Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. márciusi hírlevél

Mai sztorink: Az ember, akinek a repülés volt az álma...

Egy amerikai férfinek - keresztnevén
Larry-nek - gyermekkori álma a repülés volt. Mikor befejezte a középiskolát, a légierőhöz csatlakozott abban a reményben, hogy pilóta lehet belőle. Sajnos rövidlátó volt, így nem sikerült álmát valóra váltania. Elbocsátották, és kénytelen volt megelégedni azzal, hogy a kertből figyeli a fent elhúzó gépeket.

Egy napon Larrynek pompás ötlete támadt. Elhatározta, hogy mégis repülni fog. Elment hát a helyi katonai boltba és vásárolt 45 meteorológiai léggömböt és több kanna héliumot. A helyesen felfújt ballonok több mint egy méter átmérőjűek.

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Otthon Larry szorosan odakötözte a léggömböket vaskos napozószékéhez. A széket dzsipje ütközőjéhez erősítette, a léggömböket pedig héliummal felfújta. Beült, hogy kipróbálja, a szék a dzsiphez kötve lebegett. Larry elégedett volt, hogy a szerkezet működik, így becsomagolt magának pár szendvicset, némi üdítőt, majd magához vette sörétes puskáját – gondolván néhány léggömböt majd kilő, ha le akar jönni – és felkészült a repülésre. Az volt a terve, hogy lassan fellebeg olyan tíz méteres magasságba a kert fölött, és ha megunja szépen leereszkedik.
A dolgok végül nem egészen így sültek el.
Amikor elvágta a kötelet, ami a széket a dzsiphez erősítette, nemhogy szép lassan felemelkedett pár méteres magasságba, hanem ágyúgolyóként lőtt ki a los angelesi égboltba, csak emelkedett, emelkedett, egészen 3300 méteres magasságig. Ilyen magasan már nem merte megkockáztatni, hogy kilőjje a léggömböket. Ezért hát fönnmaradt, félt és fázott 14 órán keresztül.
Aztán tényleg bajba került.
A légáramlatok a Los Angelesi Nemzetközi Repülőtér fő légifolyosójába terelték őt. Először egy pilóta vette észre, aki jelezte a toronynak, hogy látott egy embert napozószékben, puskával repülni. A radar is megerősítette, hogy egy tárgy lebeg 3300 méter magasan a reptér fölött.
Riadóztatták a különleges alakulatokat, akik egy helikoptert küldtek ki, hogy nézze meg miről is van szó. Közben sötétedni kezdett és a légáramlatok tovább vitték Larryt ki az óceán fölé, a helikopter a nyomában.
Az óceán fölött a helikopter utolérte Larryt. Amint a személyzet meggyőződött róla, hogy Larry nem veszélyes, megpróbáltak közelebb menni, hogy kimentsék, de akárhányszor közelítettek, a propellerek keltette szél mindig odébb fújta a léggömböket. Végül is a helikopter magasan Larry fölé emelkedett és egy kötelet lógattak le neki, amin sikerült felhúzniuk. A nehéz manővert ügyesen végrehajtották.
Amint földet értek, Larryt letartóztatta a rendőrség a légtér megsértéséért. Amint elvezették egy újságíró megkérdezte, miért csinálta, mire Larry közömbösen azt felelte:
- Az ember nem ülhet otthon tétlenül...




Újdonság, amellyel még kedvezőbben nyomtathat:

Rövidesen lehetőség nyílik arra is, hogy azok a tisztelt Vásárlóink, akik már rendelkeznek utántöltő készlettel, vásárolhassanak külön tintát is, így még kedvezőbben tudnak nyomtatni, az utántöltő készletben levő eszközöket újra fel tudják használni. Most egy előzetes igényfelmérést indítunk, hogy megnézzük, mekkora erre az igény. A fekete tinták 40 ml-es kiszerelését a következő napokban kezdjük meg.

Ha Önnek a jövőben szüksége lenne arra, hogy a HIM-900A, HIM-767A illetve a CIM-04A utántöltő készletek ismételt megvásárlása helyett csak a tintát rendelje meg, kérjük, jelezze felénk a refillparadise@euceg.hu emailcímen! (Ez nem megrendelés, hanem előzetes igényfelmérés!)

A 40 ml tinta ára (fecskendőkbe kiszerelve) bruttó 1900 Ft lesz, azaz 480 Ft-tal kedvezőbb, mint az utántöltő készlet ára. A hírlevelekben szereplő kedvezménykuponok természetesen erre is érvényesek lesznek!

Bízunk benne, hogy ezzel még gazdaságosabbá tudjuk tenni az Ön nyomtatását!

(A színes tinták kiszerelését - technikai okok miatt - később kezdjük meg.)



A patrontöltés menetét, fogásait, a kisebb-nagyobb trükköket a "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam segítségével lehet a legegyszerűbben megtanulni. Az ingyenes - 10 email-ből álló - online tanfolyamot ezen a webcímen tudja megrendelni, ráadásul további izgalmas ajándékokkal is várjuk:

        http://nyomtassotodaron.euceg.hu

Ha kiszámítja, egy fekete és egy színes utántöltő készlettel több mint 50.000 Ft-ot takaríthat meg, bármilyen típusú is a nyomtatója! (Amennyiben a patronja tölthető, azaz megtalálja a weblapunk "Eredeti kód" oszlopában a patrontípust.)



Ha nem szeretne "kiszolgáltatottja" lenni az egyre "durvább" tintapatron-áraknak, mindenképpen érdemes megnéznie a www.RefillParadise.hu oldalt, hogy Önnek is segíthessünk Ötödáron - Tizedáron nyomtatni...

Várjuk a megrendeléseiket, illetve a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek Ezreket megtakarítani a nyomtatási költségein. Várjuk élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.




Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Kedves Solti Csaba! A mai postával megérkeztek a nyomtatópatronok feltöltéséhez szükséges eszközök, köszönettel fogadtam. Némi izgalommal ugyan, de sikerrel feltöltöttem a szines és a fekete patronokat is, s örömmel tudatom, hogy minőségi nyomtatást tapasztaltam! A legtermészetesebb számomra, hogy a környezetemben minden potenciális használónak ajánlom a jövőben, mert meggyőződésem, hogy az
embertársaimnak is hasznos, gazdaságos megoldást fog nyújtani munkájuk
során! Minden jót kívánva maradok tisztelettel és üdvözlettel:"

                                                                               
Peresztegi Éva


"Régóta olvasom már a hírlevelüket, de csak most vált időszerűvé a patrontöltés. Eddig egy EPSON nyomtatóm volt, amelynél nem volt lehetőség a patronok utántöltésére, de most az új HP nyomtatómban levő patronoknál ez már megoldható. Túl is vagyok az első patrontöltésen és minden nagyszerűen sikerült!"
                                                                               Tímár András

"A RefillParadise Partnerprogramból megkeresett jutalékomat szeretném levásárolni. (...) Előre is köszönöm a segítséget! Az utántöltőkkel eddig is maximálisan meg voltam elégedve!"
                                                                               Szatmáry József



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. március végéig - illetve a 2011. áprilisi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-IrinaShayk-03

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.