Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2010. decemberi hírlevél

A feledékeny nagypapa esete a karácsonyi ajándékokkal

A feledékeny nagypapa története amolyan internetes legenda, mely évek óta kering a világhálón, de hogy kivel történt, és mikor, az már a múlt homályába veszett. Szerencsére az angolszász területen megesett sztori egyetemes, és annyira jellemzően emberi, hogy még évek múlva is megmosolyogtat.

 

A történet szerint a távol élő nagypapa a Mikulás látogatásának közeledtével elhatározta, hogy idén csak egy borítékot küld unokáinak egy üdvözlőkártyával és egy azonos összegre kiállított csekkel, hogy a pénzből azt vehessenek maguknak, amit szeretnének. Elő is készítette a névre szóló csomagot, a kártyákra fel is rótta reszketeg kézírásával a szöveget:
"Drága kisunokám, idén vedd meg magadnak az ajándékot!"

A borítékok már rég úton voltak, amikor nagypapi egy köteg irat alatt felfigyelt egy gyanús szelvényhalomra. Így derült ki, hogy a borítékokból csak a lényeget felejtette ki, magát a csekket. Az új felfedezés fényében persze az üdvözlőkártya szövege is egész más jelentést kapott...



Tisztelt Megrendelőinktől előre is elnézést kérünk, ugyanis a következő napokban egy kis csúszás lesz a megrendelések kiszolgálásában. Általában még a megrendelés napján - vagy ha délután 15:00 után ill. hétvégén érkezik be, akkor az azt követő munkanapon - csomagoljuk és postázzuk az utántöltő kitteket. Most viszont a december 15-ig beérkező összes rendelést csak december 16-án tudjuk leghamarabb postára adni, így egyeseknek pár napot várniuk kell a küldeményük megérkezésére.

Cserébe a következőt kínáljuk fel: Ha Ön 2010 december 14-én éjfélig adja fel a rendelését (tehát azok közé tartozik, akiknek legalább egy napot késik a kiszállítás), és a következő kuponkódra hivatkozik a rendelésében, akkor a Hírlevélolvasóknak járó 5%-os kedvezmény helyett most 10% kedvezményt adunk:

KarácsonyiKupon-10%-DEC14


(Legalább ennyivel több jut majd ajándékokra...)



Várjuk a megrendeléseiket, illetve a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek töredékáron nyomtatni, élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!



Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.




Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Tisztelt RefillParadise! Ma kaptam meg az utántöltőket, és kellemes csalódás ért! Az áruk alapján meg voltam győződve róla, hogy ezek eléggé bóvli dolgok lehetnek, és csak a férjem unszolására rendeltük meg, de a készletek kipróbálásánál ez az érzés teljesen megszűnt! Ezek valóban nagyon profi utántöltők, minőségi tintákkal és zseniális fúvókalégtelenítő eszközökkel!"
                                                                            
Szepesi Annamária


"Annyit olvastam már a hírleveleikben, hogy ezzel még én is fel tudom tölteni a patronjaimat, hogy vettem a bátorságot és kipróbáltam. Tényleg nem volt nehéz, bár a fúvókalégtelenítés nem sikerült elsőre, azt meg kellett ismételnem. Nade ez legyen a legnagyobb baj!"
                                                                             Tímár László, nyugdíjas

"Régóta rendszeres vásárlójuk vagyok és maximálisan elégedett vagyok a kiszolgálással is és a termékükkel is. Sok sikert kívánok Önöknek, mert még évek múlva is szeretnék innen vásárolni!"
                                                                            Edelényi József



Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. december végéig - illetve a 2011. januári első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-CybillShepherd-12

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, kérjük, hogy juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor azonnal kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)


Üdvözlettel:
        Solti Csaba, NETREND Bt. - RefillParadise.hu










 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.