Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. februári hírlevél

Ha tudtam volna...

Évekkel ezelőtt történt a következő sztori:

Az IBM ügyfélszolgálatát felhívja egy hölgy, valamilyen technikai problémával. A diszpécser elkéri a gép sorozatszámát, beüti a gépébe, majd az adatbázisból kilistázza a hölgy gépének paramétereit.
- Hmm, úgy látom, Önnek egy IBM Aptiva számítógépe van - mondja a diszpécser.
A másik oldalon rövid sikkantás hallatszik, majd egy koppanás után nagy csend.
- Halló, valami baj van? - kérdezi a diszpécser rémülten.
Hosszas csend, majd léptek hangja, és az ügyfél újra beleszól:
- Hölgyem, csak nincs valami baj? - kérdezi az ügyfélszolgálatis.
- Á nem, csak ha tudtam volna, hogy idelát a másik oldalról, akkor a hívás előtt felöltöztem volna...

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!



Nálunk is gyakran kezdődnek így a telefonbeszélgetések:

- Tessék, RefillParadise, Solti Csaba...
- Üdvözlöm, Solti úr! Nekem egy HP F2480-as multifunkciós nyomtatóm van...
- Igen... Úgy látom, az Ön nyomtatójában HP 300-as patronok vannak...

... Szerencsére nálunk még senki nem sikoltott fel...     :-)
Úgy látszik, a mai ügyfelek jobban fel vannak öltözve!!!



A www.RefillParadise.hu weblapunkon nagyon sok nyomtatótípus fel van tüntetve, de az összeset képtelenség lenne feltüntetni. (Már így is gyakran az átláthatóság rovására megy a hosszú felsorolás...)
A patronok típusa viszont egyértelműen meghatározza, hogy milyen utántöltő készletre lesz szüksége a feltöltéshez. A patronok utántöltésével a nyomtatási költségeinek a 80-90%-át meg tudja takarítani, gyakorlatilag ötöd-, nyolcad- vagy akár tizedáron tud nyomtatni.

Fontos tudnia, hogy egy hibátlan patrontest kb. 3 - 6 - 10 alkalommal tölthető fel, attól függően, hogy milyen típusú, és hogy mennyire sikerült megóvni a fúvókasort a károsodásoktól. A legjobban az károsítja a fúvókasort, ha az egyes fúvókákban már nincs tinta, és így - csíkozva vagy szín-kimaradásokkal - tovább folytatjuk a nyomtatást. Ha ilyesmit észlelünk, a lehető leggyorsabban állítsuk le a nyomtatást, töltsük fel a patront, légtelenítsük ki a fúvókákat (az utántöltő készletben levő eszközökkel, a leírás szerint), és csak ezután folytassuk a patronok használatát. Ezzel jelentősen meg tudjuk hosszabbítani a patronjaink élettartamát!



Ha nem szeretne "kiszolgáltatottja" lenni az egyre "durvább" tintapatron-áraknak, mindenképpen érdemes megnéznie a www.RefillParadise.hu oldalt, hogy Önnek is segíthessünk Ötödáron - Tizedáron nyomtatni...

Várjuk a megrendeléseiket, illetve a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek Ezreket megtakarítani a nyomtatási költségein. Várjuk élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.




Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Köszönöm a gyors segítséget, valóban nem volt teljesen érthető a számomra, hogy mit is kellene tennem, hogyan tudom feltölteni a patronjaimat!"
                                                                               
Párkányi András


"Az utántöltő készleteikkel valóban havonta többezer Ft-ot takarítok meg! Kb. két-három havonta veszek utántöltőket, míg azelőtt kéthetente kellett patronokat vennem!"
                                                                               Lovász Lászlóné

"Köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet a patrontöltési videókra a Gyakori Kérdések oldalon, valószínűleg magamtól nem találtam volna meg. Mindenesetre nagyon sokat segített az, hogy élőben láthattam, hogyan történik mindez. Tényleg nagyon egyszerű és gyorsan megtanulható!"
                                                                              Gárdos Annamária



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. február végéig - illetve a 2011. márciusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-MandyMoore-02

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.