Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. márciusi hírlevél

Már a HP nyomtatókhoz is rendelhető külön fekete tinta!

Régi igény volt Vásárlóink részéről az, hogy ha egyszer már megvette az utántöltő készletet a nyomtatójához, ne kelljen kidobnia és egy teljes készletet újra megvennie, hanem lehessen hozzá külön tintát is rendelni.

Ez most megvalósult, most már a CANON tinták mellett a HIM-900A, HIM-767A, valamint a HIM-765A utántöltők tintái is rendelhetők.

A www.RefillParadise.hu weblapunkon a HP és CANON utántöltők oldalán találja a megfelelő megrendelési adatokat:

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Ha már rendelkezik utántöltő készlettel,
akkor - egyes utántöltőkhöz - külön tintát is tud rendelni:

(Ezzel még gazdaságosabban tud nyomtatni!)

40 ml-es kiszerelésű nyomtatótinták
Az Ön meglévő
utántöltő készlete
A tinta rendelési
kódja
Kiszerelés
Bruttó ár
Ft
CIM-04A CIM-04A-Tinta
40 ml
1880.-
SIM-10A SIM-10A-Tinta
40 ml
1880.-
HIM-900A HIM-900A-Tinta
40 ml
1880.-
HIM-765A HIM-765A-Tinta
40 ml
1880.-
HIM-767A HIM-767A-Tinta
40 ml
1880.-


A tintákra ugyanúgy érvényesek a Hírlevélolvasóknak járó kedvezménykuponok, azaz a kupont a rendelésébe bemásolva Ön a tintákat is 5% kedvezménnyel kapja meg!



Végül, hogy a szokásos humor se maradjon ki a Hírlevelünkből, ezen a héten is egy vicces baleset-gyűjteményt nézhet meg erre a linkre kattintva:

http://www.youtube.com/watch?v=rADLLQoAyJ0



A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével lehet a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul további izgalmas ajándékokkal is várjuk:

        http://nyomtassotodaron.euceg.hu

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)



Ha nem szeretne "kiszolgáltatottja" lenni az egyre "durvább" tintapatron-áraknak, mindenképpen érdemes megnéznie a www.RefillParadise.hu oldalt, hogy Önnek is segíthessünk Ötödáron - Tizedáron nyomtatni...

Várjuk a megrendeléseiket, illetve a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek Ezreket megtakarítani a nyomtatási költségein. Várjuk élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.




Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Biztosan sokan válaszoltak, hogy szeretnének az utántöltő készletükhöz külön tintát venni, így bizonyára én leszek a sokadik... Egy olyan igényre tapintottak rá ezzel, amit már sokan vártunk!"
                                                                               
Szabó Edit


"Szeretném jelezni, hogy a jövőben igényt tartanék a 'csak tinta' vásárlási lehetőségre! Canon nyomtatóm van, és már eddig is horribilis összegeket segítettek nekem megtakarítani az utántöltőkkel. Köszönettel:"
                                                                               Somogyi András

"Örülök, hogy rátaláltam a weblapjukra. Alaposan meg szoktam nézni, hogy mit veszek meg, eleinte féltem is az utántöltő kittektől, de kipróbálva most már maximálisan elégedett vagyok velük!"
                                                                               Perdi József



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. március végéig - illetve a 2011. áprilisi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére és külön megrendelhető nyomtatótintájára a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-IrinaShayk-03

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.