Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
RefillParadise.hu   -   2010. szeptemberi hírlevél

Újabb humoros eset...

Az Élet a legnagyobb mókamester, ahogy szokták mondani. Most ismét előálltunk egy vicces - de megtörtént - esettel:

Egy anyuka épp zuhanyozott, amikor a 2 éves kisfia bejött a fürdőszobába és beletekeredett a WC-papírba. Bár elég nagy felfordulást csinált, mégis annyira aranyosan nézett ki, hogy a hölgy kirohant a fényképezőgépéért és csinált róla pár fotót. A képeket rövidesen szét is küldte az ismerősöknek, rokonoknak. Pár nap múlva az egyik hozzátartozója hívta fel a képek kapcsán, visszafojthatatlan nevetéssel, és arra biztatta, hogy nézze már meg közelebbről is a küldött képeket. Az anyuka ekkor vette csak észre megdöbbenten, hogy nem csak a fiát fényképezte le, hanem a tükörben saját magát is, amint épp
a kamerán kívül semmit nem visel...

 

Nézze Ön is az Élet napos oldalát!

Patronra ne költsön, inkább Ön is töltsön!


Továbbra is várjuk a kérdéseiket, amelyek megválaszolásával segíthetünk Önnek töredékáron nyomtatni, élményeiket és ötleteiket, amelyeket megoszthatunk másokkal, hogy valóban minél több embernek segíthessünk a nyomtatási költségei megtizedelésében!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Partnerünk ajánlata:

    Ingyenes hirdető portál: http://eroha.multiapro.com
    Az Eroha Team kiemelt ajánlatai:
    Otthoni pénzkereset, saját fő Domainnév, professzionális webtárhely akár ingyen.
    További részletek: http://csonti.ws
    Kiemelkedő jövedelem! Ha érdekelnek a részletek: http://gazdagodj.lapunk.hu



Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencek, Könyvjelzők közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Tisztelt RefillParadise! Köszönöm a gyors szállítást és azt, hogy ilyen kedvező áron meg tudtam oldani a patrontöltést!"
                                                                                      Ábrahám Lajos


"Regisztráltam a partnerprogramjukba, de mivel saját weblapom nincs, így az IWIW-re és a többi közösségi oldalamra tettem ki a reklámszöveget, arra buzdítva a látogatóimat, hogy nézzék meg, mert nekem nagyon bevált. És működött!"
                                                                                      Tóth Aladárné

"Meglepően könnyen ment az első patrontöltésem, azt hittem, ez bonyolultabb dolog lesz. Óvatosságból felvettem a dobozban levő nejlonkesztyűket is, vastagon újságpapírt terítettem le, de a végére kiderült, hogy sokkal jobban féltem ettől az egésztől, mint amennyire félnem kellett volna."
                                                                                      Barna Tamás


Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. szeptember végéig - illetve az októberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-PenelopeCruz-09

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.
.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, RefillParadise.hu

 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.