Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2011. februári hírlevél

Miért is kell...?

Egy telefonos körkérdéssel kerestem meg a napokban jónéhány visszatérő vásárlónkat, és arról kérdeztem őket, hogy miért is választották a patronjaik utántöltését, miért az ink-mate utántöltő készletek azok, amelyekkel mindezt a legjobban tudták megvalósítani. Tanulságosak voltak a válaszaik:

- "Mert a patronok irreálisan drágák a nyomtatómba."

Valóban, megnéztük, hogy 3-4 patron árából már egy új nyomtatót tudna venni, 5 patron árából pedig már egy multifunkciós készüléket, és ha egymás mellé tesszük az asztalra a nyomtatót és a 3-4 vagy 5 patront, valahogy furcsa összehasonlítani őket... Olyan, mintha egy új autó áráért mindössze 3-4 (esetleg 5) tank benzint kapnánk...

 Kérem, hogy mindenképpen engedélyezze a levelezőjében a távoli tartalmak megjelenítését!

- "Mert egyszerű és biztonságos vele a feltöltés."


A RefillParadise.hu ink-mate utántöltő készletei valóban arról híresek, hogy ezekkel tényleg bárki meg tudja tölteni a patronjait, valamint könnyen és egyszerűen el tudja végezni a fúvókalégtelenítést, ami a patrontöltés kihagyhatatlanul fontos lépése. A dobozban részletes, képekkel illusztrált, magyar nyelvűre fordított feltöltési útmutatót talál, valamint az összes eszközt, felszerelést, amelyre a feltöltésnél szüksége lesz.

- "Mert rettentően gazdaságos és sokáig elegendő."

Pár évvel ezelőtt még a tintapatronok kapacitása a többszöröse volt a mainak, a legtöbb patron 20 ml tintát tartalmazott, de voltak 40 ml-es patronok is. A maiak viszont gyakran már csak 4-5 ml tintát tartalmaznak (bár vannak még 10 ml-es patronok is), ez azt jelenti, hogy az ink-mate fekete utántöltő készleteivel - amelyekben 40 ml tinta van - kb. 10 alkalommal fel lehet azokat tölteni. (De a nagyobbakat is legalább 4-szer.) Ráadásul eközben a patronok árai is az egekbe szöktek, így a régóta használt szlogenünk, a "Nyomtasson Ön is Ötödáron!" lassan már idejétmúlttá válik, szinte minden mai nyomtatótípus esetében legalább nyolcadárra jönnek ki a nyomtatási költségek, de nem ritka a tizedáron vagy még kedvezőbben történő nyomtatás sem.

- "Mert nagyon jó nyomtatási minőséget és hosszú patron-élettartamot biztosít."

A RefillParadise.hu ink-mate utántöltő kittjeiben világszínvonalú tinták vannak. Az ink-mate mögött álló vegyipari konszernek a Világ nagy nyomtatógyárainak is beszállítói, de az utántöltő kittekbe egy még sokkal finomabb szemcsézetű - szabadalmaztatott technológiával előállított - tinta kerül, ez biztosítja azt, hogy a fúvókák nem csak egy-két patrontöltetnyi tinta papírra juttatását bírják ki, hanem ennél sokkal többet is. (Az eredeti tintákkal az esetek többségében erre nem is lenne lehetőség, azokkal max. 2-3 alkalommal lehetne feltölteni a patronokat, a fúvókasor nem bírna ki többet.)

- "Mert hihetetlenül megéri."

A fentiekben már kiszámítottuk, hogy miért éri meg annyira. A fekete ink-mate utántöltő készlettel 2380 Ft-ért nyolcszor - tízszer feltölteni egy HP 300-as patront, az valóban pontosan tizedáron nyomtatást jelent! A színes készlet 3050 Ft-os ára is hasonlóan kedvező, abban pedig 60 ml tinta van, 20-20-20 ml mindegyik színből.

- "Mert még annál is gazdaságosabb, mintha töltetni vinném a patronjaimat!"

Ráadásul mindig kéznél van az utántöltő készlet, így ha kifogy a patron, egy pár perc múlva már lehet folytatni a nyomtatást, nem áll meg az Élet addig, amíg nem jutunk el valahová, ahol feltöltik vagy ahol új patront vehetünk.
Ezen kívül a patrontöltéssel foglalkozó vállalkozások gyakran feltételként szabják, hogy csak olyan patront hajlandóak feltölteni, amelyet még soha nem töltöttek újra. Ez érthető is, hiszen nem tudhatják egy már korábban feltöltött patronról, hogy hányszor lett eddig újratöltve, és nyilván nem akarják felvállalni azt a felelősséget, hogy pont náluk menjen tönkre a patron.
Ön viszont tudja, hogy hányszor töltötte már újra a patronját, és ha a sokadik feltöltés után mégsem indulna el, mert "kiszolgálta az idejét", Ön akkor is pontosan kiszámíthatja, hogy már az eddigi feltöltésekkel is több tízezer Ft-ot tudott megtakarítani a patronvásárlásain. (Egy átlagos fúvókasoros patrontest az ink-mate készletekkel 3-6-10 alkalommal tölthető újra, mielőtt tönkremenne. Ez a különleges minőségű tintának és a speciális fúvókalégtelenítési eljárásnak köszönhető.)



Ha nem szeretne "kiszolgáltatottja" lenni az egyre "durvább" tintapatron-áraknak, mindenképpen érdemes megnéznie a www.RefillParadise.hu oldalt, hogy Önnek is segíthessünk Ötödáron - Tizedáron nyomtatni...

Várjuk a megrendeléseiket, illetve a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek Ezreket megtakarítani a nyomtatási költségein. Várjuk élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.




Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"A mai postával megérkeztek a nyomtatópatronok feltöltéséhez szükséges
eszközök, köszönettel fogadtam. Némi izgalommal ugyan, de sikerrel feltöltöttem a színes és a fekete patronokat is, és örömmel tudatom, hogy minőségi nyomtatást
tapasztaltam! A legtermészetesebb számomra, hogy a környezetemben minden potenciális használónak ajánlom a jövőben, mert meggyőződésem, hogy az
embertársaimnak is hasznos, gazdaságos megoldást fog nyújtani munkájuk
során! Minden jót kívánva maradok tisztelettel és Üdvözlettel:"

                                                                               
Peresztegi Éva


"Nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire megéri! Köszönöm a nagyszerű lehetőséget!"
                                                                               Balogh Ferenc

"Korábban már próbálkoztam a patronfeltöltéssel, de amikor a weblapjukon levő videóban láttam, hogy ez mennyivel profibb megoldás, mint akkoriban azokból a kis idétlen üvegcsékből felszippantani a tintát, rögtön tudtam, hogy akkor miért nem jártam sikerrel! Ráadásul akkor még a fúvókalégtelenítésről sem tudtam semmit, ezekkel a kittekel pedig ez teljesen kézenfekvő és egyszerű."
                                                                              Demeter József



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2011. február végéig - illetve a 2011. márciusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-MandyMoore-02

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor rögtön kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.