Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2010. novemberi hírlevél

Új bannerek a RefillParadise Partnerprogramhoz

Olvasóink közül nagyon sokan kihasználták már azt a lehetőséget, hogy pénzt tudnak keresni a weblapunk - illetve a Hírlevelünk - reklámozásával.

Bár nincs mindenkinek saját weblapja, de az IWIW-en, a Facebook-on, a NetLog-on és más közösségi portálokon szinte mindannyiunknak van adatlapja, amelyekre weblap-címet is fel tudnak tenni.

 
Sokunknak van saját blogunk, vagy aktívan részt veszünk különféle fórumokon folytatott eszmecserékben, így ezek is kiváló lehetőséget rejtenek arra, hogy részt vegyünk a RefillParadise Hírlevél Partnerprogramban és jutalékot kapjunk az általunk hozott látogatók hírlevélfeliratkozásaiból.

Ezen kívül mindenki küld email-eket, és a legtöbb levelezőrendszerben be lehet állítani, hogy milyen "aláírás" kerüljön az elküldött levelek végére.

Minél inkább figyelemfelhívó, minél inkább bizalmat ébresztő, minél inkább a nyomtatótulajdonosokat, a tintapatronok árára legköltségérzékenyebb embereket sikerül vele "megcélozni", annál jobban működik egy reklám, egy hirdetés.

A RefillParadise Hírlevél Partnerprogramról itt tudhat meg minden fontosat, és ingyenesen regisztrálni is itt tud:

        www.refillparadise.euceg.hu/partnerprogram.htm

Most a Partnerprogram tagjai számára új bannerek (grafikus reklámcsíkok) és felhasználható hirdetési szövegek kerültek fel, érdemes megnézni és kiválasztani az Ön által leghatékonyabbnak ítélt hirdetést, hogy minél gyorsabban növekedjen a megkeresett jutaléka!


És hogy a szokásos humor se maradjon el:

Sok-sok évvel ezelőtt történt, hogy a magyar tévések kimentek Moszkvába forgatni egy hétre, és egy elég jó hotelben szálltak meg. Első nap, semmi dolguk nem lévén, végigitták a bár itallapját többször is, oda-vissza. Mikor este elég illuminált állapotban visszamentek a szobájukba, egyiküknek az az ötlete támadt, hogy keressenek lehallgatót, mert biztosan van. Elkezdték keresni, s egyszer csak az egyik megszólalt, hogy a szőnyeg alatt lesz, mert ott valami dudorodik. Feltekerték a szőnyeget és egy bazi nagy anyacsavart találtak. Kicsavarták, az alattuk lévő szobában meg leszakadt a csillár.
..


Ha sikerült jobb kedvre derítenünk, kérjük, küldje el a hírlevelünket mindazoknak az ismerőseinek, akinek a "küldd tovább"-típusú leveleket is el szokta küldeni! - Ennek legalább közvetlen haszna lesz a számukra is!


Továbbra is várjuk a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek töredékáron nyomtatni, élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.




Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Tisztelt RefillParadise! Örülök a hírlevelük humoros hangvételének! A patronfeltöltés is első próbálkozásra sikerült, valóban nagyon részletes a képes feltöltési útmutató, amit kaptam a készlethez."
                                                                            
Tarnai László


"Sokáig törtem azon a fejem, hogy hol itt az átverés, mitől ilyen olcsók ezek a készletek, míg végül arra jöttem rá, hogy a tintapatronok esetében a monopolhelyzetüket használják ki a gyártók, és egyszerűen annyit kérnek el a patronokért, amennyit akarnak, mert az ember rá van kényszerülve, hogy megvegye... Ezután mindig csak tölteni fogom a patronjaimat!"
                                                                             Lévai Károly

"Én is féltem a patrontöltéstől, ugyanúgy, mint mások, mielőtt ki nem próbáltam volna. Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerűen, tisztán, cseppmentesen is meg lehet ezt oldani!"
                                                                            Stumpf Lászlóné


Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. novemberber végéig - illetve a decemberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-EmmaWatson-11

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.

(A feliratkozáskor azonnal kapnak egy 7 napig érvényes kedvezménykupont, amellyel azonnal többszáz Ft-ot takaríthatnak meg, ráadásul a patronárakhoz képest ők is kevesebb mint ötödáron tudnak innen kezdve nyomtatni!)
.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, RefillParadise.hu




 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.