgalmas kalanddal is várjuk: Szabadon Garázdálkodhat a Könyvtáramban!

Kattintson ide:        http://nyomtassotodaron.euceg.hu

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)



Ha nem szeretne "kiszolgáltatottja" lenni az egyre "durvább" tintapatron-áraknak, mindenképpen érdemes megnéznie a www.RefillParadise.hu oldalt, hogy Önnek is segíthessünk Ötödáron - Tizedáron nyomtatni...

Várjuk a megrendeléseiket, illetve a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek Ezreket megtakarítani a nyomtatási költségein. Várjuk élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.




Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Már korábban is találkoztam ezzel a Nyomtass Ötödáron! -szlogennel, de abszolút hülyeségnek és az emberek megtévesztésének tartottam, akkoriban úgy gondoltam, nem lehet ekkora különbség a patronárakban, így bele se néztem, tehát nem is szerezhettem tudomást arról, hogy itt nem 'olcsó patronokat' kínálnak, hanem egy zseniális megoldást a patronok utántöltésére. Most egy gyors fejszámolással kiszámoltam, hogy kb. 150.000 Ft-omba került ez a tévedés! Már több mint 4 éve ezt használhatnám!"
                                                                               
Bata László


"Tisztelt Solti Úr! Rendkívül sokat segített a weblapjukon levő patrontöltési videó, mert enélkül nem biztos, hogy bele mertem volna kezdeni a patrontöltésbe. Köszönöm!"
                                                                               Fehér Katalin

"Évekkel ezelőtt már töltöttem a patronjaimat, de sikertelenül. Most találtam rá a weblapjukra és a részletes HP 21 patrontöltési útmutatóra, és rájöttem, hogy mi lehetett a gond: a fúvókalégtelenítésről akkoriban még hírből se hallottam, egyszerűen csak injekcióstűvel tintát nyomtam a patronba. Abban sem vagyok biztos, hogy pont a patronomba való tintát sikerült-e szereznem... Most már látom, hogy egy ilyen egyszerűnek tűnő dologban is mennyit lehet hibázni, ha az ember nem a megfelelő technológiát, nem a megfelelő módszereket és eszközöket használja..."
                                                                               Dósa K. László



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. április végéig - illetve a 2011. májusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-SaraPaxton-04

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.