Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
        Nyomtasson Ön Is Ötödáron!

RefillParadise.hu   -   2010. októberi hírlevél

Hogyan működik a válság?

A Világot sújtó gazdasági válság nem ért véget, sőt, napjainkban is újabb és újabb "dominók" dőlnek fel, ahogy cégeknek és egész ágazatoknak fogynak el a tartalékai. Sokan még mindig nem értik, hogy mi okozta ezt az egészet, és mi az összefüggés a részek között...

Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság megértésével, a következő sorok segíthetnek:

 
A majmok és a gazdasági válság

1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.

2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.

3. Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a beígért 10$-t. Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.

4. A majmok csakhamar még jobban megfogyatkoztak, a falusiak hazatértek. Az ember 25$-ra emelte a majom átvételi árát, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.

5. Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a nevében átveszi a majmokat.

6. Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: "Nézzétek ezt a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek darabját 35$-ért, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50$-ért."

7. A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket, és megvették az összes majmot.

8. Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.

Isten hozott a Wall Street-en...





Ha sikerült jobb kedvre derítenünk, kérjük, küldje el a hírlevelünket mindazoknak az ismerőseinek, akinek a "küldd tovább"-típusú leveleket is el szokta küldeni! - Ennek legalább közvetlen haszna lesz a számukra is!


Továbbra is várjuk a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek töredékáron nyomtatni, élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:
      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.




Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
                                                                          
    www.RefillParadise.hu

Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Tisztelt Solti Úr! Lehetne szó arról, hogy linket cseréljünk a weblapjaink között? Nagyon meg szoktam ugyan válogatni a linkcserepartnereimet, de amivel Ön foglalkozik - és ahogyan foglalkozik vele -, az teljes mellszélességgel felvállalható és szívesen ajánlom Önöket a weblapunkon. Már évek óta használom én is az utántöltőit, és maximálisan elégedett vagyok velük, és persze a kiszolgálással, a szakmai segítségnyújtással is. Várom a mielőbbi válaszát!"
                                                                            
Tolnai Ferenc


"Kedves Csaba! Mivel most volt a születésnapod, hát sok szeretettel köszöntünk, és kívánunk minden jót a továbbiakban is! Külön köszönjük a rövid kis "színeseket", melyeket szoktál küldeni, derűsebb lesz tőle a napunk!! Minden jót, és várjuk a további kis sztorikat is,
Üdvözlettel:"
                                                                 Kripák András cégvezető,
                                                                          www.munkatars.eu

"Korábbi hírleveleikben gyakran voltak különféle alkalmakra szóló kifestők, amiket a gyerekeim nagyon imádtak, de mostanában nem nagyon volt ilyen. Várható, hogy legalább karácsony környékére ismét kaphatunk párat?"
                                                                                 Dányi Lajosné


Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. október végéig - illetve a novemberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-AdrianneCurry-10

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.
.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, RefillParadise.hu




 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.