Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2010. decemberi hírlevél

Síelők a lépcsőházban!!!

A szilveszteri ünnep környékén a lakótelep valamelyik kies 10 emeletes panel zugában egy erősen beitalozott egyetemista társaság úgy gondolta, nem ártana a sítáborba való felkészülést egy kis gyakorlással előkészíteni. Ez a lépcsőház egyenetlenségeit leküzdő "síelés" (léceken, ahogy kell) egészen addig jól működött, amíg a kicsit nagyothalló Mari nénit el nem kaszálták az egyik fordulóban. Sajnos az idős asszony lábát törte, de hőseink csak a mentőket hívták ki hozzá - bátorságuk már nem volt el is vállalni az esetet.

 

Igen ám, teltek a napok, nőtt a bűntudat s nem volt mit tenni: irány a kórház, Mari nénit megkeresni, bevallani, jobbulást kívánni, virágot átadni... A nyomozás sikerrel járt, megvolt az emelet-, kórterem-, ágyszám de ahogy beléptek a helyszínre, ott már csak egy üres ágyat találtak, behúzva - friss, tiszta ágyneművel. A társaságon eluralkodott a rémület:

- Mari nénit elvitte a combnyaktörés! Gyilkosokká lettünk! Jaj-jaj!

Kis idő múlva, egy nővér érkezett, s természetesen kíváncsi volt, hogy a fiatalemberek mit keresnek az üres kórteremben. Egyikük erőt vett magán és megkérdezte, vajon hova került el innen kedves idős hölgyismerősük, akihez látogatóba érkeztek?

Mire a nővér:

- Áá, szegény Mari nénit keresik? Épp most vitték át a pszichátriára, mivel napok óta azt hajtogatja, hogy őt bizony síelők ütötték el a lépcsőházban...



Szolgálati közlemény:

2011-től a Magyar Posta ismét emeli a díjait. Mivel már évek óta nem követtük a postai díjak emelését, most már valóban tarthatatlanná vált a helyzet, így januártól a következő postai díjakkal tudjuk kiküldeni a megrendeléseket:

5000 Ft alatti rendelés esetén 1000 Ft-ról 1100 Ft-ra változik a postaköltség,
Afeletti rendelés esetén pedig egységesen 1200 Ft-ról 1400 Ft-ra.

Végül is ezek az emelkedések még a legutóbbi két év inflációját sem érik el, de akkor is csak plusz költséget jelenthetnek...

A jelenlegi postaköltségekkel a 2010 december 30-án 15:00-ig beérkező rendeléseket tudjuk kipostázni.
Megrendelésébe másolja be a hírlevél alján található kedvezménykuponját is!



Várjuk a megrendeléseiket, illetve a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek töredékáron nyomtatni, élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.




Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Köszönöm az egész éves munkájukat és segítségüket! Mi is kellemes Karácsonyt kívánunk, és sikeres, boldog új évet!"
                                                                               
Hámori Anett


"Hálásan köszönöm a segítségüket a nyomtatóválasztásban! Az unokám úgy kapta meg Karácsonyra a nyomtatót, hogy rögtön utántöltő készletet is kapott hozzá! "
                                                                               Horváth Attila

"Egyedül Önök voltak azok, akik vállalták, hogy még december 24-én is házhoz hozzák az utántöltő kittet! Köszönettel:"
                                                                              Sándor József, Szeged



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. december végéig - illetve a 2011. januári első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-CybillShepherd-12

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor azonnal kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.